Фан Клуб: Интер

Иличич за Балде ти е Меси. Лани Карамо да добиеше толку шанси колку што доби овој сезонава, немаше да има потреба уопште да го даваме детено па да го земаме овој ѓуптин.

Зарем е битно тоа? Што да направи овој му ја закова како со чекан, ако бараме кривец за вториот гол тогаш тоа е неписмениот Дамброзио со непромислениот фаул над Гомез. Ханда денес од 1 до 10 има 11ка од мене, 200 гола спаси.

Точно. Знаеш дека никогаш не сум го ругал ама мислам дека можеше да се направи нешто повеќе, топката заврши блиску до него.

Точно. Знаеш дека никогаш не сум го ругал ама мислам дека можеше да се направи нешто повеќе, топката заврши блиску до него.
Добро јбг тоа му е маана него, ако не е 100% сигурен за некоја топка не ни пробува да ја брани, само ја гледа.

Мило ми е што не посраа, само ради копилево Спалети.

Мислам дека после натпреваров треба 3 работи да се забранат:

1. Интер да почне натпревар без Шкринијар и Де Вриј ко стоперски тандем.
2. Гаљардини и Весино да играат у средина заедно.
3. Спалети.

Лелелел Спалети,крв да сериш.Мрш глодар еден.Измениве алоооооооооооооо
На ваква утакмица не заиграа ни Марио ни Лаутаро.Очи ми капа,туѓ срам ме јаде.Миранда аут,Шиме ин.Ова мора да е една од најглупавите измени во историјата на фудбалот.

Добро јбг тоа му е маана него, ако не е 100% сигурен за некоја топка не ни пробува да ја брани, само ја гледа.

Мило ми е што не посраа, само ради копилево Спалети.
Идентична ситуација и по третиов гол...

Само да ве потсетам дека после ланската победа од 5 0 (исто ноември мислам беше) почна да не фаќа провалијата [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Лелелел Спалети,крв да сериш.Мрш глодар еден.Измениве алоооооооооооооо
На ваква утакмица не заиграа ни Марио ни Лаутаро.Очи ми капа,туѓ срам ме јаде.Миранда аут,Шиме ин.Ова мора да е една од најглупавите измени во историјата на фудбалот.
Не е, сеуште Сантон-Икарди е на прво место. До душа си пишал дека е една од најглупавите а не најглупава, така да во право си. :D

Не ми се збори веќе, Гасперини да се изживува над нас и она смрдлено Гомез, шта речи. Ај сеа со Тотенхем, Рома и Јуве нека почне пак со 10 копачи, мош ќе тепаме.

Ахахахахаха шо се дешава бе даа хахахахахахаха

Нема зборови со кои може да се опише катастрофава. Од екипа што едвај прима голови до екипа што можеше да прими 10 комада како од шала. Мало дете немаше да извади ваков состав. Да се прашуваш за кого работи човеков. Самите играчи делуваа како пресечени во нозете од составот што го извади, како и ним да не им се веруваше што се случува. Ротира играчи што не се ни уморни и немаат никаква потреба од ротација. Не ги игра тие што се во топ форма. Го игра Перишиќ кој не постои од светското наваму... вака до задутре можам да пишувам. Ја би му го закачил отказот вечерва на основ на прикажана глупоќа, пошто ова е ремек дело што го изведе денес. Ова не е нормално...

На крајот реален исход, дури и поклонот што го добија со пеналот и умрената аталанта тој период не го искористија за шанса да створат за гол, ваљда зашто ќељавиов мислеше дека валеро кој е постар од огинот може да ја напраи потребната разлика, а не 2 ебани измени, макар и едната била валеро.
Весино и гаљардини после првото полувреме немаше што повеќе да бараат на терен, марио кој изигра две страшни утакмици остана на клупа цел меч, лаутаро исто, балде земал ми го става и врсаљко, гаљардини цела утакмица останува на терен, значи све што можеше да се утне и пред мечов и за време на истиот утна овој, на крај изеде ПОКЕР, и тоа среќа имаше што беа само 4 гола.

Абе ова ако не ви е класичен пример дека ќељавиов го десеткува потенцијалот на тимов, тогаш не знам што треба повеќе да се деси за да сфатите дека за курац не го бива глупаков, неговите тактички замисли денес не коштаа дебакл, а не коштаа и бодови со парма и торино ДОМА, па и со сасуоло гости каде теренот беше крив. Дај уште сезонава нека се истрпи со овој и чао нека му кажат, пак ќе се изгура некако до топ 4, а ништо чудно да не испадне у ЛШ у групна фаза, па тогаш пак да размислуваат да го кикнат.

Па и кеита го клава место политано.Единствениот што мрдаше по малце го изваде,а го остава УМРЕНИОН ПЕРИШИЧ.АБЕ ИЗГУБЕН СЛУЧАЈ Е СЕ ДА МУ ЕБАМ.
Ако одмараше некој,тоа требашае да биде брозович.Не може да оди пријателов.Кога веќе сака да ги одмара,требаше да стартува со Гаља,Валеро и Марио во средината.Сигурно ќе бевме 100 пати подобри од ова.
Не можам да си поверувам дека на ваква утакмица не добијаа шанса Лаутаро и Марио.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom