Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што сакаш да кажеш со ова? Ако не купиме звучни имиња и останеме со аквизиции од типот на Лазаро, Сенси по дифолт нема да не биде?Od utre zapocnuva periodot koga ke pocname da doznavame dali ke ne bide narednata sezona ili ke si ostaname na isti level.
Сакаш да кажиш дека со такви аквизации не биде?Што сакаш да кажеш со ова? Ако не купиме звучни имиња и останеме со аквизиции од типот на Лазаро, Сенси по дифолт нема да не биде?
Да, ако Конте и Марота го прават тимот.Сакаш да кажиш дека со такви аквизации не биде?
Иначе бев на Меаца и благо речено се разочарав од тоа што имаат клубовите од тој стадион. Едно музејче колку да се рече, 30м2 дали има за двата клуба да стават по некоја слика и дрес. Соблекувалните мали и тесни, нашата со обични клупи, неудобна, комшиите ставиле некои шоферски седишта за да замислуваат комфор, некаков дизајн во обид, ама барем се потрудиле нешто. Продавницата е исто така минимална, нешто дресови, го немаа резервниот се уште, нешто малку тренерки и некои ситници
Rafinja 15 denari ne treba da cini vo momentov so 156 pati skinati ligamenti.
Inace, aj Inter ziti mene udri mu edna kloca na Barela i toj smrdliviot tim Kaljari i zemi si go Van den Bek od Ajaks za 50ce. Aj da ne im ebam sve selsko od ekipa, bozem Mesi go prodavaat pa zemale zamaraat bog da cuva ej. Ubava ponuda dobija, Eder, Di Marco i 35m, sto kur sakaat povekje ja ne znam.