Фан Клуб: Интер

Од прва постава само Ракитич, Кутињо(Вратен од повреда), А.Мело ( Вратен од повреда) и Дембеле.
Не дека Тотенхем е нешто посебно сезонава ама вака им давате шанса и за 3 бода.

Може и вака ке бидете подобри, навиваме и за вас вечерва :)

Не продаде мајмунот јувенташки племето да му го ебам!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Само колку добро почнавме...

Самоубиство на Асамоа и паднавме психиччи. Се надевам дека во второто полувреме ке се свестат малку сите и ке имаме пресврт.

Лаутаро место Кандрева од старт и одиме на победа.

strateg da si ibes majkata da si ibes, treneriste par ekselans sto protiv mrtvive psv od najmrtvata liga doma e nadigran u prvi 45 minuti, poblizu oni do vtor gol otkolku inter do gol u utakmicava.

abe ovaa ako ne ja svrtat i ne tepaat togas najiskreno ne znam sto poveke da se kaze, definicija za fejl ke bide timov toa ako ne se desi, pocnuvajki od strategot spaleti koj namesto rutinska pobeda ni servira macenje protiv ebanite psv.

Kaj e uzasen takticar, pa i na psihicki plan ne e sposoben da gi sredi igracive, vlegoa uplaseni site, ukoceni, stoea ne znaat sto pravat, od tribini sto nacujat da pravat, toa pravat, totalen haos bea prvive 45 min i pred golot i narocito posle golot.

Iskreno se nadevam deka na psihicki plan ke se sredat sea, nekoj od igracive valjda, kapitenov, seedno, 2-3 govori ke odrzi i u vtoro nema da deluvaat vaka izgubeno, 20 pati se pojaki od psv a se ponasaat ko da e obratno, ko da ne se svesni za toj fakt, im se plasat. Od spaleti odamna vise krenav race ama ova ako ne go pobedi iskreno ni ja ne ocekuvav deka tipov mozel i poloso. Magare bre da imas na klupa ovaa ke ja dobiese na rutina i iskustvo, sto kur cepidlatorov mi koplicira vakva ednostavna stvar stvarno ne mi e jasno. vrijaza klasicna :mad::mad::mad::mad::mad:

Мартинез и Кеита нека ги чува до 80та па после тоа ќе праиме пресврт.

Како знае и умее Спалети мора да ја добие оваа, без разлика на Тотенхем што ќе направи, иначе ништо не го пере.
toa i ja vikam, da se bide ili ne e utakmicava i za nego, pa i za inter i sezonava opsto.
nokaut faza znaci pari poveke, renometo kolku tolku e zacuvano, i iskustvoto za igracite e neprocenlivo. LE turi mu kurot, samo poveke problemi ke ni napravi radi terminite na utakmicite.

Освен Мартинез место Борха и Асамоах у аут без потреба да го мења никој, ништо друго не не спасува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom