Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо требаше да стаам за анкета, колку од тука ќе сакаат да ја дупат мајка ти?А кој друг може да ја состави освен форсаторот Пеја или евентуално big head Клипче, газ стопанкин им наебам.![]()
Само Џонтра ќе сака.  А шо требаше да стаам за анкета, колку од тука ќе сакаат да ја дупат мајка ти?
Па на пример да има опција за 2 гласа зашто ти е измешана анкетата со ЛШ и Серија а...А шо требаше да стаам за анкета, колку од тука ќе сакаат да ја дупат мајка ти?
Neka ja dosredi Syn ako ima bolji ideja, slucajno vidov deka nekoj pobara pa udriv eden fors.Па на пример да има опција за 2 гласа зашто ти е измешана анкетата со ЛШ и Серија а...
Не се ако веќе си гласал... секако ресетирајте ја.Neka ja dosredi Syn ako ima bolji ideja, slucajno vidov deka nekoj pobara pa udriv eden fors.
Valjda sea moze 2 glasa.
Писателот сакаше да каже дека во Струга врне дожд.(Се шегувам).
Временска прогноза за у недела?Писателот сакаше да каже дека во Струга врне дожд.(Се шегувам).
Па завршен еВременска прогноза за у недела?
Дај нека заврши што побрзо трансфер периодов, замараат веќе!
Иако некако со Сасуоло не ни оди,се освен СИЛНО СВЕТНАЛ ДЕН,ќе биде дебакл!Временска прогноза за у недела?
Дај нека заврши што побрзо трансфер периодов, замараат веќе!