Фан Клуб: Интер

Да имавме опција (како клуб) да бираме Икарди или Дибала ја би за Икарди, сори.

Поготово не трампа, не сакам со нив "нати го- дај ми го", не сакам со нив ништо. Збеснував кога им продававме играчи како Лусио, Хернанес и др.

Али ако зборуваме како чиста замена (без трампа) Дибала би бил најсолидната опција од досега споменатите, пред Лукаку, Џеко и остали.

Незнам колку го цени Атлетико Гризман ама да сум јас кинезот и да сакам да ставам на знаење дека сум многу сериозен,одма го нудам Икарди + сума милиони за него.
Ни дибала,ни мувлонот Лукаку,нит курац!

Ама ја не сум кинезот [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Незнам колку го цени Атлетико Гризман ама да сум јас кинезот и да сакам да ставам на знаење дека сум многу сериозен,одма го нудам Икарди + сума милиони за него.
Ни дибала,ни мувлонот Лукаку,нит курац!

Ама ја не сум кинезот [emoji4]

И Гризман тешко да сака да дојде реално...

Зошто?
Ќе си се дружат со побратимот Годин,ќе му дадат убаво платиче (15-20) милиона по сезона,ќе игра лш.,под добар тренер...

Во ред е трансферот од Елмас ако е за 11-12кк. Само да не испадне дека тој ќе биде првотимецот во средината. Да потполни некоја дупка како резерва можеби би бил добар, но не и за стартер.
И дај немој со тие споредбите со Пандев жити се. Многу јак аргумент јбт, и Пандев бил македонец па се погодил. Е ај ако се погодил Пандев и сеа Икарди кога ќе замини Балдовалиев да го земиме ебаве нубците. Или Несторо да го земиме пошто нели и Кавани од Палермо се прослави.

@nik1, не знам што не ти е јасно во евентуалниот трансфер. Секој клуб зема млади играчи за мали пари затоа што мора да заработиш на некои играчи, за да можеш да купиш други играчи. Скринијар бил навикнат на Италија, играл една сезона во Сампдорија. Еве и Елмас ќе се навикне па ќе се види убаво дали може или не може во Интер. Ако не може, ќе се продаде за истите пари или ќе се искористи во трампа за некое позвучно име. Еве и Салседо ќе го платат 9 милиони и тој ќе игра уште година дена на позајмица. Тие знаат дека ништо не губат, ако не е добар за Интер ќе биде добар за Џенова и ќе му ги извадат парите.

Остај го Елмас, тој ништо не ти решава во Интер оваа година.

@nik1, не знам што не ти е јасно во евентуалниот трансфер. Секој клуб зема млади играчи за мали пари затоа што мора да заработиш на некои играчи, за да можеш да купиш други играчи. Скринијар бил навикнат на Италија, играл една сезона во Сампдорија. Еве и Елмас ќе се навикне па ќе се види убаво дали може или не може во Интер. Ако не може, ќе се продаде за истите пари или ќе се искористи во трампа за некое позвучно име. Еве и Салседо ќе го платат 9 милиони и тој ќе игра уште година дена на позајмица. Тие знаат дека ништо не губат, ако не е добар за Интер ќе биде добар за Џенова и ќе му ги извадат парите.

Остај го Елмас, тој ништо не ти решава во Интер оваа година.

Не е во тоа проблемот, а претпоставувам дека и членот истото сака да го каже...

Многу хајпате вакви недокажани фудбалери. Истото се дешава и на фб со години наназад.
Дури почнаа слики со тренерки од Интер да му постираат на момакот. Ко небаре "еве го Меси видете, интераш бил ко бил мал".

Се плаши да не ни биде Елмас главно засилување, тоа е :)

Ако го земат, гарант оди на позајмица. Во секој случај за овие пари е трансфер со минимален ризик и сега кога не сме лимитирани со ФФП нема зошто да се стискаат за пари кои нема како да ги изгубат. Просечен клуб во лигата ќе го купи за тие пари ако не е за Интер.[DOUBLEPOST=1559406961][/DOUBLEPOST]
Пак се актуализира можна трампа Икарди-Дибала.
Што мислите за ова?
Настинката не би им ја дал.

Јас пак мислам дека Икарди ќе остане во Интер и ќе добие превоспитување од Конте,бидејќи не треба да се меша приватен живот со професионалноста и тоа што се зборува во соблекувална,останува таму.

Посилни сме со Икарди во тимот за три пати,би го ставил Лаутаро да игра покрај него во формацијата на Конте,а би давал пари за квалитетни крила и бекови кои ни требаат како лепче.

Немам идеја кои би можеле да се доведат,Караско го спомна некој,тој има заборавено да оди во Кина,игра против кинески гмо играчи во полупрофесионална лига,ебати играчот.

На тие критични позиции му требаат на Интер веќе изградени и готови производи кои цело време трчаат напред назад,знаат да нафрлат,да шутнат.
Комплицирана е формацијата на Конте и си бара посебен профил на фудбалери,да видиме Марота што има спремено,возбуден сум уште од сега и одвај чекам да видам како ќе се пазарат.

Зошто да не сака бе.
Ме нервираат вакви муабети и кај нас у фан клуб кога се тера.

Ај добри Милан не игра ЛШ, ама вие играте, ете сеа Конте ви е тренер.
Финансиски стоите добро, не гледам зашто не би дошол, јаки курац Гризман со тоа педерските прослави на гол.

Моментално вакви муабети може да се тераат за Мбапе, Нејмар, Кристијано и Меси, друг свекој играч моментално е достапен за Интер, со ЛШ, Конте и кинезите.

Идат играчи у најдобри години од Челзи и Атлетико у Кина кога ги бара пола Европа за кеш, а не би дошол у Интер.

Не е лоша идејата за трампа на Икарди и Дибала... Мислам дека Интер добива повеќе.

Се шпекулира дека Џеко е договорен, се шпекулира и дека нема да е главна опција за нападот, така да ако овие најави се реализираат, а сумата која ќе ја плати Интер е 13м евра, за оваа пара ваков играч за Ротација не можеме да најдеме, тоа е факт, a и да не заборавиме дека тука ќе е и Лаутаро, работата е, дали ќе остане Икарди, и ако не, која ќе биде неговата замена.

Денес сите беа у мадрид што малце ми е нетипично, цела управа плус Конте, ама од друга страна претпоставувам дека ради жанг сениор било ова, дека и он е у Мадрид па да си направат некоја собиранка. Како и да е, не очекува интересно лето, овој пат давам големи шанси за склопување на добра 11ка плус клупа за следнава сезона, и што е многу битно, ростерот ќе биде кроен лично од Конте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom