Фан Клуб: Интер

Да,поништија.Ама свирнаа и пенал за 2-3 кој што Дибала го промаши.Се разбира,пеналот беше непостоечки
pak, ne treba da se bunime mnogu za ovaa sezona, ja ti dadov primer kaj juve kade sto za nesto sto se desilo prethodno 30 sekundi, im se ponisti gol vo utakmica sto ne ja dobija na krajot.
a za nas, konkretno eve so parma, cist penal imase za nas, ama i cist crven za galjardini na startot, za takvi startovi u anglija crven i 3 utakmici ne igras.

Taka da ne e deka glumam nekoe ludilo, vcera varot zavrsi odlicna rabota, a inaku deka ne se forsira sekade varot na ist princit, toa e tocno, i primeri imas dosta vo italija, ne samo so juve tuku i so drugi ekipi, ko napoli na primer. Lazio na primer lani, da ne gi ebese var-ot, ke bea edno 6 bodovi pred nas na krajot, ako vise gleame taka, najostetena ekipa od VAR sistemot lani i nepravdite od sudiite bea lazio, direkten konkurent na inter za LS mestoto.[DOUBLEPOST=1537706353][/DOUBLEPOST]
Mora Spaleti da menuva formacija, ne moze so krila da igrame zaso ne postojat. 4-3-1-2 bi bilo optimalno mislam, broz-vesino-valero, pred niv Radja I vo napad Ikardi so Pero/Keita/Lautaro. Ne mozeme so dvajca vo sredina, ultra nekreativna e a krilata skroz neupotreblivi.

Baska sto kur mu bese na Spaleti u prvo, Kandreva levo Politano desno...... Otkako Im gi smeni poziciite vo vtoro odma pocnavme podobro.

I da, raka mu davam na Spaleti sto go sedna na klupa Perisic, ne postoi sezonava deckoto.
abe ne e do formacijata, sto ti e, ete u vtoro istata formacija ja igravme, a gi zgazivme, ko drug tim da iskoci na teren.
Drugo nesto ne shtima u timov, ne e formacijata, i da smeni formacija eve bez krila, kade so samo eden ofanziven bek, diambrosio ke treba da ora napred da se ufrla u napad, sto znaes i sam sto znaci.

Ednostavno timov neznae da odgovori na ona sto go bara trenerot, drugo objasnuvanje neam ja, ne se prilagodeni na negovite zamisli, ocigledno e deka vcera na poluvreme nesto se smeni vo pogled na pristapot i igrata, zasto za razlika od prvo, konecno pocnaa da igraat asalen fudbal sto na kraj im donese i pobeda.

Последно уредено:
Значи ако Варот не се користи секаде и поради тоа губат бодови и Лацио и Рома,не треба да се буниме?Абе онаква утакмица како со Парма,им свири пенал и ќе победеја 1-0.Тоа со Гаља судијата не го видел и чао.Е ова се случува со Јуве.И не знам зошто не би се бунеле.
Само очигледно е дека џабе се буниме а арамииве се прават на будали.После ланискиот старт на Пјанич,можеби и нема потреба од докажувања.Повеќе од она за доказ не знам што сакате да видите.
И да,не одрекувам дека играме отепано,и не сакам да ме сфатите дека доколку судииве да свиреле како што треба ќе сме биле шампиони.Пошто сигурно некој ќе се исфрли со таква идиотска шега.Ама ваквите ''ситници '' како со Парма или Пјанич лани,комотно 10 бода може да не ебат.

Epa zatoa e VAR , toa sto ne go glea sudijata, oni da go vidat, rabotata e sto toa go vidoa, i ne go sankcioniraa. Zatoa i nie sme osteteni tamu, ama i parma, zasto drugo e da igras protiv 11 a drugo protiv 10 dusi.
1-1 vo pogled na greski bese toj natprevar, zatoa ne treba da se bunime mnogu za Parma, nie da pobedevme tamu, ke bese zasto ne bil isklucen galjardini na startot, i nie sme dobile pomos od var.

I po mecot se potvrdija dvete greski zasto sekogas se analizira var-ot posle natprevarite, trebase crven da ima, i penal za inter.

Нема потреба од правење поштени.Посебно не после ланското дерби.

abe ne e do formacijata, sto ti e, ete u vtoro istata formacija ja igravme, a gi zgazivme, ko drug tim da iskoci na teren.
Drugo nesto ne shtima u timov, ne e formacijata, i da smeni formacija eve bez krila, kade so samo eden ofanziven bek, diambrosio ke treba da ora napred da se ufrla u napad, sto znaes i sam sto znaci.

Ednostavno timov neznae da odgovori na ona sto go bara trenerot, drugo objasnuvanje neam ja, ne se prilagodeni na negovite zamisli, ocigledno e deka vcera na poluvreme nesto se smeni vo pogled na pristapot i igrata, zasto za razlika od prvo, konecno pocnaa da igraat asalen fudbal sto na kraj im donese i pobeda.
Не може бе Урко, за да играш формација со крила ти треба и добар и креативен среден ред, Интер нема таков за жал. Само Брозо знае да игра со топка, Весино и Гаљардини се копачи, Валеро е на клупа и многу ретко го става. Затоа треба да го рокне прва постава заедно со Брозо и Весино, Раџа посекако си го игра понапред, впрочем во Рома кога газеше играше на полушпиц позиција ако не се лажам.

Мене ми е океј Раџа до сеа, нормално не игра ВОВ ама треба и време да се даде. Ми се допаѓа што шутира од далеку, од времето на Снајдер сме немале таков играч од среден ред што знае да ја опали од 25-30 метри. И тоа Раџа има баш добар и прецизен шут, не е некој сеоски Кандрева рокни ја па еби си мајката што биде биде.

П.с. Види го Занети :pos:
https://www.instagram.com/p/BoEHtEFCnlT/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=5rezm7j1v9l5

Екипо, дајте бе веб од кај гледате калчо, јас една руска веб шо ја имав милина си беше преку ејсстрим си еба мајката изгледа...ојј штрафној жолта картичкаа

Пак кандрева све му ебам!
0dafb70ca5771122c8197d681146ade2.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Спалети е заљубен во Дамброзио и Кандрева.

Со овој состав само покажува несигурност и неодлучност. Става играчи со кои ке може да ја менува формацијата во 3-4-2-1 доколку не оди со првата.

Мислам дека Спалети е виновникот што тимот има лузерски менталитет. Па како е можно на домашен терен со аутсајдери да се прилагодуваме на нив.

Само самоуверено и офанзивно со такви екипи, со Икарди, Мартинез Перишич и Политано заедно од прва минута!

Сантон подобро ќе одигра од Кандрева. Фала ти Спалети за нервозата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom