Фан Клуб: Интер

И барса не е тоа што беше, јас лично сметам дека можеме да се носиме и со нив, ако што сме дупка моментално.

Инаку не дека сме поквалитетни од нив, туку само затоа што веќе не играат тика-така, совршеноста во фудбалот некогаш.

Можеме секако да се носиме со новопечените таленти, без искуство во ЛШ, со чест на исклучостите...

Гледаше некој Хрватска да каже зашо Шиме искочил у 17та минута од игра??? Им ебам се.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Последно уредено:
Гледаше некој Хрватска да каже зашо Шиме искочил у 17та мимута од игра??? Им ебам се.

Отишол да вари грав за утре.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Гледаше некој Хрватска да каже зашо Шиме искочил у 17та минута од игра??? Им ебам се.

Не е битно,посекако келнерот недопирлив е

Ретко сум на страната на тимот во однос на некои недоразбирања помеѓу тимот и играчите (поготово докажаните), али во овој случај би ја држел страната на клубот.

Па кој кур си ти бе? Уште немаш пркнато како што треба и како што се бара за еден докажан фудбалер за да бараш повисока плата и да поставуваш ултиматуми...
Ајде гитла!

Ретко сум на страната на тимот во однос на некои недоразбирања помеѓу тимот и играчите (поготово докажаните), али во овој случај би ја држел страната на клубот.

Па кој кур си ти бе? Уште немаш пркнато како што треба и како што се бара за еден докажан фудбалер за да бараш повисока плата и да поставуваш ултиматуми...
Ајде гитла!
Кој поставувал ултиматуми?

Абе све што пишувало да беше точно сега икарди ќе играше во јуве,игуаин во интер и величе шумуликовски во реал.[emoji4]
А и да се бунел стварно,дечкото е у право.
И ја да сум на негово место и да играм во интер,а ранокија да зима х3 плата од мене,не само што ќе се бунам туку и сместа ќе си барам трансфер во премиер лига.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Абе све што пишувало да беше точно сега икарди ќе играше во јуве,игуаин во интер и величе шумуликовски во реал.
emoji4.png

А и да се бунел стварно,дечкото е у право.
И ја да сум на негово место и да играм во интер,а ранокија да зима х3 плата од мене,не само што ќе се бунам туку и сместа ќе си барам трансфер во премиер лига.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Да али ако е вистина сето ова и ние имаме право да му истураме хејт. Пошо очигледно Интер не му значи и ги гледа само парите.
Нешто спротивно од Икарди...

Па кој курац е да бара поголема плата бе, што направи ?

Играше феноменално и сите го гледавме како идна легенда на клубот, тука е разочарувањето.

Зш би му сначел интер на рандом словак? Скроз заслужено е да си бара 3 мил. кога може со години параолимпиец ко ранокија да ја зима таа сума.
Сместа треба да му дадат три и око да не им трепне.

Ne e prvpat a nema ni da bide posleden pat koga eden igrac ne e zadovolen od prvicnata ponuda(plata) od klubot za obnova na negoviot dogovor, jas ne gledam kako i zosto treba da ne interesira nas ova rabota.

Inaku retki se tie igracii koi obnovuvaat za 5minuti.

Зш би му сначел интер на рандом словак? Скроз заслужено е да си бара 3 мил. кога може со години параолимпиец ко ранокија да ја зима таа сума.
Сместа треба да му дадат три и око да не им трепне.
И тоа одби понуда од Барселона, како што пишуваа медиумите со повеќе од дупло повисока плата од онаа што моментално ја зема во Интер. А искрено заслужува и повеќе од 3 милиони да зема.

И тоа одби понуда од Барселона, како што пишуваа медиумите со повеќе од дупло повисока плата од онаа што моментално ја зема во Интер. А искрено заслужува и повеќе од 3 милиони да зема.
Како мислиш одбил? Интер го пушти а он одбил?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom