Фан Клуб: Интер

Само ПСВ треба дома да го тепаме и тоа е тоа , не веруем дека Барса ке ја пушти на тотенхем и ние ке усереме со псв. Утакмицава е повеке да видиме дали тимов има квалитет за нешто повеке од топ 4 во лига и нокаут фаза во ЛШ. Како и да е , ваков Интер да ти е мерак да го гледаш.

По свему судечи, после долго време од летово ќе немаме рестрикции од финансиски фер плеј. После masterclass-от на Асулио лани со продажба на младите и финансиската експертиза на Жанг млаџи, клубот застанува на стабилни нозе и ќе може да работи на сериозни трансфери (секако доколку не се изглупираат и не обезбедат ЛШ следна година).

Se nadevam na pozitiven rezultat vecer.

Kakov samar ke bide za totenhem ako vecer pobedime , poketino izjavil nesto u stil deka barselona ke im pomognale da se plasirat ponatamu vo LS.

Фактот што доста им бегаме на Тотенхем не прави незгодни противници. Немаме притисок за победа, дечките може да се опуштат и да изиграат за публика.

e9b2134894e604a7a2fd8007526a6fcd.jpg

Без изненадувања. Одиме!

Odame jako[DOUBLEPOST=1541531390][/DOUBLEPOST]i postirajte nekoi dobri linkovi sto nema da kocat mnogu.

не можам да го гледам Перишич, еден центаршут не упати кон Икарди
Све некој топки надвор вади да му ебам монголоидната фаца

Искрено не знам што е натегањево со договорот на Шкриниар, јас би му дал бланко чек. Како доминира во одбрана, страшен е, ѕвериште.

Штета што Перишиќ не успеа да ја искористи брзината против Серџи, реално една ебана употреблива топка треба да пушти до Икарди за да падне гол.

Ни треба Валеро во средината да конектира со нападот, вака сме тотално одсечени. Наиголан не е фит да игра.

Шкриниар каков суперстар е, уште не е ни свесен.

Ни треба Валеро во средината да конектира со нападот, вака сме тотално одсечени. Наиголан не е фит да игра.

Шкриниар каков суперстар е, уште не е ни свесен.
Exactly, Наиголан е минус играч на утакмицава. За Шкринијар нема збор, сигурно уште на полувреме го спамаат агентот со понуди. Ѕвер!

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Naingolan e odsecen nisto ne pridonesuva za igrata fali mario koj ne e prijaven.

Vaka sredina i napada deluvat mnogu konfuzno i non stop pravat greski ajde mozebi ke se podobrat vo vtoro

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom