Фан Клуб: Интер

Одлично прво, катастрофално второ. Не сум сигурен и дека Спалети е виновен за дефанзивата во второто, само играчите си се повлекоа и почнаа да се понашаат како некоја селска екипа.

Се повреди и Перишич, ке бидеме без Лаутаро за реваншот.
Брозович има голем пад во формата, Весино е променлив како и секогаш, само Валеро беше добар.

Со Спал се надевам дека Кеита ке се врати, а во средина имаме повеќе опции.

edit>
Не забележав дека Лаутаро сакал да го изведи пеналот, а Брозович и Перишич му ја одзеле топката. Значи Спалети сепак ја загубил контролата врз тимот, нема веќе што да очекуваме од овој тим...

Perisic denes go imase najslabiot individualen performans na nekoj fudbaler na Inter vo istorijata. Se nadevam deka povredata e seriozna i deka ke otsustvuva 2 godini od zelenite tereni.

A za toa kakov basibozuk vladee vo timot dovolno govori faktot sto Broz zema penali da sutira i da glumi avtoritet, grob ustaski da mu ebam.

Одлично второ полувреме на големиот Интер, полипи на очи ми се појавија.[DOUBLEPOST=1552029899][/DOUBLEPOST]
Perisic denes go imase najslabiot individualen performans na nekoj fudbaler na Inter vo istorijata. Se nadevam deka povredata e seriozna i deka ke otsustvuva 2 godini od zelenite tereni.

A za toa kakov basibozuk vladee vo timot dovolno govori faktot sto Broz zema penali da sutira i da glumi avtoritet, grob ustaski da mu ebam.
Стек Калински

Едно време во Интер владеше аргентинското лоби, сега хрватско, на чело со епикброзо:D

Луѓе многу јако нек си еби мајката :D
Значи 2 недели карти барав,и не успеав. И ај реков че појдам пред стадион, па шо че биди нека биди.
Само шо слегов од метро, гледам луѓе со картончина СУХЕ КАРТЕ(демек бара да купа). Ах реков ја ебав работава, нема шанса. Пред стадион, најдов 2-3 шо ми понудија, ама по 160-200 евра за карта. Кајне шансе му реков.
Почна утакмицата 18:55 ај реков че си одиме, ко ете го клетото турче од нигде никаде ми вика цвај фур цвајхундред. Ааа реков чебишмајкаму сеа мора да се испазариме. Дај да видам то картите, ми дава... аааа шајзе ова му викам, кај интер се местава....ок брудар колку за двете.... 160 му викам бруда одма ти ги давам. И така лапнав карта за 80 евра.
И се убо, еуфорија, ја со Курва норд таму...ама тимон да го поживеј Госпо, напраен ни е на ниво на Вардар еве ви кажувам. АНТИ ТАЛЕНТИ од прв до последен.Освен Ханда, Де Вриј и Скриниар, сето другото треба во хуманитарен пакет да се спакува, и да се дај за поклон негде по селскине лиги. (како шо ни дадоја нас од победа количка за црти тргање).
На телевизија обично ја гледаме само акцијата кај што е, овде гледаш отворено како никој кур не го боли на терен. Пример Брозович. А бе чотек треба дебел за онај. Буквално уште фалеше да си седни на трева, дури се Интер во напад, ко шо праевме ко деца.
Пред ова го гледав интер 2016 со Сампдорија. Тогаш тимо како Ол Стар изгледаше спрема овај тим вчера.
То е, ако сакаме тим сериозен, мислам дека треба 200 милиони да обезбеда оризариве, и на тие да се дода парите од се шо че продајме, иначе маф ни е плано.

Луѓе многу јако нек си еби мајката :D
Значи 2 недели карти барав,и не успеав. И ај реков че појдам пред стадион, па шо че биди нека биди.
Само шо слегов од метро, гледам луѓе со картончина СУХЕ КАРТЕ(демек бара да купа). Ах реков ја ебав работава, нема шанса. Пред стадион, најдов 2-3 шо ми понудија, ама по 160-200 евра за карта. Кајне шансе му реков.
Почна утакмицата 18:55 ај реков че си одиме, ко ете го клетото турче од нигде никаде ми вика цвај фур цвајхундред. Ааа реков чебишмајкаму сеа мора да се испазариме. Дај да видам то картите, ми дава... аааа шајзе ова му викам, кај интер се местава....ок брудар колку за двете.... 160 му викам бруда одма ти ги давам. И така лапнав карта за 80 евра.
И се убо, еуфорија, ја со Курва норд таму...ама тимон да го поживеј Госпо, напраен ни е на ниво на Вардар еве ви кажувам. АНТИ ТАЛЕНТИ од прв до последен.Освен Ханда, Де Вриј и Скриниар, сето другото треба во хуманитарен пакет да се спакува, и да се дај за поклон негде по селскине лиги. (како шо ни дадоја нас од победа количка за црти тргање).
На телевизија обично ја гледаме само акцијата кај што е, овде гледаш отворено како никој кур не го боли на терен. Пример Брозович. А бе чотек треба дебел за онај. Буквално уште фалеше да си седни на трева, дури се Интер во напад, ко шо праевме ко деца.
Пред ова го гледав интер 2016 со Сампдорија. Тогаш тимо како Ол Стар изгледаше спрема овај тим вчера.
То е, ако сакаме тим сериозен, мислам дека треба 200 милиони да обезбеда оризариве, и на тие да се дода парите од се шо че продајме, иначе маф ни е плано.
Ја од кога јадам гомна за брозович ама не сум разбирал фудбал,класа бил он.
Истото и за ковачич,војни водеа некои ликови тука со мене.
Од двајцата најдобрите карактеристики да ги земеш пола-играч нема да составиш.
Во оваа комбинација и онаа шугана миџитска политано комотно може да се стави.

Говна,нула од играчи!Па уште клан ќе правеле они заедно со грозниот....
Ретко кој од навивачиве е свесен какво дно допира интер.
Реков нема да пишувам во фан клубов ама јбг,20 години навивам за интер,последни 8 тешка провалија,превише револт насобран и нема каде да се испука човек ако не тука и валда ќе ме разберете...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Spaleti posle utakmica izjavi deka brozovic dobro sutiral penali, ko perisic i politano, taka da nemalo nisto loso on sto sutiral ...
So drugi zborovi babanov kazue deka nemal precizirano na timot koj da bide izveduvac na penalite. :tvg:
Ne znam so koj pamet javno kazuva deka naprail takov propust, normalno deka ke ima problem za izveduvanje ako poveke igraci izveduvale, uslovno receno, dobro, vo situacija koga nemas postaveno izveduvac na penali.
Otrpnav na negovive amaterski potezi ali eve, uste eden u nizata za koj do vcera ne znaev deka postoi.

Ne e Brozovic los igrac, daleku od toa, problem mu se losite soigraci vo sredniot red. Broz da igrase so Kros i Modric do nego ke bese najbolje zadnji vezni u svet (taka ide zborot ne se fakjajte odma ko slep za stap). A da, problem mu e i kurcevitosta ustaska, si go ima balkanskoto vo nego definitivno, jebiga. Ne e Inter do tolku poln so proseci kako sto se zboruva ovde, tocno e deka par igraci treba da letaat ama ima nekoi igraci sto bi bile daleku podobri ako do niv ima podobri soigraci od segasnite.

Da ja izgurame nekako sezonava so plasman vo LS pa letoska mora da se vlozat seriozni pari.

Бубачките кај играчите и Спалети се најголем проблем, нема игра тимот иако нема лоши индивудуалци. Не може Аталанта со оние играчи да игра фудбал ала Барса а нашиве да не можат со топка да се состават.

Бубачките кај играчите и Спалети се најголем проблем, нема игра тимот иако нема лоши индивудуалци. Не може Аталанта со оние играчи да игра фудбал ала Барса а нашиве да не можат со топка да се состават.
Аталанта со нејзината Барса игра е на 8 место, каде што и плус-минус заслужува да биде. Интер на полусезона беше таму каде што заслужува да е, на 3то место. Нормално, пред "лидерите" во тимот на чело со капитенот заедно со тренерот на тимот, со своите интерни политики и препукувања, не решија да ја потопат цела сезона. Меѓутоа и да беа односите идеални, играта пак немаше да изгледа многу подобра, зошто квалитетот е тој. Клубовите многу ретко, исклучително ретко, играат сезони кои драстично отстапуваат од своите реални можности. Најчесто завршуваат таму каде што треба да завршат. Работата е кој што очекува од сезоната.

Ја мислам дека сте многу негативни тука. :)
Сакам да уфрлам малце оптимизам на темава, positive thinking и сличен new age булшит.
Во насока на таквата заложба, подготвен сум да се кладам дека Интер следната сезона ќе се бори за титула.

Кога ќе видиш тешко дека и до 70 бода ќе стигниме,а пред почетокот очекувавме дека над 80 ќе одиме:pos::pos:..за каква чоукерска екипа навиваме секоја чест,ова ви е чист пример кога ќе дојди почетокот на следната сезона да си ги намалите очекувањата и да не трескате глупости дека ќе завршиме над Наполи ...што е најтрагично Рома ќе воскреснат сега со Раниери и лабаво пред нас ќе завршат :pos:..и ниту Топ 4 нема да фатиме

Ако не фатат топ 4 немој да видам овде постови како бил крив Спалети и неговиот менталитет.Оти човек ќе добие впечаток дека сме боли глава екипа со тутурутка на клупата.А сме тутурутки ол раунд.

INTER (4-2-3-1): Handanovic; Cedric, De Vrij, Miranda, Dalbert; Gagliardini, Brozovic; Politano, Joao Mario, Asamoah; Lautaro Martinez.

Вамос, Асамоа на крило.

Асамоа крило :pos::pos::pos::pos::pos: ае позз, убав ден е, искористете го максимално, прошетајте парк, заеби Интер заштедите нерви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom