Vartolu
The Infamous Mobb
Не знам таа работа. Јас напишав она што го прочитав, дека одбил повисока плата за да остани во Интер. Е сега дали Интер го пуштал немаше информација.Како мислиш одбил? Интер го пушти а он одбил?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам таа работа. Јас напишав она што го прочитав, дека одбил повисока плата за да остани во Интер. Е сега дали Интер го пуштал немаше информација.Како мислиш одбил? Интер го пушти а он одбил?
Се повреди Врсаљко, за тоа и го извади.Добро пак овој го стаил Врсаљко и пак го извадил у 20та минута. Зашто сака да го умре од природна смрт ебате... Дамбо го има подмитено селекторов.
Да де, знам. И прошлата го извади у 17та минута. Зашо го игра кога не е здрав?Се повреди Врсаљко, за тоа и го извади.
А зошто да ризикува?Не можам да разберам, зошто да одмара? Што е Интер, ПСЖ можеби па лигата му е освоена уште пред да почне па ај ќе го одмараме Икарди? Битно за Аргентина на пријателска изигра 80 минути, кур го боли, не е битно што нема дадено гол сезонава, ќе им даде 5 на Тотенхем хеехе. Ако стварно го одмара дај Боже Жервињо три да ни даде и да изгубиме 0-5.
Наводно поради повредата која ја имаше предходно, и баш поради одиграните 80минути за Колумбија.Не можам да разберам, зошто да одмара? Што е Интер, ПСЖ можеби па лигата му е освоена уште пред да почне па ај ќе го одмараме Икарди? Битно за Аргентина на пријателска изигра 80 минути, кур го боли, не е битно што нема дадено гол сезонава, ќе им даде 5 на Тотенхем хеехе. Ако стварно го одмара дај Боже Жервињо три да ни даде и да изгубиме 0-5.
Неаме замена за Икарди, факт е тоа, колку и да сакаме да измислуваме лажни деветки.Да не помислите дека во Кеита барам вина за резултатов, ама кога викаа дека може да игра деветка, на ова мислеа?
Дај ставај го Икарди и не туку се занесувај со ротации, ние уште саглам тим немаме составено, ќе сме се чувале...