Фан Клуб: Интер

Доминантно. Малиов Еспозито плуќата ја остава на терен, не застанува. (y)

Средниот ред Весино-Валеро-Гаљардини....доџите сад
galjardini sasvim korektno ja igra sezonava, sakal da priznaes ili ne, voopsto ne e los, za razlika od vesino kolku tolku se adaptirase na sistemot na konte.

Ovoj lukaku sto dade denes, sto utna na zadnji 2 ... denes gol i asistencija, ocekuvano bese deka ke treba da istapi bez lautaro, so far so good.

p.s. se nadevam na gol prvenec za esposito u seniorskiov tim

Последно уредено:
Vidi go Konte go stail Esposito korni da izveduva... 186 e visok, neka izveduvaat Kandreva ili Biragi, neka ne kur mi izigrava Roj Hodzson od angliska repka koga go stavase Kejn da mu izveduva korni.
na lukaku, site stoperi plus vesino i galjardini, site dobri so glava, biva li da si tolku ekstravagantno glup i da se fakas za ova. Jakiot esposito, 0 golovi so glava od prekini u kariera, ne zamaraj.

na lukaku, site stoperi plus vesino i galjardini, site dobri so glava, biva li da si tolku ekstravagantno glup i da se fakas za ova. Jakiot esposito, 0 golovi so glava od prekini u kariera, ne zamaraj.
Abe dali ti se obrati nekoj tebe? ABE IZGUBI MI SE I TI I TIE 30% NA NAPOLI

На Лукаку 30 милиона бонус да му дадат пошто цела сезона ни зависи од него. Ѕвероња е, не се чува.

majka ti mi se obrati i mi rece de priberi go pustiov niz cel internet zamara zaso esposito izveduval korneri lugje mu se smeat.

iposledoiebime
Kakov grev majko mila. Idi be misli deka ke te goni UJP ako izvadis 6000 denari od bankomat i ne zamaraj, ti ebam toa sramot.

ova bese smesno malce, odma kako pokaza na bela tocka sudijava esposito odma otide da go moli lukaku za da izvede.
Brao za lukaku, uste bese aktiven rezultatov ipak so ogled deka e 60ta.

ova bese smesno malce, odma kako pokaza na bela tocka sudijava esposito odma otide da go moli lukaku za da izvede.
Brao za lukaku, uste bese aktiven rezultatov ipak so ogled deka e 60ta.
Која утакмица ја гледаш? Џенова има вкупно 1 шут на гол, збориш активен резултат у гости на 2-0 60та.

Која утакмица ја гледаш? Џенова има вкупно 1 шут на гол, збориш активен резултат у гости на 2-0 60та.
a sto e cudno od toa deka e aktiven rezultat 2-0 u 60ta, i eden primen glup gol, a preku 10 takvi primivme sezonava, od nisto, moze da go promeni tekot na nastanite. Sto e bitno kako igraat genoa, i spal bea nubovi pa posle dadeniot gol smesta se smenija rabotite na teren. Ko od vcera da gleame fudbal pa cudno da e kazanoto :)

p.s. Elelelele big Rom, koe gazenje i dominacija denes na teren, sve prai na sekoj del od terenot.
Автоматски споено мислење:

vleze sensi

fanovite na inter:

giphy.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom