Фан Клуб: Интер

Би го избркал Спалети одма ради пичкарскиов пристап. Ај во прво се тешев дека условите беа лоши, врнеше многу, бла бла, ама и во второ перформансот ни беше таков, повеќе мислевме да не примиме гол отколку да дадеме. Сеа и у Лондон ќе искочи да брани 0-0 и ќе го изедеме 100%.
У реду је, до вчера се пичкавме од Киево, па ни порасна кур сезонава на барса ќе и играме отворено.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Прав е ИоСоно, Икарди трча по лопта мислиш ке ја вртиме, у шише не стаи барса скоро цела утакмица на Ванда малиот не ебе жива сила ке ја врти :pos:

Би го избркал Спалети одма ради пичкарскиов пристап. Ај во прво се тешев дека условите беа лоши, врнеше многу, бла бла, ама и во второ перформансот ни беше таков, повеќе мислевме да не примиме гол отколку да дадеме. Сеа и у Лондон ќе искочи да брани 0-0 и ќе го изедеме 100%.
Кој ќе го донесеш откако ќе го избркаш?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Перо од такт ме вади.Не е можно колку е паднат во форма.Изгубен случај е.

Интер е пак во пол позиција за пласман понатаму и со евентуален пораз од Тотенхем. Доволно ќе биде Барса да го победи Тотенхем.
Ne e dovolno zs ako totnem go tepa inter 2:0 a i da izgubat od psv ke imaat isti bodovi ali ovie bolje megjuseben... ali posekako mozat uste sledno kolo da se plasiraat so bod vo london

Tolku ni e silata za da se ramnime so barselona, no za 3 nedeli ne smeat da si dozvolat poraz vo anglija

Условите се тие,не може овој Интер сеуште да и парира на Барселона и со овој ростер,не е ова Интер од времето на Мурињо да бидеме искрени кон себе,полесно ќе ни биде.

Јас сум задоволен и со ова нерешено,во второ не надиграа и очекувано беше,отсечен беше средниот ред,Икарди беше добро затворен цел натпревар,а и Перишиќ не одигра ништо,како е последниве неколку натпревари.

Сега останува на Тотенхем да му го земеме скалпот во Лондон,но сепак јас мислам дека Спалети и таму ќе оди на нерешено,па со ПСВ ќе ја решава дома судбината.

Условите се тие,не може овој Интер сеуште да и парира на Барселона и со овој ростер,не е ова Интер од времето на Мурињо да бидеме искрени кон себе,полесно ќе ни биде.

Јас сум задоволен и со ова нерешено,во второ не надиграа и очекувано беше,отсечен беше средниот ред,Икарди беше добро затворен цел натпревар,а и Перишиќ не одигра ништо,како е последниве неколку натпревари.

Сега останува на Тотенхем да му го земеме скалпот во Лондон,но сепак јас мислам дека Спалети и таму ќе оди на нерешено,па со ПСВ ќе ја решава дома судбината.

Nema sto da se resava ako u london zavrsi utakmicata nereseno..

Nema sto da se resava ako u london zavrsi utakmicata nereseno..

Сладолед не го дудлај бе,на прослава на Меаца мислев,полн стадион ти реков ми рече,емоции,расположение до максимум.

Многу си буквалист.

Кој ќе го донесеш откако ќе го избркаш?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Добро бе ја да си кажам ради реда у нервозата, не бидете буквалисти дека стварно сакам да се избрка. Само за Хандановиќ сум озбилен кога го пцујам и колнам, ок и за Кандрева.[DOUBLEPOST=1541542267][/DOUBLEPOST]
У реду је, до вчера се пичкавме од Киево, па ни порасна кур сезонава на барса ќе и играме отворено.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ме боли кур што си правел до вчера ти, ако ти се гледаат иксови и порази иди за Палермо навивај. :D

Бодот е одличен. Добар резултат на лоша игра е охрабрувачки. Реално, 1 бод од утакмиците со Барса, со оглед на тоа како игра Барса во ЛШ, за Интер е премија во моменталните околности. Без разлика што беа без Меси и на двата натпревари, Барса е друга класа за моменталниот Интер, едни од главните фаворити за ЛШ се годинава, полни се со квалитет.
За мене ова е супер резултат. Сега го имаат гостувањето што уште од почеток се знаеше дека е најтешко, тоа кај Тотенхем. Да кажеше некој, кога ги влечеа групите, дека по 4то коло Интер ќе биде на второ место со 7 бода и една утакмица дома против Псв во последно коло, веројатно сите навивачи на Интер со две раце ќе потпишеа.

Фали квалитет за да парираат, тоа е очигледно. Да го имаа пример Модриќ место Весино во средина вечерва, сликата ќе беше многу поразлична. Таа е нијансата која ја направи разликата од одлично до совршено трансфер лето. На неколку ситни чекори се до позиција во која ќе можат вистински да парираат, а тие чекори очекувам да ги направат следните неколку сезони. Така да, од мене нема замерки за играта на тимот на двата натпрвари.
Пробаа да играат, почнаа со агресивен пресинг првите 15 минути, ама неверојатно тешко е да им земеш топка на Барса, а ако им ја враќаш ефтино цело време, тогаш енергијата полека се губи, интензитетот паѓа и толку, почнуваат они со нивното по терен. Али ретко кој успеал да се натпреварува за топката со Барса, така да, за тим што после 7 години игра во ЛШ, тоа и не е неуспех.

Поздрав и за другарот @Io Sono Interista. Рече кога беше драмата за Малком дека ќе даде овој гол против Интер, и клета уста од прва фати. :D
Само што фати топка, со прв шут ја смести.

А голот го примивме откако безглаво ги бркавме барса на нивна половина и го напаѓавме голманот.

Добар резултат секако, што и да се случи понатаму веќе сме над очекувањата за сезонава во ЛШ

Не се акајте бе!

Овогодишнава турнеа низ ЛШ треба да ни претставува "ни повеќе ни помалку" чисто дрпање и инкасирање паричка отсекаде! Не се напињајте по резултати. ;)

Доволно е групиве да ги поминеме, па тек од следната сезона влегуваме со поголеми очекивања!

Физички беа паднати денес, Брозовиќ умре, Весино исто, Раџа не е сеуште спремен после повредата, Азамоа пак изигра слабо, едино Шкринијар, Икарди и Политано беа солидни денес. Де Вриј ја еба за голот, чиста топка имаше да му исече на Кутињо ама се сјеба некако и овој си продолжи со акцијата и нормално примивме гол. Мислам дека можеше Хандановиќ да ја фати ама ајде да не тупиме безвезе, добро бранеше денес мртвиот.

Ми е страв пак да не не фати криза ко лани, искрено се надевам нема тоа да се деси највеќе заради длабочината на ростерот сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom