Фан Клуб: Интер

Мене не ми е јасно како лупаме по 25+ милиони за весино и гаљардини. Ај весино нр извади на 2 клучни утакмици ама премалку покажува во другите утакмици. Гаља, после првите 3 месеци по трансферот, ништо не покажа после.

На нивото на кое што играат, особено вториов, да се запраша човек зошто се испуштија Данкан и Бенаси. Сигурен сум дека боље ќе изиграат во натпреварите од Гаљардини.
Mene me cudi kako go ispustifme Belfodil , covekot im dade gol na M. Citi :):D

Овој Ханданович е луд!

Mnogu nesigurni u odbrana ama mora da se potencira onaa promasena sansa na balde, pri 0-1, uzasen prv dopir koj voopsto i ne trebase da se izdesi taka, moraase odma od prva pas do ikardi i toa bese toa, 2 na 1 so golman sansa i ja usra, koga veke takov prv dopir imase, morase da sutira, ama on se resi da podava ...
Odbranata so de vrij i skriniar e 10 pati posigurna, miranda ima digresija, uste od lani bese evidentno toa, tromav shtakor, ne go biva veke za da do tolku se smeta na nego, iako nudi 1 ton iskustvo za razlika od ostanatite.

Ханда во вистинксо светло денеска. И лајк ит.

Требаше да ја затвориме утакмицава до полувреме.Сеа ќе биде козење.
Миранда е новиот ранокија.
На ханда кур да му јадете [emoji16]
Лаутаро заслужува минутажа!
Спалети све ти ебам!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Балде си ги троши лесно џокерите... кур ќе го откупат за 34М со играва...

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Porano na eurosport mislam ili neznam kade bese, imase edno, davaat akcija i stopiraat u odreden moment, ostavaat da pogodis dali ke bide gol ili ne, ova bese idealna prilika za toa

43422607_10157547886222289_3168282324970242048_o.jpg

Таман е, навреме примивме гол, нека чека Спалети со замените, еве уште не менува а 5 минути поминаа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom