Фан Клуб: Интер

Срамота е ова што се случи вечерва. Па да не можиме да победиме дома со ПСВ??? 75та минута на 1-1- става дефанзивец место најдобриот офанзивен играч вечерва??? Нема оправдување, отказ веднаш!

Ако има два грама памет ќе си отиде сам. Срамотилаци еј... ПСВ од факинг Холандија. 1:1.

Neli e logicno sega? Go izvadi najdobriot igrac na natprevarot za Vrsaljko koj za kur ne go biva, i se sluci toa sto se sluci, vidovme site... Ova e izguben natprevar 100000% od spaleti.

Не реков дека е логично да го вади Политано, веројатно требаше Перишич да го вади ако више реши да го тргне него од бек и да внесе бек конкретно. Како и да е, не заслужија ништо подобро од ова. И ако е нешто добро у ова, е што се надевам дека ќе ја окарактеризираат сезонава како промашај и ќе го избркаат копилево ASAP.

Сеа Тотхам 1-1 ќе мавне и толку,ќе омалаксаат нашиве.
pamtis ednas koa ti rekov, lautaro ako fejlne, a ti tvrdese deka zimame strava igrac, na sto ke lici da ti se obesuem ko ti sto zamarase za mario na primer ...
eve go lautaro sea, ama ne e on kriv, i ja se soglasuem so tebe deka e super igrac, ama eve sto se desava koga nemas koncept i imas luzer za trener, go frla samo u ogin, ne go razigruva koga vodi 2-0, ili od start so frosinonofci, i sea ke utne edna dve sansi i pritisok ton na negov grb, navivaci gnevni radi losi rezultati i taka ti se gusi eden talent i potencijal.

E toa go pravi inter so vakvite, gi gusi, odnosno, spaleti, ova ti e klasicen primer kako se ebe eden fudbaler. Uste posle presov sea neka si ide, nisto ne go pere od ovie gomna ova e fijasko sto vecerva ni go priredi(ja).

toa i ja vikam, da se bide ili ne e utakmicava i za nego, pa i za inter i sezonava opsto.
nokaut faza znaci pari poveke, renometo kolku tolku e zacuvano, i iskustvoto za igracite e neprocenlivo. LE turi mu kurot, samo poveke problemi ke ni napravi radi terminite na utakmicite.
Епа не бидна, ни он ни Интер со него. :)
За мене цела утакмица е негова одговорност, не се битни ни шанси ни ништо. И да, со ова веројатно си потпишува исписница на крај на сезона. Не одење на втор гол е неразбирливо, нема никаква логика. Не заслужија да одат понатаму.

Море кој кур би дошол,да не си фантазираме со Конте,јас мислам дека нема да дојде во ниту еден случај.

Абе каква мртва игра имаа,абе Саса подобро ќе одиграше вечерва,поборбено,помашки,со мадиња до коленици,ќе гризеа на терен за победа и пласман понатаму,немаше да ја чекаат Барса да си им ја заврши работата.

Не ми е тажно,сега ми е само смешно,очекувам и цела сезона да отиде во курац сега кога ќе паднат на психа половина од играчите.

Се дере,урла покрај аут линија,а не превзема ништо.Лаутаро требаше многу порано да го стави во игра,а Кандрева не ни требаше воопшто да игра.
Ебате тоа ќелавото неписмено

Да се надеваме дека утре ке почне денот со радосна вест за отказ на Спалети.

Нема што да се коментира, дури ни Асамоа не е виновен за неуспехот вечерва.

Виновен е Спалети со својот проистап, измените и срамот кој го нанесува на клубот.

Ако Женг има барем малку почит кон тимот, нема што да размислува освен отказ!

pamtis ednas koa ti rekov, lautaro ako fejlne, a ti tvrdese deka zimame strava igrac, na sto ke lici da ti se obesuem ko ti sto zamarase za mario na primer ...
eve go lautaro sea, ama ne e on kriv, i ja se soglasuem so tebe deka e super igrac, ama eve sto se desava koga nemas koncept i imas luzer za trener, go frla samo u ogin, ne go razigruva koga vodi 2-0, ili od start so frosinonofci, i sea ke utne edna dve sansi i pritisok ton na negov grb, navivaci gnevni radi losi rezultati i taka ti se gusi eden talent i potencijal.

E toa go pravi inter so vakvite, gi gusi, odnosno, spaleti, ova ti e klasicen primer kako se ebe eden fudbaler. Uste posle presov sea neka si ide, nisto ne go pere od ovie gomna ova e fijasko sto vecerva ni go priredi(ja).
Демек го отепаа форсирање Лаутаро ? Марио барем играше тогаш ко дојде сезоната,и промаши 10 шанси почисти од оваа на Лаутаро со глава.

Натрагично е што нема логика сега отказ да му дадат, освен ако Конте не го договориле што чисто сумњам, тој нејќе на сред сезона да презема тимови. А и да дојде, што со него? На сред сезона ќе треба навикнување на нов систем, све јово на ново... Ептен тапа е испаѓањево, си еба матер и сезона и се. Отпишани од било каква битка за титула сем купот, Јуве 2000 бода ни бега, фали уште Икарди да ни отиде и да се угасиме како клуб. Али како и да е, Спалети мора да биде сменет по завршување на сезоната, едноставно нема што кур да бара во тимов со тој лузерски менталитет.

Демек го отепаа форсирање Лаутаро ? Марио барем играше тогаш ко дојде сезоната,и промаши 10 шанси почисти од оваа на Лаутаро со глава.
opsto, lautaro koga vlaga na teren za kur ne go biva, nisto korisno ne pravi koga e staven u ogan, poveke gresi i se nervira, utinja sansi, ne mu e prva vakva, ama ne mi e toa poentata, ti objasniv sto i kako ...

Nit lautaro e los igrac nit mario e do toj stepen los ko tuka sto go praite, problemot e sistemot na inter i konceptot, i nacinot na koj klubot se odnesuva so odredeni fudbaleri, na krajot od kraistata diambrosio 200 nastapi ima, a igraci ko mario na primer ili kondogbija smesta gi gusat, gi davaat na pozajmici i podlegnuvaat na pritisokot od navivacite ili mediumite. Isto ke bide i so lautaro ako se tera so vakvo tempo. Neka doe trener so Definiran sistem i pobednicki mentalitet, pa togas ke se vidi najubavo kogo go biva a kogo ne za klubov.
Trgni od denes, so psv doma 2-3 sansi za gol dali imavme, ej, so psv doma kade moras da pobedis, u prvo poluvreme NULA sansi za gol, toa dovolno ti govori za konceptot na trenerot, igrata, i moznosta da se iskoristi potencijalot na odredeni individualci.
Inace lauataro za nisto ne go krivam, makar i prazen gol da utnese sea u 90ta, ovie psv trebase da se razmontiraat po kratka postapka do 60ta minuta i posle site barsa da gleavme, da batalevme inter.

Лузерски игри носат лузерски резултати ,,, незнам што тука не е јасно. Еве по 5 пат едно по друго ..Барса, Тотенхем , јуве и ПСВ и пак ке ми кажете дека он е правиот човек за Интер.

За жал во моментов немаме друга алтернатива..

Замислете само што совети дели онде дури урла околу аут линијана:
-Перооо назаад,ти бега крилово
-Затворај средина,држи топкккааа добриии смеееее,држетеееее вие го можетее тоа.
АБЕ ДА УМРИ СЕ ДА МУ ЕБАМ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom