Фан Клуб: Интер

Брозо е духовен гуру на екипава.
Не е само духовен гуру, туку прераснува и во лидер на средниот ред. Со огромна леснотија игра сезонава, секој напад оди преку него, и со лева и со десна додава добро (кратки и долги пасови), пука од самодоверба, кратки контри на противниците, секогаш е прв во претрчани километри, едноставно се развива во комплетен играч од средниот ред. Кога ќе ми текне дека лани сакав да го бркам за без пари од тимов... :coffee: Мада ок, не е дека не бев во право тогаш, се сељачеше и рогаше шишиња зашто беше изменет, лошо играше, онака баш глупост до глупост правеше. Драго ми е што Спалети му даде шанса и му ја пронајде позицијата, си гази братот. А и секако ко што рече ти духовен гуру е на екипава, во секој тим треба бар по еден ваков играч што може да крене атмосфера кога не иде и кога е паднат моралот кај повеќето играчи.

Пусти Рафиња теренот го нема помирисано во Барселона а кај нас се изнаигра..штета што не го задржаа бидејќи одлично беше легнат во екипата и ќе се најдеше во ротацијата за разлика од Жо Марио каде не го сметаат за жив нашите.

Пусти Рафиња теренот го нема помирисано во Барселона а кај нас се изнаигра..штета што не го задржаа бидејќи одлично беше легнат во екипата и ќе се најдеше во ротацијата за разлика од Жо Марио каде не го сметаат за жив нашите.
Не сме само ние виновни, и Барселона имаше превисоки барања за еден таков играч.
Еднаш се изгоревме со Марио за 40м па ке беше и премногу со Рафиња.

Ако навистина сме заинтересирани за него, сега би требало да биде многу полесно да се земе и за многу пониска сума.
Пропаднаа преговорите со Бетис за 20тина милиони евра, не е бо плановите на тренерот за сезонава, и нема некој интерес од други екипи за него...

Ај може ќе им се смачи и ним и во јануари и ќе ни го дадат за 20ка.

#RiprendiRafinha
#RiprendiMourinho
#RiprendiSimeone
#RiprendiTutti

Ептен ни фали играч од среден ред да додадеме во составот. Некој на ниво на Брозович и Наиголан.

Колку апла се гледаше некни против ПСВ дека Ди Амброзио ни е најслаб играч во тимот,секоја можна акција на ПСВ одеше по таа страна и лесно не пробиваа..за градењето на акциите нема потреба да се пиши,резил од играч..мислам келнерот е тамам за резерва кога треба да се ротира ама ова со сите тренери веќе нема смисла..кој и да дојди прва постава обавезно игра дури и по медиуми го фалат а тој не знај кај тера.

Иначе мислам дека Политано се покажува како најдобро засилување сега засега и одлично се вклопи во тимот..како да внеси нова димензија во играта и не сме толку предвидливи како лани.

Незнам дали го постираше некој ова ама искина брозгарата во лш. до сеа.Јес да на моменти има тешки блекаути,ама работник е у пм.
93ac53c9be7dcb43a8424e509a38f599.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

И мене ич не ми се свиѓа весино ама ете незнаењето го компензира со километри. За во серија а каде што треба да напаѓаме е бескорисен ама за во лш каде играме со изедначени екипи неговото трчање придонесува сериозно.

Броз и икарди се класичен пример за следење како еден играч низ годините созрева на секое поле, и како човек, и како фудбалер, и едниот и другиот се усовршија на секое поле и станаа супер играчи, Икарди пред Се, ама и брозович е на добар пат ако продолжи со истово темпо.

Мене не ми е јасно како лупаме по 25+ милиони за весино и гаљардини. Ај весино нр извади на 2 клучни утакмици ама премалку покажува во другите утакмици. Гаља, после првите 3 месеци по трансферот, ништо не покажа после.

На нивото на кое што играат, особено вториов, да се запраша човек зошто се испуштија Данкан и Бенаси. Сигурен сум дека боље ќе изиграат во натпреварите од Гаљардини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom