Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Citam man ju ke ke go davale lukaku plus kes za ikardi ... toa ke vi bide dobra zdelka so ogled deka top napagjac lukaku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Syn ne moze edno obicno cvekje da odrzuva ne pak fb strana.
Inaku Ikardi i oficijalno e aut za derbito so Milan, rabotite se odvivaat vo pozitivna nasoka, imale razgovor Perisic i Ikardi denss, a bile i Zang i Spaleti prisutni, no kapitenko veliki osekjal bolki vo kolenoto i ke si bide aut za derbito.
Јаката страна, што ја одржуваат Интерашките пандани на Макарон, Сладоледџија и Славчо Сани.na inter fans makedonija procitav deka imalo sostanok pomegu ikardi perisic i zhang i deka dvajcata si podale raka i raboti odele vo nagorna linija. (ako strana ja odrzuva SYN togas toa e spekulacija od neproveren izvor)
Нема друго решение преку ЛЕ влагаме.Лапајте си Наиголан пак се повредил. Како ќе постигне сеа Ранокија да игра и шпиц и полушпиц.![]()
Абе братов Телес газел у Порто, лани како лев бек имал 20 асистенсии и 4 гола, сезонава 9 асистенции и 2 гола. Цената му рипнала 30 милиони сега да го продава Порто би му извадиле 70 како ништо. Интер како партал го вратија во Гала ццц
Не знам со кој памет ги земаш за репер играчите од таа лига?..добро малце се имаме изгорено со тие инвалидите од Порто?..од кога го пратиш Интер од 2018?