Фан Клуб: Интер

Инак 50 - 70 млн. за златна топка на светското и наидобар играч во светот са мало па и на 33 да е со 1, 2 годи фудбал пред него.

Инак 50 - 70 млн. за златна топка на светското и наидобар играч во светот са мало па и на 33 да е со 1, 2 годи фудбал пред него.
Од кај се појави ти бе чоек ,убо те немаше до пред некој период и од нигде никна, амбасадор на Реал да не си почесен некој?

Дојде да ни каже дека се заебал Аусилио :)

Од интервјуто на Шкриниар каде дава пример што работи со нив на тренинзи:

“With Giampaolo (Sampdoria coach), I learned to be a defender. With Spalletti, I work more on the details of my work. I will give you an example: he insists a lot of the posture of the body. When I pass the ball, I have to be careful of my partner’s favorite/preferred foot. I cannot send the ball to the right foot of a left-footed winger. Otherwise, I will hear from the coach…

Инаку, не знам како може да верувате дека сме се откажале од Видал пошо бил ист тип ко Наиголан. Мене тоа тотално неубедлива причина ми е, ко да не му ги знаеја карактеристиките пред да влезат у договори со него. Може да има 1000 причини зашто сме се откажале, може сфатиле дека Барса се умешала и не можат да се носат со нивната понуда, ко што читав исто Асамоа го планира за средина, па може сфатил дека не му треба Видал :icon_lol::icon_lol::icon_lol:... Ама дека типот на играчот бил причина. Nonsense.

Anyways, завршена прича е тоа и сеа идеме да видиме што како ќе се деси со другите пикови на Асулио.

Инаку, не знам како може да верувате дека сме се откажале од Видал пошо бил ист тип ко Наиголан. Мене тоа тотално неубедлива причина ми е, ко да не му ги знаеја карактеристиките пред да влезат у договори со него. Може да има 1000 причини зашто сме се откажале, може сфатиле дека Барса се умешала и не можат да се носат со нивната понуда, ко што читав исто Асамоа го планира за средина, па може сфатил дека не му треба Видал :icon_lol::icon_lol::icon_lol:... Ама дека типот на играчот бил причина. Nonsense.

Anyways, завршена прича е тоа и сеа идеме да видиме што како ќе се деси со другите пикови на Асулио.
9милиони причини имал Видал по сезона да ја одбере Барса.
Едноставно превише се одовлекла работата и шпанските цигани ја искористиле моќта на парите.
Case closed!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

9милиони причини имал Видал по сезона да ја одбере Барса.
Едноставно превише се одовлекла работата и шпанските цигани ја искористиле моќта на парите.
Case closed!

Циганите го искористија идиотизмот и неспособноста на нашиве во управата, дец ит!
Наводно ни враќале за ситуацијата со Рафиња. Демек нашиве ја удриле педерската, требало да го откупат а им изјавиле дека нема да бидат во можност, а циганиве ги налутило тоа што во меѓувреме го спаковавме Наинголан, педераши!

Само нека, откако ќе останат со празни раце и нема да го пополнат тоа Х место ултрасите треба да им срушат сѐ врз глава, сѐ да им исклецам.

Џабе, АБЕ ЏАБЕЕЕЕ договор имаа добиено и го ебаа, ццц уште не можам да си поверувам бре...

Тридупло ќе дадат за играч кој и дупло не можи да покажи од Видал а има 33 веќе...
Па ова сквернавење на угледот на клубот бре! Ова е све без мозок бре!

Е не можам да се воздржам пес сум!
Кој ги ебе и за Наинголан бре во вода им е сето тоа што го направија претходно.

Ајде на клоци овој Аусилио ако ја усери работава со Модрич, каква Барела каков Ковачич којгоебе!

Зар мислите дека со Барела треба сѐ да му се прости? - Не иди во предвид!

barella i rafinha vo paket e seuste solidna opcija za mene. za vidal ne bev iako nemase da mi smeta ali za modric realno tesko ostvarlivo ke bidi za da dojdi, bez razlika dali ivan, brozo i sime go molat i mu vrsat pritisok, sepak ke treba da se plati solena suma za toj da dojdi vo Inter.

Ако го земе милан СМС да знаете дека е 4тото место ќе ни биде под знак прашалник догодина.
Да не биде не сум ви кажал [emoji4]
Башка каков шамар ќе биде тоа за ффп екпертите од фан клубов
па па па...

нека се договараат за барела и крај.
и кој дебилен потег од Аусилио, откажавме оти ист тип играч ко наинголан бил. бобобо можи не знаеше ебате па ко појде да видиш лично ти кликна во то црпката

Сериозно верваш во ова нешто?[DOUBLEPOST=1533381936][/DOUBLEPOST]
Ако го земе милан СМС да знаете дека е 4тото место ќе ни биде под знак прашалник догодина.
Да не биде не сум ви кажал [emoji4]
Башка каков шамар ќе биде тоа за ффп екпертите од фан клубов
па па па...

Милан можи да биди во Топ 4 ако му се случи бродолом на еден од Наполи,Рома или Интер,и тие да имаат перфектна сезона и да се вклопат пак сите засилувања што ги купија..е сега ова сценарио колку е реално не знам,ама знам дека секоја година ако from scratch го менуваш тимот и правиш ремонт тешко дека резултатите истантно ќе дојдат.

А и како го направивте Савич како да се работи за Иско....полека малце,ние го имаме Наинголан кој е подобар во секој фудбалски сегмент од Савич па никој тоа не го спомнува бидејќи е веќе докажан играч(помалку и проблематичен)) и има 30 години..додека Савич изигра една сезона во Италија..нека игра костантно 4-5 сезони па тогаш ќе можиме да го споредваме со Наинголан и Пјанич како најдобри на таа позиција во Италија.

Последно уредено:
Интересно е што наголемо се шпекулира, а никој не го прашал Лука што има да каже по темата. :)

http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2018/08/04/5b6493de46163f973d8b45fa.html

Пред почетокот на светско е дадено ова интервју. Е сега после таков херојски настап на Хрватите ова е идеална прилика за него да си побара покачување. Од Марка веќе најавија дека нема ни да се слушаат понуди

http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2018/08/04/5b64a1d9e2704e6a4f8b4606.html

Интересно е што наголемо се шпекулира, а никој не го прашал Лука што има да каже по темата. :)

http://www.marca.com/futbol/real-madrid/2018/08/04/5b6493de46163f973d8b45fa.html

Пред почетокот на светско е дадено ова интервју. Е сега после таков херојски настап на Хрватите ова е идеална прилика за него да си побара покачување. Од Марка веќе најавија дека нема ни да се слушаат понуди

http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2018/08/04/5b64a1d9e2704e6a4f8b4606.html

Марка е нешо као ТутоСпорт за Јуве што е или?

И ако е вистина ова дека реал го дава за 25+35М, не смеат да го испуштат зицерот. Ако веќе се надеваа на него, не мислеа ваљда дека Флорентино гага ќе ни го даде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom