Фан Клуб: Интер

Епа јас зборам одамна за Ханда ама некои глупак ме правеа на темава. Ова се тие моменти каде он не кошта бодови (до душа вчера беше еден од крвиците). Не велам дека ударот не беше јак, можеби не можеше да се одбрани тоа, АМА ЧОВЕЧЕ фрли се, напрај нешто, пробај барем. Еј да зеам комплиација да направам од примените голови на човеков, на 90% не се фрла воопшто, онака ако не е сигурен дека ќе ја одбрани само ја проследува со поглед.

Реално ако сакаме од следна сезона атак на титула прво мора да го појачаме ростерот што верувам ќе се случи, друга работа е промена на тренерот која треба да биде приоритет, и трета работа поврзана со првата е промена на голманот. Доста беше, му напраивме забава 6-7 сезони на Хандановиќ, ќе се пофали на внуците дека бранел во Интер на времето али очи да не му гледам од следна сезона. Исто креативец ПОД ИТНО, очајно ни фали играч што може да повлече топка, нешто ко Модриќ. До душа Марио ги има тие предиспозиции ама него очигледно ќе го продаваат така да...

Подобро за него, да останеше кај нас ќе грееше клупа и пак ќе го гледавме Перишиќ како не може ништо да направи. Вака, детето си игра и си покажува добри партии па ако има среќа ќе направи трансфер во добар клуб.

Епа јас зборам одамна за Ханда ама некои глупак ме правеа на темава. Ова се тие моменти каде он не кошта бодови (до душа вчера беше еден од крвиците). Не велам дека ударот не беше јак, можеби не можеше да се одбрани тоа, АМА ЧОВЕЧЕ фрли се, напрај нешто, пробај барем. Еј да зеам комплиација да направам од примените голови на човеков, на 90% не се фрла воопшто, онака ако не е сигурен дека ќе ја одбрани само ја проследува со поглед.

Реално ако сакаме од следна сезона атак на титула прво мора да го појачаме ростерот што верувам ќе се случи, друга работа е промена на тренерот која треба да биде приоритет, и трета работа поврзана со првата е промена на голманот. Доста беше, му напраивме забава 6-7 сезони на Хандановиќ, ќе се пофали на внуците дека бранел во Интер на времето али очи да не му гледам од следна сезона. Исто креативец ПОД ИТНО, очајно ни фали играч што може да повлече топка, нешто ко Модриќ. До душа Марио ги има тие предиспозиции ама него очигледно ќе го продаваат така да...
Да го дадеше голот Ундер за 2:2 тогаш ќе не кошташе Ханда бодови. У виа случај Брозо беше тој шо а усра работата и ѝ поклони пенал на Рома.

И ја зборам за Ханда кога не го бива, факт е дека брани послабо (кажав убав збор за него, види предходна страна) али у ваа ситуација (како и повеќето) ич не си објективен ни реален за него и само правиш nitpicking.

Катастрофа од утакмица инаку. Спалети имаше океј пристап, играчите беа тие шо потрфлија.

И барбоса во бразил ги земал сите награди. Ај ваљда ќе го увалат некаде бар за 10 милиони евра. Тешка превара играч само во умреното бразилско првенство може да просперира.

И барбоса во бразил ги земал сите награди. Ај ваљда ќе го увалат некаде бар за 10 милиони евра. Тешка превара играч само во умреното бразилско првенство може да просперира.
30mil davq everton

Враљко ќе им го враќаме, а? Мањак кревети у болница излеа.

Подобро Дамбо нека го остават, нека не фрлаат пари на тој слепецот.

Goalkeepers: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Defenders : 2 Vrsaljko, 6 De Vrij, 13 Ranocchia, 18 Asamoah, 23 Miranda, 33 D'Ambrosio, 37 Skriniar;
Midfielders : 5 Gagliardini, 8 Vecino, 15 Joao Mario, 20 Borja Valero, 44 Perisic, 77 Brozovic;
Attackers : 9 Icardi, 10 Lautaro Martinez, 11 Keita Balde, 16 Politano, 87 Candreva.

Повторно го нема наркоманот, а Далберт повреден како и вообичаено...

Ова би требало да биде составот. НЕ верувам дека ке ги стави Вршаљко и Кетита, премногу е ограничен Спалети да прави такви измени.

Nema gz da ima spaleti da izleze so istata sredina ko i so roma, mora vesino da igra a nema da me iznenadi i galjardini da startuva, i da gleame eden mrtov inter nesposoben da se nadigruva.
A vsusnost od momentalniot povikan sostav, taa sredina ni e najdobra, a napred balde, politano i ikardi. .

Eventualno mozno e perisic da bide sednat sea na klupa, na smetka na balde, drugo gore dole ko sto gi boldiral @meazza.

Перишич со Јуве нема да е седнат на клупа па мајка Јана. Ко и секој пат, ќе го форсира пред Балде ради дефанзивата што ја игра, јер ние со посериозните протицници се браниме ко пичиња.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Да се разбериме реално ќе не претепаат..немаме ниту атмосфера,ниту квалитет,ниту менталитет да му се носиме...ќе си излезам утре на рает и не мислам да се нервирам да си го упропастувам викендот...поарно загаден воздух да дишам отколку под стрес како некој ретардиран да се нервирам кога Роналдо и онај кривоглавиот Манџукич ќе ни ја дупнат глата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom