Фан Клуб: Интер

Заебанциите на страна,зачудувачки е колку напредна Брозович во една година како фудбалер..сега не знам дали е до него лично или до тренерот ама она што го игра од Јануари навака е над сите очекувања..можеби е психички лабав и знај да напрај два-три киксој со ризичните пасој и дијагонали,но визијата и контролата која ја има со тоа што ја организира целата игра е за пофалба ..баш како што напиша Syn сеоски Пирло...искрено неможам да го замислам Интер без него и мислам дека заедно со Икарди и Шкринијар ни се најдобри и скелетот на клубот..и тоа замислите за кафе-пари ги зедовме тројцата и одлично се погодија што за Интер како клуб е научна фантастика.

Често и Интер го покриваат , ваљда у редакција имаат некој интераш

Seoski Fudbal

Salah na probi u interu :pos:

45159295_1937511296330440_4045646819584114688_n.jpg

Последно уредено:
Онака размислував,зошто нашите во Јануари не се обидат да го ангажираат Денис Суарез..според мене после Фирмињо можи е најпотценет играч во светот моментално..многу го разбира фудбалот а Барселона не го сметаат за жив..цената драстично му е падната и убеден сум кај и да оди ќе направи голем upgrade на екипата која ќе настапува...таков техничар ни фали за да има Брозович со кој да комбинира освен со бекојте.

Онака размислував,зошто нашите во Јануари не се обидат да го ангажираат Денис Суарез..според мене после Фирмињо можи е најпотценет играч во светот моментално..многу го разбира фудбалот а Барселона не го сметаат за жив..цената драстично му е падната и убеден сум кај и да оди ќе направи голем upgrade на екипата која ќе настапува...таков техничар ни фали за да има Брозович со кој да комбинира освен со бекојте.

Во Милан имаат поприоритетни позиции за засилувања ,Денис Суарез колку што знам игра баш на местото на Чаканоглу и Бонавентура..тие двата како што се гушат на средина/крило уште Денис му фали..ама добро сигурно Леонардо и Гатузо знаат повеќе од мене.

Во Челзи ќе оди, Сари ги сакаше уште кога беше во Наполи.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Превземено од темата за фудбалски дискусии
Breaking | Football Leaks Headline: Infantino & Platini covered up fraud on the part of PSG. Football Leaks alleges that PSG’s Qatari owners injected €1.8bn into the club, frauding FFP, and both Michel Platini & Gianni Infantino covered it up. This cover-up prevented the club from being banned from all European competitions.

Breaking | Football Leaks headline: Manchester City avoided harsh FFP sanctions thanks in part to Nicolas Sarkozy.
Breaking | Football Leaks headline: Manchester City’s owners allegedly injected €2.7bn into the club over the last 7 years through its shareholders & over-valued sponsorship contracts which infringe FFP regulations.
А се надоврзува на сите муабети тука и членовите кои сити и псж ги земаа за некакви примери по кои можеле да се водат и кинезите, марсовците и останатите у универзумот.
Така и СП у Катар го добија, со мито и корупција, со милион скандали, повеќе од очигледно беше дека и тука го имаат пуштено читот на најако, штета парите го вртат светот па и ова ќе го заобиколат некако, им одговара нивното егзистирање и на фифа и на уефа, брдо пари се прелеваат од арапскиот свет и кај нив.
Али еве ви една класична потврда зашто се исклучок сити и псж кога се у прашање инвестирањата у играчи и заобиколувањето на ффп, a на крајот трабзон, стеауа и ѕвезда ќе го јадат. :tvg:

Да се паметни другите гиганти да го кренат носот и здружено да им се сипаат и да напраат притисок, нарочито италијанските екипи имаат право да се бунат, Милан летово беа пред санкција, т.е. ја добија па им ја повлекоа. Другачие не глеам како ова ќе се консолидира, тивко ќе помине, кучињата ќе лаат а караванот ќе си врви, ко светското што ќе се игра у Катар иако милион докази излегоа дека го добиле прљаво, со купени гласови.

Последно уредено:
Game day.

На тема состав, ми се допаѓа како ги ротира стоперите, да земе и Шкринијар малце душа денес, не би требало да има проблем Миранда и Де Вриј да ја изгураат утакмицава. Добро би било и на Далберт да му даде минутажа, последната ја изигра доста солидно.

Средината фала богу нема некој простор за ротација, може само Гаљардини место Весино. Броз си е фиксен таму. :kruna:

Болна точка се ротациите у нападот. Сум за Кеита да се проба место Перишич од старт, Политано треба да си игра стандард пред Кандрева, но не знам колку е паметно Икарди да се вади од состав кога е у killing spree. Колку и да сакам да го видам Лаутаро, Икарди мора да игра по мое мислење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom