Фан Клуб: Интер

uraganot inter ehehehehehe, toa bilo najavenoto nevremeehehehe
Smeje se grokce

brozo ej, za mene ovoj e igrac na utakmicava, u kakov fudballer prerasna otideniov svaka cast, seoski pirlo.
Perisic i miranda uste sezonava, tolku bese decki, edniov ostare, na drugiov dur drzi cena nekoja neka se dae, veruem deka marota ke mu najde dobar kupec. :tvg:

Ги исплескавме..хехехе....каков мерак ми се напрај на крајот кога Гаљардини мамичето мамино му го изнаеба на Имобиле и судијата не му свирна ништо .цела утакмица како мајмун скокаше на секој контакт искомплексираниот и бараше правда..све да му ебам

Беспрекорна утакмица[emoji106]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Перо ни у Динамо нема да го земат ако продолжи вака.
Покрај Броз, и Весино пак изигра топ утакмица, асистенција и се утепа од трчање.

Интересно е што ова е само втора утакмица што ја добиваме сезонава без многу нервози, првата беше онаа против Каљари дома. Се останато добивме тесно и со минимални победи проследено со нервози и патење до последните моменти.

За Икарди излишно е да се зборува, класиште невидено, каков само секси гол му беше третиот, мх мх мх. Онака лагано од десна ја намести на лева и шмекерски му ја протна на Стракоша. Броз уште една страва утакмица, танцува ликов по теренот, се живо контролира.

Перишиќ доста беше друже, иди играј у Интер Запрешиќ ако толку сакаш да играш за тим што се вика Интер, ти ебам тоа фацата ужасна. Сеа со Џенова мора да изротира умрениов, нека проба со двајца напаѓачи што курац, Марио нека биде десетка а Икарди и Лаутаро напред, па нека одморат Перишиќ и Политано.

45064153_10156160951364069_5580284375846617088_n.jpg

Потоп во Рим. :icon_lol:

Одбранава е ебење! Само 6 гола примени на 10 утакмици, повеќето на почетокот кога не беа уиграни.

Незнам само зашто не го игра де вриј.Моментално за миранда е измислен.
Можда да не биде под притисок дека бивш лацијал ама малку логика ми има ова...

Аееее, дочекавме утакмица без нервози. Браво, доминација во вистинска смисла на зборот, се гледа дека влегуваат во форма.

Једина замерка до Спалети е тоа што порано не го извади ванаби ѕвездата Перишиќ.

Икарди како ја штопираше за вториот гол лелеле. Класа.

Шкриниар изгази а и Весино,малце кога води топка како неспретно делува. Ама победава е лаганица.
Икарди, што да се каже, играчина.

моментално гледано, Интер не смее ни до вц да оди без Икарди, Шкринијар и Брозовиќ.

Незнам само зашто не го игра де вриј.Моментално за миранда е измислен.
Можда да не биде под притисок дека бивш лацијал ама малку логика ми има ова...

Ротација ваљда. Многу тежок период имаме, 2 пати со Барса, Милан, Лацио, Џенова, Аталанта. Ниедна лесна утакмица нема.

Реално, моменталнава позиција е онаа со која можиме да бидиме задоволни, пошо Јуве многу тешко (да не речам невозможно) да се детронизира.
Е сега да видиме дали ќе успеат да задржат некаков континуитет. А моментално да не е за подрек во најдобра форма сме на табелана, 5+ не мрда зеленана... :D

Икарди? Да не бидам брутален и да не претерувам но станува поголем од клубов!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom