Фан Клуб: Интер

Go mava u gradi, nit se lizga po raka, ovoj penal dosudi be, aiii.

Go mava u gradi, nit se lizga po raka, ovoj penal dosudi be, aiii.
rabotata e sto i koga gi mava u raka direktno vaka, ne gi svirat, zasto e u prirodna polozba, sea go udri u gradi, ne go ni udri u raka, i go svirese : )))

najdi nzs, gi ograbija fakt, mnogu loso moze ova da se odrazi.

Нека ја изгасат лигата до некои подобри времиња,ова е веќе ем срамно,ем жално.

Каков ВАР беше ова браво,ни Рипли да не поверува

rabotata e sto i koga gi mava u raka direktno vaka, ne gi svirat, zasto e u prirodna polozba, sea go udri u gradi, ne go ni udri u raka, i go svirese : )))

najdi nzs, gi ograbija fakt, mnogu loso moze ova da se odrazi.
Bez da gledase var, uste u tekot na mecot se vide deka nema igra so raka, a plus uste povekje pati koa pustija snimka apla se gledase deka topkata go mava u gradi, i nema nikakov kontakt so raka.

Luda mara

Дај Боже да грешам, ама мислам дека ова психички ќе ги унакаже. Нема полошо на ваков педерски начин да загубиш два бода. Копилето попушти под притисок на тие плачковците и не оштети.

Па тој циганот каков гол ни даде да умре амин Боже. Па и автогол и пенал. Многу лошо, многу.

Vakvi raboti mi ja ubivaat zelbata za gledanje fudbal, najiskreno. Preku taseta vekje, gradis nesto 90 minuti i doagja nekoj smrdez sudiski ti ebe mater. Dambo se smeese posle prvicno donesenata odluka, ubeden bese deka so Var ke se preinaci odlukata, zatoa i ne se bunese mnogu mnogu, no golemiot sudija izgleda se praese slep so sila. Sramota, tolku imam da kazam.

И после некој тука ќе очекува да се прекине доминацијата на Јувентус... Никој нема да освои Серија А уште многу години во иднина. Најумрената лига ја гледаме во свет.

На која основа продолжи 7мин? Голот на Бираги со вар и пеналот на Перо? 7мин? Озбилно? Чекај, стварно??? Срамота.

Заспав на 1 3 и се разбудив тачно за пеналов и не ми се веруваше дека и после вар го досуди ова.

Секоја сезона е исто момци... ќе направи судија грњшка а у ќе јаде суспензија 2 3 меча која веројатни му е надокнадена од друга страна и тоа е тоа... срамота...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom