Vidi go Urko ama zamara, poso Ronaldo ne kvicese javno u Real da mu pokacat plata, i Ramos isto, duri i na trening zamarase odredeni igaci, pa eve gledam izbrkan e od Real kutriot nema kaj da igra. Runi isto se ligavsse kaj Fergi za pogolema plata, mislam deka ne ni trenirase toa leto na pripremi. Ne kur zamaraj deka e edinstven slucaj da ne ti ebam sve najmilo. Ja eba i upravata, ja eba i Ikardi sto ne se izvini i toa e toa.
Сеа или си глуп, или па со сила слеп се правиш зашо у овие10 години само Икарди бил поквалитетне играч у тимов, па ај по секоја цена ќе се ложиме на него ( ок и ханда е тука али не ти е по ќејф, и сеа скринијар ) ...
Каква врска има договорот, покачувањето на плата и слично, со тргањето на капитенската лента, каде ситуацијата ескалираше ?
Апсолутно никаква врска нема, он нов договор сака година дена претходно, нарочито кога се пласираа во ЛШ а он ни беше најбољи играч, а колку што памтам, цел тој период он си беше капитен на екипата.
Зашо со сила сеа се праите наудрени не ми е јасно, Руни, рамос, роналдо, никогаш не одбиле да бидат дел од тимот на еден натревар, а притоа биле повикани од својот тренер, нит пак одбиле да тренираат ко што ми збориш за руни, само зашто сакал нов договор. Да одбие да тренира кај ферги ...

Дај бе, ок е, ко да не знаеш тоа што значи уствари, сместа зз ќе добиеше ко бекам што доби ( а ако добро иам прочитано, една од причините за неговото заминување беше што ферги не го сакаше спотлајтот негов со викторија ) , или погба.
Многу добро знаеш зашо икарди не беше капитен, и зашо не играше, а тоа нема допирна точка со договорот кој дефакто го заслужува(ше).
Мал милион играчи имале слични проблеми со договор, па играле на терен, давале голови, всушност и икарди беше таков, до пред мечот у Австрија.