Фан Клуб: Интер

Dobro bre koj im dava na pederte hrvatski da sutirat penali ?

Тоа е тој кинески интер кај што усташите се главни мангупи....

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Na utakmica sum [emoji16] zad handa na tribina, ama ne sum so znameto :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Дај бе ако можеш слези доле и удри го Дамброзио од земја, све да му изнаебам инвалидско.

Мора да победиме вечерва пошто нема со кој да играме во реваншот. Лаутаро и Асамоа нема да играат поради акумулирани жолти.

Не се толку јаки овие колку што си мислев пред да почне утакмицата. Само да не примиме глуп гол.

drug decko e toj, od strumica ako ne se lazam sega vo armata pisaa, nego ne se losi denes sto iskreno i me iznenaduva, narocito sto igraat protiv ekipa koja dobro kotira vo germansko i vadi dobri rezultati so jakite ekipi tamu, baska i aktuelni osvojuvaci na kupot se, niti pak me iznervira promaseniov penal, se desava, ali kriminalov na perisic i dambrosio, toa boli ... ne se izdrzuva vakvo izdanie i od dvajcava, ali narocito od hrvatov.

Inace se dogovarale koj da sutira, ne znam kako padnala odlukava za broz, so rapid sutirasae lautaro i dade gol, so fiorentina sutna perisic, i on bese uspesen, zaso sea bas broz poim neam ali toa e sto e.

Инаку добро играат, Франкфурт полоши се од тоа што очекував, ништо посебно. Само тоа што сме осакатени без Наинголан и без добри крила. Политано ај некако, ама Перишиќ ненормално е колку е слаб. Очајно ни треба Кеита и нему се да му изнаебам.

Можеме да ги добиеме, само што дедо Борха сега ќе падне кондициски, Перишиќ нема кој да го замени, а речиси сигурно е дека лорд Кандрева ќе влезе во второ и тоа е.

Никој не е на страната на Хрватите, или барем ја не гледам некој да е. Муабетот за Икарди се однесува и на нив. Непрофесионални плачковци. Едниот наредува како ќе се слави, другиот става лајкови како тинејџер. Треба и они на лето да пакуваат куфери, заедно со Спалети и, веќе очигледно, Икарди.
Јас за Перишич го имам истиот став уште од лигавењето во преодниот рок. На лето треба да лета.

Иначе за натпреваров, тактички ги издоминираа, да беше тим со подобри играчи веќе ќе водеше 3-0 на полувреме. Али, неверојатно е колку апсолутно просечни играчи има во тимов. Сега претпоставувам дека ќе проработи менталниот склоп кој сме навикнати да го гледаме од оваа група на играчи. Би се изненадил да не е така.

Breeej Politano kakva botovina e, ako ne go zememe Keita na smetka na ova dzudze cela uprava na Inter so se Zanetti i koptitoto krivoko neka se samoubijat.

Диоптер ми се покачи од утакмицава

Наредна сме без лаутаро и асамоа ради картони. Без напаѓач, очекувам Ранокија да игра ко таргет мен. Ако ништо друго Лаутаро ќе одмори за дербито. Освен ако примадоната не реши да се врати на тренинзи и игра со Ајнтрахт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom