Фан Клуб: Интер

dali godini se u prasanje ne znam, ama veke vtora godina e vakvi golovi da prima, kade ne mrda, a moze da se frli, barem da se obide da ja fati ...
Ama prethodno ikardi sto utna cccc, haosi e denes kapitenov, bar do sega.[DOUBLEPOST=1543784027][/DOUBLEPOST]Eve go kapitenot, u prav moment.

Последно уредено:
Миџетон Политано импакт на играта има 90, еве го капитенот.

Многу паметен потег од Брозовиќ, нема што, среќа нема Вар.

Ова сезона многу рано почнавме со негативни резултати...

Последен пат гол од корна кога сме дале беше Толдо против јувентус...

кога сме кај јувентус ,, идеме со тотално деструктвна поставеност за скромен пораз ... ти ебам тоа келавиот гледаш дека најбоса одбрана имаат во серија а и пак го држиш перишич кој едвај се тркала

Последен пат гол од корна кога сме дале беше Толдо против јувентус...

кога сме кај јувентус ,, идеме со тотално деструктвна поставеност за скромен пораз ... ти ебам тоа келавиот гледаш дека најбоса одбрана имаат во серија а и пак го држиш перишич кој едвај се тркала
Па денес дадовме бе. :pos:

Не знам што да кажам за денес освен дека Брозовиќ е малоумник. Еј како може толку прост да е, па уште и ја подизвади нанадвор раката, изгледа сакаше поуверливо да изгледа пеналот да му ебам сестрицата у сред пичка.

Спалети добар беше денес, топ состав, топ измени освен можеби што требаше место Кеита да искочи умреното гомно Перишиќ. Мислам дека е време да си оди гомново, преку кур ми е година дена НИШТО не игра.

Не плачете џабе,Спалети извади добар состав.И замените беа ОК.Единствено што јас му замерувам е што требаше да стартува Политано наместо грдион.

cifK5LqaFMHlOiURlmzdH8DLLp6oynQlUCrnDzI1q64.jpg

Досаден еден...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom