Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
znaci mnogu polos heheheheheДаброзио за Врсалко е Кансело.
Го извади Икарди зашто го доби голот што го бараше,а имаше во тој момент 4 напаѓачи на терен + Најголан.Јас не знам што им е проблемот со тој втор гол, односно запечатување на победа после водство... Абе ајде преку кур, па со Спал играме не со Барселона, мора да се дотолчат што е можно порано и после лагано да тераме до крајот на мечот. И она крелено неталентирано Кеита што глупост направи, абе како може така да даде пас ццц, скроз неписмен и неталентиран чобан.
За голот Миранда и Хандановиќ кумуваа, првиов зашо го заборави Палоски, вториот затоа што е мртов линијаш и не смее да го мрдне газот од таа смрдлива гол линија. Миранда беше криминал денес, преглуп пенал направи, ради него гол примивме и уште 2-3 критични паса згреши.
Милан мора да се тепа следно коло, појаки сме од нив али оваа сезона со ништо не ме убеди Интер дека можам да бидам сигурен во победа. Од една страна имаме издание ко она со ПСВ каде изгазија сите од прв до последен, од друга имаме вакви некои бледи изданија ко ова денес што може да не кошта против поасални екипи.
И да, Икарди НЕ СМЕЕ да биде изваден никогаш од игра, не знам што не му е јасно на Спалети. Лани го јадеше од Јувентус ради тоа, пак ли сака такво нешто да му се деси не сфаќам...
Па додадов де, затоа и реков дека не можам да бидам сигурен.Го извади Икарди зашто го доби голот што го бараше,а имаше во тој момент 4 напаѓачи на терен + Најголан.
Политано и Мартинез беа тазе влезени,усташот изгледа ја ебе женаму и не смее да му писне,па затоа го извади икарди.
Мораше да ја затвори средината секако.
пс.Да додадам дека ни со болоња дома не би се дрзнал да тврдам дека ќе ги добиеме годинава (и претходниве 5) а не па со комшиките.Коа сме биле најјаки сме го јаделе од нив и јуве.Исто и обратно.Коа газеле сме знаеле да ги лупнеме од земја.
Додај на тоа дека сме тотално непредвидливи...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Стварно незнам зашто толку го толерира перо.Дечкото е останат у русија уште со паметот.Па додадов де, затоа и реков дека не можам да бидам сигурен.Ме боли кур иначе за напаѓачите, требаше можда Перишиќ да го извади а Лаутаро да се врати малце поназад, секако Икарди не смее да се пипа. Друга ствар е што им се пичка на СПАЛ, значи на ебените Спал, абе иди дај им таму трет гол ти ебам тоа Спалетито умрено.
Стварно незнам зашто толку го толерира перо.Дечкото е останат у русија уште со паметот.
Каспер маме му ебам у пичка!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Јас. Па завршена е од аспект на Скудетото, да не мислиш да го стигнат Јувентус?