Фан Клуб: Интер

Реално 6 гола од утакмиците 80% влегување од клупа на 21 година е доста солиден учинок како за прва сезона во италијанска лига, плус уште еден гол во ЛЕ и два во купот.
Со овие моментални соиграчи и тогашниот тренер толку е и можноста.

Џабе се хејта Лаутаро, дечкото доби за прв пат шанса на негова позиција кога Мауро глумеше повреда и цела хемија на тимот отиде у минус. За млад играч одличен перформанс покажа лани. Тек со Конте у формација со 2ца напаѓачи ако е првотомец ќе изгази догодина. Каков Џеко, каков Политано..

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Не се хејта Мартинез, кажувам дека ако е вистина за тие 112 милиони, треба да се шитне и да се засилат сите позиции кај што сме очај.
Играчот не вреди толку односно не покажал нешто спешл за да се продаде за таа сума.

Што посебно направи минатава сезона кажи ми? Што толку фурање не сфаќам?
Може да испадне добар играч али во Италија и Интер тешко.
Мое мислење дај боже да грешам
Па што да направи кога Спалети го става во 92 минута а бркаме резултат? Ќе видиш како ќе функционира во добар систем како што е случајот со Конте. Не заебавај се сопнувал од топката, глупост е да кажеш такво нешто, се гледа дека детето има потенцијал.

Ова со Лаутаро е типичен менаџерски потег за добивање нов договор.

Него утре е први јули, треба да очекуваме официјално нови играчи кај нас?!
De Ligt :icon_lol:

Не знам дали има вистина во понудата за Лаутаро, мене не ме чуди ако е точно.
Барса е во потрага по нов напаѓач, дури и Суарез имаше изјава дека е време Барса да бара негова замена, млад играч кој постепено би го преземал нападот на Барса.
Неспорен е квалитетот на Лаутаро, доколку Меси процени дека Лаутаро е вистински извор за Барса, трансферот може брзо да се реализира.

Ја незнам зш по кутроне не тргне Барса.
И така ист квалитет беа,а ќе го земат за 20тина милиона.
Неможам Марли да го тагнам од моб.
hhhhh

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Иако рокнаа на Дембеле ропакот и најдобрата 10ка у свет Кутињо толку паре, ни Барса не е толку глупа.
А не верувам ни вие дека не сте за да поверувате дека би можеле толку кеш да извадите за него.

И Кутроне испод 30че не го даваме :kuracc:

Ова со Лаутаро е типичен менаџерски потег за добивање нов договор.

Него утре е први јули, треба да очекуваме официјално нови играчи кај нас?!
Имаш 3ца ете, не се лакоми [emoji16]

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Какви 100+ милиони за Лаутаро бе шо ви е на вас :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ја би им барал 124,3 милиони

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom