Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.717
- Поени од реакции
- 49.173
pak, ne treba da se bunime mnogu za ovaa sezona, ja ti dadov primer kaj juve kade sto za nesto sto se desilo prethodno 30 sekundi, im se ponisti gol vo utakmica sto ne ja dobija na krajot.Да,поништија.Ама свирнаа и пенал за 2-3 кој што Дибала го промаши.Се разбира,пеналот беше непостоечки
a za nas, konkretno eve so parma, cist penal imase za nas, ama i cist crven za galjardini na startot, za takvi startovi u anglija crven i 3 utakmici ne igras.
Taka da ne e deka glumam nekoe ludilo, vcera varot zavrsi odlicna rabota, a inaku deka ne se forsira sekade varot na ist princit, toa e tocno, i primeri imas dosta vo italija, ne samo so juve tuku i so drugi ekipi, ko napoli na primer. Lazio na primer lani, da ne gi ebese var-ot, ke bea edno 6 bodovi pred nas na krajot, ako vise gleame taka, najostetena ekipa od VAR sistemot lani i nepravdite od sudiite bea lazio, direkten konkurent na inter za LS mestoto.[DOUBLEPOST=1537706353][/DOUBLEPOST]
abe ne e do formacijata, sto ti e, ete u vtoro istata formacija ja igravme, a gi zgazivme, ko drug tim da iskoci na teren.Mora Spaleti da menuva formacija, ne moze so krila da igrame zaso ne postojat. 4-3-1-2 bi bilo optimalno mislam, broz-vesino-valero, pred niv Radja I vo napad Ikardi so Pero/Keita/Lautaro. Ne mozeme so dvajca vo sredina, ultra nekreativna e a krilata skroz neupotreblivi.
Baska sto kur mu bese na Spaleti u prvo, Kandreva levo Politano desno...... Otkako Im gi smeni poziciite vo vtoro odma pocnavme podobro.
I da, raka mu davam na Spaleti sto go sedna na klupa Perisic, ne postoi sezonava deckoto.
Drugo nesto ne shtima u timov, ne e formacijata, i da smeni formacija eve bez krila, kade so samo eden ofanziven bek, diambrosio ke treba da ora napred da se ufrla u napad, sto znaes i sam sto znaci.
Ednostavno timov neznae da odgovori na ona sto go bara trenerot, drugo objasnuvanje neam ja, ne se prilagodeni na negovite zamisli, ocigledno e deka vcera na poluvreme nesto se smeni vo pogled na pristapot i igrata, zasto za razlika od prvo, konecno pocnaa da igraat asalen fudbal sto na kraj im donese i pobeda.
Последно уредено: