Фан Клуб: Интер

Ќе држиме до можеби некое време,ама на крајот ДОКОЛКУ имаме добар резултат ќе ја посери Спалети

Ќе држиме до можеби некое време,ама на крајот ДОКОЛКУ имаме добар резултат ќе ја посери Спалети
Спалети посекако ќе ја посери...најдобро ќе биди да излези со Марио,ама стручњакот веројатно ќе го игра Весино и Валеро заедно со Брозо па така рачунајте дека ќе ни стегнат три парчиња

Да се разбериме реално ќе не претепаат..немаме ниту атмосфера,ниту квалитет,ниту менталитет да му се носиме...ќе си излезам утре на рает и не мислам да се нервирам да си го упропастувам викендот...поарно загаден воздух да дишам отколку под стрес како некој ретардиран да се нервирам кога Роналдо и онај кривоглавиот Манџукич ќе ни ја дупнат глата
Вакви постови се бараат од тебе. А не да ми шириш негативна енергија, како требало да ја тепаме Рома и слично... ова би требало да заврши работа вечерва :)

INTER (4-3-3): Handanovic; Vrsaljko, Skriniar, Miranda, Asamoah; Gagliardini, Brozovic, Joao Mario; Politano, Icardi, Perisic

Добар состав. Веројатно најдобриот можен, со оглед на играчите кои се достапни. Наинголан добро ќе им дојдеше, особено за оваа уткмица, ама тоа е. Гаљардини треба да одигра голема утакмица, да ја неутрализира физичката доминантност на играчите на Јуве, на средина.

Сега натпреварот им е во главата. Ова се натпревари што ги добива менталната спремност, а не физичката или техничката спремност.

Сум ги погодил сите освен Гаљардини, мислев Весино ќе го игра.

Ок, после шансиве мислам дека комотно заслужуваме да го попушиме. Вакви 2 шанси не се промашуваат на најтешкото гостување сезонава.

Ќе не стигне казната

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

47422290_10157725650482289_4429910542760542208_n.jpg

i za ova treba znaenje za da go promasis ...
cela negova desna strana prazna

Ja da bev nemase da ja pičam dijagonalno na vtora tuku na prva i toa lagan sut..

Можеше да бира кај ќе шутира, доволно беше само да е повисока од метар од земја, и онака беше више легнат залижаниов.

Ja da bev nemase da ja pičam dijagonalno na vtora tuku na prva i toa lagan sut..
dobro Ti, zasto u nebraneta strana da pucas i sve sto treba e samo da ja pogodis, koga mozes u onaa koja samo golmanot ja pokriva :)
tuka realno ocajno loso zatvori golmanov, ova e 12 pati bolja prilika od penal, pogolemiot del od golot bese nebranet, ednostavno ne smeese ova da se promasi. Ocaen udar upati galjardini, ni stativa gol ne uspea da iznudi tuka sto dovolno govori kolku go utna sutot gledajki ja gore slikata.

Дај бе најдите статистика од колку удари колку пати го погодил Гаљардини голот. Од сите играчи баш се погоди да добие шанса тој што не знае да ја шутне топката :D

Инаку изненаден сум, добра игра и никој не се плаши да повлече и да превземе одговорност. Брозгара ги искина, растури. Кога го гледам Врсаљко десно исто како Господ да слегол на земја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom