Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.038
- Поени од реакции
- 62.018
Јас престанав да читам за Модриќ, тоа веќе во уметност навлегува, како да напишеш 500-600 артикли за истата работа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможеле попревртени фаци да најдат од играчиве а?
Ако спалети беше за жут,судијата беше за директен црвен и 10 меча суспензија за тој криминал што го направи.Со напомена дека има жолт картон од мене поради мечот со јуве, кој не можам никако да му го простам, барем додека не освои нешто... морам да речам дека Спалети има многу заслуги за тоа каде сме во моментов, и сигурно во позадина имал силен импакт на трансфер политиката (за која го фалиме и кудиме само Аусилио). Ми се допаѓа неговата смиреност и присебност и се надевам дека сега кога има силен тим на располагање ќе го видиме во вистинско светло.
Не го амнестирам Спалетот,нормално имаше голем удел и он.Да да, судијата си го одработи своето али и покрај тоа Интер водеше 2-1..., се додека не влезе Сантон на местото на Икарди.Све ќе разберев ама ИКАРДИ да го извади? Прво и основно Икарди е капитен на тимот, разбирам на 3-0 да го извади за да го зачува од повреди, ама вака никако. Второ, Икарди е лидер на овој тим, све живо командува на теренот, ги мести играчите за пресинг, ги поставува за напад/одбрана, буквално сите конци ги држи во рака. И доктор Спаљо фати го извади него и се распаднавме како кула од карти за 2 минути.
То е финтата, шо поспонтана монтажата да бидиНеможеле попревртени фаци да најдат од играчиве а?![]()