Фан Клуб: Интер

Да ми јадеш курот Џони ти на мене, кец ко врата и еби се. :D Та преку кур јакиот играч Раџа све му ебам ја на него, нека се утепаат ако ради еден играч пропаѓа цела атмосфера на тимот. До душа Спалети е тоа, и лани овој период ни се деси бродолом пошо глупакот не знае да менаџира со мечевите.

Брат,многу го преценваш Интер..разбери веќе еднаш дека навиваме за клуб каде играат пички без душа и менталитет...за мене умре сезоната после ПСВ искрено...јас ти гарантирам Милан да беа..море не Милан..Лацио да беа на наше место имаше 16 гола да му стегнат на ПСВ и помочани ќе ги вратеа дома бидејќи се работеше за натпревар кој значеше живот..ама нашите пичките не ни се обидоа да прицнат,да нападнат,да гризат по теренот...колку и да не си во форма на таквите натпревари ќе дајш се од себе ...затоа умре вербата во мене за овај тим додека не смениме тренер и да купат два тројца асолни играчи на средина/напад.

Брат,многу го преценваш Интер..разбери веќе еднаш дека навиваме за клуб каде играат пички без душа и менталитет...за мене умре сезоната после ПСВ искрено...јас ти гарантирам Милан да беа..море не Милан..Лацио да беа на наше место имаше 16 гола да му стегнат на ПСВ и помочани ќе ги вратеа дома бидејќи се работеше за натпревар кој значеше живот..ама нашите пичките не ни се обидоа да прицнат,да нападнат,да гризат по теренот...колку и да не си во форма на таквите натпревари ќе дајш се од себе ...затоа умре вербата во мене за овај тим додека не смениме тренер и да купат два тројца асолни играчи на средина/напад.
Кој милан беее :pos::pos::pos:

Mилан сам на себе не може да си стегне гол не пак 16 на ПСВ. И не играат пички кај нас, мислам играат ама не е цел тим таков. Ок е Џони Лацио ќе му стегнел 16 гола на ПСВ, истите Лацио што ги посравме среде Рим. Дај ајде не кур ми мрачи цел живот, мора од негде да тргне работата. А искрено ако некој има пичарски менталитет тоа е Наполи, лани од Сасуоло и Удинезе прокоцкаа титула, сега од Ѕвезда испаднаа, односно ради примениот гол со Ѕвезда во Неапол. Физички сме апла доминантни во однос на Наполи, Шкринијар стави го до тоа миџетите Инсиње и компанија и тага ќе те облее. Мора да форсираме што е можно повеќе прекини, огромна предност имаме овде.

Кој милан беее :pos::pos::pos:

Кој бе?..тие Милан имаат 300 пати повеќе мадиња од нашите....глата ја ставам и убеден сум тие да беа на наше место и вакви бедни,мизерни ќе ги добиеа..со клоцање,туркање ќе ги добиеа..не ги гледај ти сега кај шо неможат Фросиноне да го добијат и немаат никакви амбиции..кога ќе дојди таков натпревар против послаб противник на домашен терен за живот или смрт има душата ја остајш на теренот и то е то..ама нашите се Интер за жал[DOUBLEPOST=1545852308][/DOUBLEPOST]
Mилан сам на себе не може да си стегне гол не пак 16 на ПСВ. И не играат пички кај нас, мислам играат ама не е цел тим таков. Ок е Џони Лацио ќе му стегнел 16 гола на ПСВ, истите Лацио што ги посравме среде Рим. Дај ајде не кур ми мрачи цел живот, мора од негде да тргне работата. А искрено ако некој има пичарски менталитет тоа е Наполи, лани од Сасуоло и Удинезе прокоцкаа титула, сега од Ѕвезда испаднаа, односно ради примениот гол со Ѕвезда во Неапол. Физички сме апла доминантни во однос на Наполи, Шкринијар стави го до тоа миџетите Инсиње и компанија и тага ќе те облее. Мора да форсираме што е можно повеќе прекини, огромна предност имаме овде.

Ти не ми ја раззбираш поентата..јас пишав за менталитетот на екипите и играчите, а не за квалитетот.

:facepalm::facepalm::facepalm:

Па Лацио ако имаше менталитет зошто тогаш изгуби од нас лани каде му беше доволен и икс за да иде у ЛШ? Милан зошто испадна од Дуделанж и Олимпијакос?

И не знам што се бламираш за Наполи?..лани ја изгубиле титулата дека кикснале со Саусоло и Удинезе?..ти бе се читаш што пишиш?..91(ДЕВЕДЕСЕТ И ЕДЕН) поен освоија лани Наполи Стефане...колку требаше да освојат 100?..тие не се винови што му се погоди посилен противник и што освојува надреални 95+ поени секоја година..реално со 91 поен во било која лига треба да си шампион и тоа значи дека си добил 29-30 натпревари од 38 што е скоро перфектен скор...едноставно НЕМОЖИ СИТЕ ДА ГИ ПОБЕДИШ..мора некаде да киксниш....дај размислувај малце пред да пишиш

И не знам што се бламираш за Наполи?..лани ја изгубиле титулата дека кикснале со Саусоло и Удинезе?..ти бе се читаш што пишиш?..91(ДЕВЕДЕСЕТ И ЕДЕН) поен освоија лани Наполи Стефане...колку требаше да освојат 100?..тие не се винови што му се погоди посилен противник и што освојува надреални 95+ поени секоја година..реално со 91 поен во било која лига треба да си шампион и тоа значи дека си добил 29-30 натпревари од 38 што е скоро перфектен скор...едноставно НЕМОЖИ СИТЕ ДА ГИ ПОБЕДИШ..мора некаде да киксниш....дај размислувај малце пред да пишиш
Па го тепаат Јуве во Торино и губат ДОМА бодови од Сасуоло и Удинезе? Се читаш ли ти дечко? Па Јувентус знаеш ли кога ќе ги изгуби овие утакмици и бодови? НИКОГАШ, па макар и со младинци играл. Гнидарски и пичкарски менталитет има Наполи ко екипа.

Па го тепаат Јуве во Торино и губат ДОМА бодови од Сасуоло и Удинезе? Се читаш ли ти дечко? Па Јувентус знаеш ли кога ќе ги изгуби овие утакмици и бодови? НИКОГАШ, па макар и со младинци играл. Гнидарски и пичкарски менталитет има Наполи ко екипа.

Чоек за да го добијат Јуве дома и да му стигнат до 1 поен требаше претходно да наредат 12-13-15 победи со ред..тоа е пичкарска екипа според тебе?..28 победи имаше лани Наполи..тие се забораваат?..некаде ќе киксниш,некаде ќе добиеш на квалитет,на менталитет,на мадиња..таков е фудбалот..ама факт е дека со 91 поен со освојува секаде титула..не се виновни Наполи дека Јувентус се надреални..кога победија во Торино што не напиша за нив дека тогаш немаат менталитет?..јас разбирам дека ти е криво што ќе си давате сите ручек во Битола/Охрид кога ми се кладевте цела Армата во летото дека ќе завршиме пред Наполи ама полека со фрустрациите :D...требаше со хендикеп од 10 бода да ви се кладам за да биди посмешно.

dzoni da bideme realni gevrek ako dobies od stekot sreken treba da si, i toa od onie bajatine, kuce ko koska sto go gloda 2 dena.

dzoni da bideme realni gevrek ako dobies od stekot sreken treba da si, i toa od onie bajatine, kuce ko koska sto go gloda 2 dena.

За тоа што пишеа тогаш глупости со уште два тројца други членови(не ги памтам кој беа) заслужваат да платат шведска маса во Инекс Горица каде што ќе има месо од камила,носорог и зебра заедно со најегзотични овошја и јаткасти плодови.

Марио си гази [emoji16] Сеа Спалети че ја укака.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Конечно да им ги погоди позициите на играчите.

Се знае каде е Валеро а каде Марио, вака играат добро и двајцата.
Не знам колку може да го издржи ова ниво Валеро, не физички спремен за 90минути.

Немавме срека, заслуживме да имаме предност на полувреме.
Ако продолжат со вака добра игра мислам дека ке победме конечно против Наполи.

Ако не направи некоја "спектакуларна" измена Спалети и да отиде у .... утакмицата.

Добро ни ја издупија глата овие Наполи, голот не го видовме.

Икарди ај па преку кур да ти ебам дај го ова на крајов од прво, едноставно мораше да е гол...

Конечно да им ги погоди позициите на играчите.

Се знае каде е Валеро а каде Марио, вака играат добро и двајцата.
Не знам колку може да го издржи ова ниво Валеро, не физички спремен за 90минути.

Немавме срека, заслуживме да имаме предност на полувреме.
Ако продолжат со вака добра игра мислам дека ке победме конечно против Наполи.

Ако не направи некоја "спектакуларна" измена Спалети и да отиде у .... утакмицата.

Една фиксна јавена е Валеро-Весино, и ако недај боже дадеме гол пред 80та минута, ќе ја убаци фамозната Вршаљко-Политано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom