Фан Клуб: Интер

Па се ложев и јас за Раџа.Само нема потреба сеа од колнење по управи поради тоа што го купиле.Сме губеле играчиште за пијаница.После ебење нема каење.
А и тоа дека кај нас ќе играше Заниоло,мало морген.

Прв пат да ги погоди сите измени. Конечно сфати дека коа сака да брка резултат, мора да ги стаи Лаутаро и Кеита без да извади 2 напаѓачи на нивно место.

И побогу, конечно да изиграме константно добро 90 минути против Наполи кој беше страшно консолидиран у одбрана.

Добар овој победничкиов менталитет на Наполи, а богами и пичкарскиот на Интер. Глата ни ја издупија Наполи денес со точно една шанса за гол, случајна на крајот од мечот. За овие сме биле, сме и ќе бидеме Реал Мадрид во секој поглед. Тимче за билдање статистика, МРШ.

Карло Анчелоти магот хехехеехехехехеехехехехеехехехе да му ебам све најмило и него.
Мило ми за Лаутаро, премногу му значеше овој гол, се надевам дека гомново ќе го стави прва постава против Емполи.

А Перишиќ за она одбивање да се поздрави одма да се продаде да не му ебам крвта ја на него.

yee tepavme
i normalno, narednata pak keita na klupa, pak lautaro na klupa.[DOUBLEPOST=1545860156][/DOUBLEPOST]
А Перишиќ за она одбивање да се поздрави одма да се продаде да не му ебам крвта ја на него.
se pozdravi de
ako mislis na momentot koa bese zamenet[DOUBLEPOST=1545860208][/DOUBLEPOST]
Каква ѕверотиња е Кулибали...
malce sram me fakjase sto mu urlaa ko majmuni, i u prvo i sea koga napravi faul, vsusnost crveniot radi toa i go dobi, naprai faul, dobi zut i pocna majmunskoto urlanje od tribini i pocna da pleska ovoj, vriese, i dobi crven.
Ke lapa kazna inter za ova, a i sram.

se pozdravi de
ako mislis na momentot koa bese zamenet
Да ама како виде ли? Нејќеше да пружи рака и кога виде дека Спалети дури и се подврати назад за да се поздрави овој само му даде рака а гледаше на другата страна.

Конечно да го пофалиме и Спалети.

Заслужена победа која може да делува и добро психички, да се врати победничкиот менталитет во тимот.

Марио мора да биде стартер секој натпревар, а Кеита и Лаутаро почесто да добиваат шанса!!!

која мизерија судијата ејј.. повеќе се напнав за него отколку за тоа дека можеа да го примат за 0:1

На што алудираш конкретно?
Па општо и за црвените и некои ситуации за интер што не ги досуди.. ај што не ги досуди, па и за кој кур е вар системот.. пенал врз кеита, фаул во напад од него исто што свирна.

Па општо и за црвените и некои ситуации за интер што не ги досуди.. ај што не ги досуди, па и за кој кур е вар системот.. пенал врз кеита, фаул во напад од него исто што свирна.
Вториот црвен не знам зошто го даде, не прикажаа, веројатно некоја глупост направил Инсиње, ама првиот беше чист црвен. Кој е Кулибали да му аплаудира иронично на судијата? Ти текнува Снајдер 2010 дека јадеше црвен против Милан ради таква работа, и тоа директен? :) Инаку за пеналот и јас мислам беше ама ете...[DOUBLEPOST=1545860973][/DOUBLEPOST]
Азаамоа одличен.
Иронично ова или сериозен си?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom