Фан Клуб: Интер

Ќе не претепаат..нашите имаат мизерна атмосфера,ни Божиќ видоа како што треба ни ништо,лоши резултати,сите се засегнаа од глупостите на Наионголан што се однесува како неиживеан тинејџер,лоша форма..тамам Јувентус киксна и Наполи ќе си добие за да ја намалат предноста и да биди малце поинтересно првенството...како што нашите се пички на векот искрено не очекувам дека ќе извадат мадиња и да ја добијат оваа утакмица без разлика што играат дома..

Гарант некој инкери прајш со овие предвидувањата , нема шанси ова да се дешава по милјардити пат [emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk

442, 4312 seedno, ednostavno mora da raboti spaleti na sistem u koj vo prvi 11 ke e i lautaro.
Sramota e da skapuva na klupa, zasluzuva sansa barem u naredni 3 natprevari ko starter.

Јас лично многу сакам формација со двајца напаѓачи, отсекогаш сум го зборувал тоа.

Е сеа колку тоа функционира во модерниот фудбал не знам, али доста фактори се во прашање (ростер, тренер...).

Секогаш сме добри 80+ поради тоа што секогаш бркаме резултат :D
Да водиме до 80та,ќе бидеме тим што прима најмногу голови во 80+
Тоа сето е поради Спалети.Кога водиме се пичкари т.е се брани и ги лимитира играчите и го лапаме лабаво,а кога мораме да дадеме гол прави потези какви што МОРА и секогаш играме добро во финишот.
Филм ми е еднаш да излезе онака машки и да не го гледа резултатот туку да оди на гол повеќе.Особено со онакви тињи ко Киево.По 100-0 ќе тепаме.

Па имаме пар такви утакмици, Каљари, Џенова, Лацио... Финтата е што во Серија А, нарочито на домашен терен, 15 екипи треба да бидат претепани а не да се тресеме на пола од тие. Не може против Киево да се браниш на 1-0 бе, срамота е.

Сеа Емполи мора да го тепаат и да ја заокружат добро 2018. До крајот на сезоната таргет нека им биде 2 место во Серија А, купот и пехар во ЛЕ, односно да одат што е можно подалеку.

Е имаме ама колку ? Ете и сам кажуваш.На прсти се бројат.
Со ПСВ не требаше така да излезе? ОД СТАРТ така требаше.
На 0-1 па да не правиме муабет.Излегува и до крај ситера најофанзивно што може ако сака и 4-1 нека е нека не запира бе.Го нема тој менталитет братов,тоа е.

И да се пласиравме 1/8 ќе беше иста песна.
Ќе чуваше 0-0 и потоа на 1-0 ќе се отвореше и или ќе го долапавме здраво или па на евентуален резултат што ќе не носи ќе се повлечеше и ќе ја посереше.
Абе при онакви ѕверови во одбрана тоj треба да биде преофанзивен против отепани екипи.Сигурно нема Лаутари,Кеита и Икарди да дадат помалце голови против отепани одбранбени противници отколку некои дедовци против Де Фрај и Шкриниар.

Џабе, не е Спалети таков тренер да убива екипи у поим и после лагано да ја тера утакмицата. Ме нервира што е премногу тврдоглав, еве сега во сабота се кладам дека нема да го стави Лаутаро прва постава, а дечкото после голов едноставно мора да добие шанса, и така Перишиќ е мртов човек веќе. Али џабе, не е флексибилен ќелавиов, мора да игра со крила и нема отстапување, нормално и со еден напаѓач, скраја да е ако стави двајца. :D

Овој Азамоа е се поголемо разочарување, на страна што спаси гол денес, останатото криминал, како врел компир да има во нозе кога ја води топката, 4 од 5 паса му се грешни. И Дамбо не можам повеќе да го гледам, поголем антиталент немам видено во мојот живот, како со две леви нозе да е роден. Мора Шиме да се забетонира во прва постава.

П.с. Не би ме чудело Кандрева да стартува во сабота. :pos:

Denes bas dobro izigra asamoa be sto ti e, narocito vo odbrana, deka igra loso periodov igra, ama denes bese dobar, ne treba i da se zaboravi deka napred igra so perisic, koj sezonava e katastrofalen i totalno izguben.

И што направи добро Азамоа денес освен гореспоментатото? 2-3 потенцијални контри ги усра, исто неколку чисти паса згреши... Секоја утакмица истото го прави, изгубен е во времето и просторот. Немаше притисок по неговата страна иначе ќе видеше колку изиграл добро. :D

Асамоа секаде го имаше, на нивна половина сечеше топки. Не го тупеше премногу во одбрана како што знае. Секогаш нека игра вака би бил задоволен.

Интер и расизам е големо НЕ. Brothers of the world. Треба да се стават паметни камери и сите тие морони во иднина да се банираат и да си гледаат од дома. Да се надеваме дека казната нема да биде празни трибини. Од друга страна, вез таква казна само се пролонгира неизбежното.

Јас само незнам што кур им згреши човекот па така ретардирано да изреагираат? Нит провоцираше нит ништо?!

Не знаев дека Анчелоти е голем плачко...

Освен што одговорноста за поразот ја наоѓа во расиситичките навреди кон Кулибали, некао видел дека во второто полувреме доминирале на теренот...
“We weren’t very sharp in the first half and made some bad final passes, but in the second we absolutely dominated the match.”

Освен што имаа повеќе посед во второто немаа ништо конкретно освен шансата во 88.
Не се сеќавам на ниту една интервенција на Ханданович, а од друга страна Марио имаше шанса со глава, Кулибали спаси од линија по обидот на Икарди, по уфрлањето на Перо, пеналот на Кеита...

Заслужени 3 бода, а ако имало расистички навреди да се казнат одговорните.

Мене искрено ме изненади слабата игра на Наполи,не само што не направија шанса туку асолна изградена акција неможеа да врзат цел натпревар..дали нашите изиграа добро и Спалети ги прочита незнам што е работата ама бедни беа вчера..не знам со кое лице излегва Анџелоти да кажва дека доминирале,јас разбирам дека се фрустрирани од расистичките навреди ама немора да се вади со тоа ..расизам секаде и секогаш имало,не е било само вчера па ајде ќе плачиме

Ova e loso. Pregazen clen na Curva Nord ( utrovo pocinal na bolnica) nekolku izbodeni navivaci na Napoli. Od Milano barale Curva Nord da se suspendira do krajot na sezonata za gostinski natprevari kolku sto razbrav.

Ova e loso. Pregazen clen na Curva Nord ( utrovo pocinal na bolnica) nekolku izbodeni navivaci na Napoli. Od Milano barale Curva Nord da se suspendira do krajot na sezonata za gostinski natprevari kolku sto razbrav.
курва норд до март а гостувањата до крајот на сезоната. Плус најверојатно ќе се одложи следното коло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom