Фан Клуб: Интер

Citam man ju ke ke go davale lukaku plus kes za ikardi ... toa ke vi bide dobra zdelka so ogled deka top napagjac lukaku

Сладолед којзнае кај си читал ама на управата на Јунајтед после Мурињо уште Ванда им фали.

na inter fans makedonija procitav deka imalo sostanok pomegu ikardi perisic i zhang i deka dvajcata si podale raka i raboti odele vo nagorna linija. (ako strana ja odrzuva SYN togas toa e spekulacija od neproveren izvor)

Syn ne moze edno obicno cvekje da odrzuva ne pak fb strana.

Inaku Ikardi i oficijalno e aut za derbito so Milan, rabotite se odvivaat vo pozitivna nasoka, imale razgovor Perisic i Ikardi denss, a bile i Zang i Spaleti prisutni, no kapitenko veliki osekjal bolki vo kolenoto i ke si bide aut za derbito.

Syn ne moze edno obicno cvekje da odrzuva ne pak fb strana.

Inaku Ikardi i oficijalno e aut za derbito so Milan, rabotite se odvivaat vo pozitivna nasoka, imale razgovor Perisic i Ikardi denss, a bile i Zang i Spaleti prisutni, no kapitenko veliki osekjal bolki vo kolenoto i ke si bide aut za derbito.

Ако не бидиме во Топ 4 на крајот ќе му ги изнаебам на сите жените позитивно за да ме памтат...нека се распуштат поарно како клуб и нека не постојат..Милан отепаните ги поминаа на табелата.

na inter fans makedonija procitav deka imalo sostanok pomegu ikardi perisic i zhang i deka dvajcata si podale raka i raboti odele vo nagorna linija. (ako strana ja odrzuva SYN togas toa e spekulacija od neproveren izvor)
Јаката страна, што ја одржуваат Интерашките пандани на Макарон, Сладоледџија и Славчо Сани.

Икарди става лајкови на сликите на Кансело за победата над Наполи, а Ванда почна да го следи Реал Мадрид на твитер...

Па како може сеуште некој да мисли нешто позитивно да овие двајца? АКо мислат дека се Кардашиан, нема за нив место во фудбалот.

Без разлика што не е "голема работа" некој лајк на поранешен соиграч, или следење на друг клуб на социлајните мрежи, сепак тајмингот и предходните слични постапки докажаа дека единствена цел им е да бидат во центар на внимание.

Лапајте си Наиголан пак се повредил. Како ќе постигне сеа Ранокија да игра и шпиц и полушпиц. :свиркам:

Лапајте си Наиголан пак се повредил. Како ќе постигне сеа Ранокија да игра и шпиц и полушпиц. :свиркам:
Нема друго решение преку ЛЕ влагаме.

Абе братов Телес газел у Порто, лани како лев бек имал 20 асистенсии и 4 гола, сезонава 9 асистенции и 2 гола. Цената му рипнала 30 милиони сега да го продава Порто би му извадиле 70 како ништо. Интер како партал го вратија во Гала ццц

Абе братов Телес газел у Порто, лани како лев бек имал 20 асистенсии и 4 гола, сезонава 9 асистенции и 2 гола. Цената му рипнала 30 милиони сега да го продава Порто би му извадиле 70 како ништо. Интер како партал го вратија во Гала ццц

Не знам со кој памет ги земаш за репер играчите од таа лига?..добро малце се имаме изгорено со тие инвалидите од Порто?..од кога го пратиш Интер од 2018?

Не знам со кој памет ги земаш за репер играчите од таа лига?..добро малце се имаме изгорено со тие инвалидите од Порто?..од кога го пратиш Интер од 2018?

Бразилските лиги ги заборави! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom