Фан Клуб: Интер

Faul, Faul, se pravi be.
Sto e toa e, mesto da dades lukaku za 0-2, i da ja resat, vaka primivme, glupav gol.
Slednata so mladinci kje ja igrame.

Golema blagodarnost do Lukaku protiv Barselona ne kostase 1/8 finale sega ne kosta 3 bida tipo ednostavno ne znae 1 na 1 so golman ti ebam skapanicata od 80m

Добро бе Шкрињар бе да ти ебам таа старлетата во пичка бе кретен еден, како бе не направи фаул бе ретард еден, па земи тука сосве топка пикни го во аут све да му ебам копиљско. Па и оној Далберт игра ко да нема утре да умре копилето, 5 години центаршут нема саглам нафрлено сега зел ми изиграва Марсело од Алиекспрес.

Не ми се верува дека увек со Фиорентина со години наназад ни се дешава истото, мајката во пичка да им ја ебам да умрат сите до еден.

Кој дебил чоече, место фаул да му направи трчка пола терен до него му ебам ја све по список

vidi kakvo mrtvo gubenje na bodovi
Lukaku identicna sansa ko so barsa utna na 0-1, sve dobro prai i puka pa kaj ide ide.
u 92ra ni praat kontra od nisto, 2 sansi imaa cela utakmica, gol dadoa od vtorata u 92ra, ebana kontra u situacija koga se branevme..
Godin izleta u prazno, skriniar kako picka brani, mesto da faulira go glea trca po nego. Mrtvo gubenje na bodovi koe ide na dusa na timot, konte koa e u prasanje sve dobro skockal za denes, celosno gi neutralizirase fiorentina i gi procital ko selski bukvar, izmenite isto logicni, jaka mu dusa posle utakmicava, imase pobeda u dzeb mu ja zemaa na mnogu mizeren nacin onie na koi najmnogu smetase.
Lukaku, godin, skriniar, site trojca fejlnaa denes, prviov radi uste eden utnat zicer, vtoriov sto se izletue na nivna polovina u 93ta, tretiov zaso zemal mi go glea vlahovic od centar do sesnaesetnik, abe vlezi mu ubi go, crven ako treba dobi golem kur, koe ti e ova branenje so gledanje i praenje nisto na kraj od tekma, i toa ne ni imase zut.

Арно што не ја гледав.
Не одигравме лошо, гол на почеток и целосна контрола на утакмица. Ебана шанса немаа мртвите све да им ебам. Затоа ме извади од такт што вака лесно продадоа чиста победа. Лукаку ко некој сељак ја пука со цела сила од два метри, наместо културно да ја шутне до статива и поздрав.

Со голот на крај не можам никако да се помирам, едноставно не можам да го разберам Шкрињар. Во онаква ситуација скоро секој дефанзивец на светот влече за дрес или прави било каков старт за да сопре акција. Како можеше да испадне таква пичка не можам да го разберам, бог знае Конте како врие сега.

Добро бе Шкрињар бе да ти ебам таа старлетата во пичка бе кретен еден, како бе не направи фаул бе ретард еден, па земи тука сосве топка пикни го во аут све да му ебам копиљско. Па и оној Далберт игра ко да нема утре да умре копилето, 5 години центаршут нема саглам нафрлено сега зел ми изиграва Марсело од Алиекспрес.

Не ми се верува дека увек со Фиорентина со години наназад ни се дешава истото, мајката во пичка да им ја ебам да умрат сите до еден.
sezonava skriniar e bleda senka na ona lani sto go igrase, de vrij za nego sezonava e doktor po sve, ama ok sistemot seuste ne mu e legnat maksimalno, plus igrase levo vo najgolemiot broj od natprevarite, ama eve denes sea na kraj se vide na sto e sezonava, na vakvi situacii porano vlagase so telo so sve, u reklami ke go odnesese igracot ...
Ne mi e jasno zaso vaka omeknal i igra ko putka, ama prosta logika, 93ta, nemas zut, gleas deka eden od stoperite izleta napred u prazno, dambrosio isto, odbranata ne e postavena, smesta prais faul, ova u mladinski kategorii se uci.
A i kaj otide cela ekipa u 92ra napred toa e uste edna dilema, dali konte im sugerirase da prefrlat teziste na igra na polovina na fiorentina poim neam, ali sve toa deluvase krajno nelogicno zaso dozvolija kontra da ima napraat od nisto, godin narocito dlaboko na nivna polovina u prazno startuvase.

p.s. u cela nervoza, svaka cast za borja kako ja izigra utakmicava, doktorski.

sea go gleam pak golot, de vrij isto mozese da mu otide na vlahovic, trgna pa zastana, zasto boateng bese sam, ama tuka e i politano fraerot, sto u 92ra mesto da zadrzava dole kaj korner znamence, da proba da iznudi korna, ide gol da dava da dribla 10 igraci na fiorentina. Nisko fudbalsko iq, nisto poise, mozat komotno da go ostavat u fiorentina i onaka samo oni projavuvaat interes za nego, tie i negovite od doma, nikoj drug.

Џабе проклета екипа сме..не е можно колку проклети работи во краток рок ни се случија со повредите и реализацијата..сега со Џенова навистина не знам кој ќе игра ..ај сите шо се повредени и Валеро денес се исповреди,плус Брозович со Мартинез суспендирани..со оглед на кадарот веројатно ќе играа Еспосито со Лукаку напред..а на средина Весино сам :pos:..и тука се наговестува кикс што значи драстичен пад и класика бродолом во периодот Декември-Јануари

Не знам што е поглупо, дали што дозволивме контра при водство или што не го фаулираа играчот. Каков аматеризам...

Се виде задњиве 3 текми дека не било лани само до тренерот.
Ете и Конте колку може со брозгара/валеро/весино.Исто колку и Спалети.

На крајот на денот,пак оспаѓа дека џабе 11 милиона по сезона се фрлаат + 5те за спалети = 16 милиона за успех идентичен на ланскиот.
Едино ако купат здрави играчи јануаров и да се надеваме на лоша сезона на саривол,па да не израдуваат со некоја титула.

Вака е статус кво работава.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Се виде задњиве 3 текми дека не било лани само до тренерот.
Ете и Конте колку може со брозгара/валеро/весино.Исто колку и Спалети.

На крајот на денот,пак оспаѓа дека џабе 11 милиона по сезона се фрлаат + 5те за спалети = 16 милиона за успех идентичен на ланскиот.
Едино ако купат здрави играчи јануаров и да се надеваме на лоша сезона на саривол,па да не израдуваат со некоја титула.

Вака е статус кво работава.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Minatata sezona vo ovoj period nemavme nieden povreden i site igraci mu bea na raspolaganje na spaleti. I protiv mizernite ekipi edvaj nereseno igravme. Ova sezona sme ramo do ramo so juventus i dokolku se oporavat povredenite do bozik, mislam deka do kraj na sezona ke im parirat na juventus. No mora barem ose 1 igrac vo sreden red da donesat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom