Инак 50 - 70 млн. за златна топка на светското и наидобар играч во светот са мало па и на 33 да е со 1, 2 годи фудбал пред него.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кај се појави ти бе чоек ,убо те немаше до пред некој период и од нигде никна, амбасадор на Реал да не си почесен некој?Инак 50 - 70 млн. за златна топка на светското и наидобар играч во светот са мало па и на 33 да е со 1, 2 годи фудбал пред него.
9милиони причини имал Видал по сезона да ја одбере Барса.Инаку, не знам како може да верувате дека сме се откажале од Видал пошо бил ист тип ко Наиголан. Мене тоа тотално неубедлива причина ми е, ко да не му ги знаеја карактеристиките пред да влезат у договори со него. Може да има 1000 причини зашто сме се откажале, може сфатиле дека Барса се умешала и не можат да се носат со нивната понуда, ко што читав исто Асамоа го планира за средина, па може сфатил дека не му треба Видал... Ама дека типот на играчот бил причина. Nonsense.
Anyways, завршена прича е тоа и сеа идеме да видиме што како ќе се деси со другите пикови на Асулио.
9милиони причини имал Видал по сезона да ја одбере Барса.
Едноставно превише се одовлекла работата и шпанските цигани ја искористиле моќта на парите.
Case closed!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
нека се договараат за барела и крај.
и кој дебилен потег од Аусилио, откажавме оти ист тип играч ко наинголан бил. бобобо можи не знаеше ебате па ко појде да видиш лично ти кликна во то црпката
Ако го земе милан СМС да знаете дека е 4тото место ќе ни биде под знак прашалник догодина.
Да не биде не сум ви кажал [emoji4]
Башка каков шамар ќе биде тоа за ффп екпертите од фан клубов
па па па...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Интересно е што наголемо се шпекулира, а никој не го прашал Лука што има да каже по темата.
http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2018/08/04/5b6493de46163f973d8b45fa.html
Пред почетокот на светско е дадено ова интервју. Е сега после таков херојски настап на Хрватите ова е идеална прилика за него да си побара покачување. Од Марка веќе најавија дека нема ни да се слушаат понуди
http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2018/08/04/5b64a1d9e2704e6a4f8b4606.html
Нешто што е за Реал не го ли пишува во Ас и Марка, не е вистина. Пишува ли таму, вистина е на 70-80%.Марка е нешо као ТутоСпорт за Јуве што е или?