- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.469
- Поени од реакции
- 12.017
Ќе држиме до можеби некое време,ама на крајот ДОКОЛКУ имаме добар резултат ќе ја посери Спалети
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спалети посекако ќе ја посери...најдобро ќе биди да излези со Марио,ама стручњакот веројатно ќе го игра Весино и Валеро заедно со Брозо па така рачунајте дека ќе ни стегнат три парчињаЌе држиме до можеби некое време,ама на крајот ДОКОЛКУ имаме добар резултат ќе ја посери Спалети
Вакви постови се бараат од тебе. А не да ми шириш негативна енергија, како требало да ја тепаме Рома и слично... ова би требало да заврши работа вечерваДа се разбериме реално ќе не претепаат..немаме ниту атмосфера,ниту квалитет,ниту менталитет да му се носиме...ќе си излезам утре на рает и не мислам да се нервирам да си го упропастувам викендот...поарно загаден воздух да дишам отколку под стрес како некој ретардиран да се нервирам кога Роналдо и онај кривоглавиот Манџукич ќе ни ја дупнат глата
Ja da bev nemase da ja pičam dijagonalno na vtora tuku na prva i toa lagan sut..Прегледај го приврзокот 200755
i za ova treba znaenje za da go promasis ...
cela negova desna strana prazna
Ама ти...Ja da bev nemase da ja pičam dijagonalno na vtora tuku na prva i toa lagan sut..
Ja da bev nemase da ja pičam dijagonalno na vtora tuku na prva i toa lagan sut..
dobro Ti, zasto u nebraneta strana da pucas i sve sto treba e samo da ja pogodis, koga mozes u onaa koja samo golmanot ja pokrivaJa da bev nemase da ja pičam dijagonalno na vtora tuku na prva i toa lagan sut..