Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не одигравме лошо, гол на почеток и целосна контрола на утакмица. Ебана шанса немаа мртвите све да им ебам. Затоа ме извади од такт што вака лесно продадоа чиста победа. Лукаку ко некој сељак ја пука со цела сила од два метри, наместо културно да ја шутне до статива и поздрав.Арно што не ја гледав.
sezonava skriniar e bleda senka na ona lani sto go igrase, de vrij za nego sezonava e doktor po sve, ama ok sistemot seuste ne mu e legnat maksimalno, plus igrase levo vo najgolemiot broj od natprevarite, ama eve denes sea na kraj se vide na sto e sezonava, na vakvi situacii porano vlagase so telo so sve, u reklami ke go odnesese igracot ...Добро бе Шкрињар бе да ти ебам таа старлетата во пичка бе кретен еден, како бе не направи фаул бе ретард еден, па земи тука сосве топка пикни го во аут све да му ебам копиљско. Па и оној Далберт игра ко да нема утре да умре копилето, 5 години центаршут нема саглам нафрлено сега зел ми изиграва Марсело од Алиекспрес.
Не ми се верува дека увек со Фиорентина со години наназад ни се дешава истото, мајката во пичка да им ја ебам да умрат сите до еден.
Minatata sezona vo ovoj period nemavme nieden povreden i site igraci mu bea na raspolaganje na spaleti. I protiv mizernite ekipi edvaj nereseno igravme. Ova sezona sme ramo do ramo so juventus i dokolku se oporavat povredenite do bozik, mislam deka do kraj na sezona ke im parirat na juventus. No mora barem ose 1 igrac vo sreden red da donesat.Се виде задњиве 3 текми дека не било лани само до тренерот.
Ете и Конте колку може со брозгара/валеро/весино.Исто колку и Спалети.
На крајот на денот,пак оспаѓа дека џабе 11 милиона по сезона се фрлаат + 5те за спалети = 16 милиона за успех идентичен на ланскиот.
Едино ако купат здрави играчи јануаров и да се надеваме на лоша сезона на саривол,па да не израдуваат со некоја титула.
Вака е статус кво работава.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk