Фан Клуб: Интер

[DOUBLEPOST=1533311785][/DOUBLEPOST]eve edna druga strana od prikaznata za modric sto tuka od ekspertive ne ja procitav.

Of course, if Modric’s interest in Inter is just a ploy to renegotiate his contract with Madrid, Inter may be left with no one, which is unfortunate.

mislam deka ne treba da preveduvam.

Последно уредено:
Ако му се верува на медиумите Видал се очекува да зема 9 милиони евра годишно во Барселона.

Пишете повторно дека финансиите не играле улога и Видал бил договорен па туку така од памет му текнало на Аулисио да се откажи од Видал.

Јас ете верувам дека може да се случи Модриќ да заврши во Интер.
На Реал му ги даде најубавите години за еден фудбалер,го достигна врвот во кариерата,освои се што можеше да се освои,ЛШ освои со Реал 4 пати.
Што да посака повеќе играч како Модриќ,најдобрата десетка моментално.

Се е можно,пак ви велам,откажувањето на Видал беше свесно откажано од страна на Аусилио со цел да се тргне со сите сили кон Модриќ,кој рака на срце е прекупотребен во Интер моментално,отколку Видал.

Како ќе прават,како ќе скројуваат за неговата плата и неговото доведување не ме интересира.
Може и цвеќиња пред Меаца да продаваат ако сакаат и кокаин да тргуваат по улица,ама воопшто не ме интересира.

Свесно тргнале кон Модриќ,сигурно добиле некое инсајдерско инфо дека Модриќ сака нов предизвик во кариерата за крај.
Можеби му понудиле некои поволности за да дојде во Интер,зошто сите се правите експерти и кажувате од ракав информации.

Ете IoSono погоре стави линк од сајт каде што се фатени агентот и застапникот на Модриќ.Сигурно не се во Милано за да им пренесат на челниците на Интер дека само се зафркаваат со нив и дека Модриќ не ни помислил на преселба во Интер.

Има реални шанси да дојде Модриќ во Интер,изјавите на Перез се само мачкање очи.Има кажувано и ветувано брда и планини,па не испаднало како што сакал и изјавувал.
Тоа е само медиумска фама за да покаже сила пред шпанскиот печат.
Модриќ ако му каже “Јас сакам да заминам во Интер и тоа е мојата последна желба“ Флорентино ќе прифати и оро ќе игра.
Интер ќе стори се што е нивна моќ за да ги задоволат барањата на Модриќ,дали тоа ќе биде преку спонзори и други разни придобивки.

Дресовите ќе се штампаат и ќе се продаваат како алва,рекламите исто така привлекуваат многу пари.
Сунинг не е заебанција,сигурно свесно и математички прецизно целат кон Модриќ,не удираат во празно,недозволиво би било тоа за нив.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Ај ќе пројде и состанокот у среда... Па од четврток натаму ќе се фокусираме на Паредес и Вилмар од Бока. :D

Јас ете верувам дека може да се случи Модриќ да заврши во Интер.
На Реал му ги даде најубавите години за еден фудбалер,го достигна врвот во кариерата,освои се што можеше да се освои,ЛШ освои со Реал 4 пати.
Што да посака повеќе играч како Модриќ,најдобрата десетка моментално.

Се е можно,пак ви велам,откажувањето на Видал беше свесно откажано од страна на Аусилио со цел да се тргне со сите сили кон Модриќ,кој рака на срце е прекупотребен во Интер моментално,отколку Видал.

Како ќе прават,како ќе скројуваат за неговата плата и неговото доведување не ме интересира.
Може и цвеќиња пред Меаца да продаваат ако сакаат и кокаин да тргуваат по улица,ама воопшто не ме интересира.

Свесно тргнале кон Модриќ,сигурно добиле некое инсајдерско инфо дека Модриќ сака нов предизвик во кариерата за крај.
Можеби му понудиле некои поволности за да дојде во Интер,зошто сите се правите експерти и кажувате од ракав информации.

Ете IoSono погоре стави линк од сајт каде што се фатени агентот и застапникот на Модриќ.Сигурно не се во Милано за да им пренесат на челниците на Интер дека само се зафркаваат со нив и дека Модриќ не ни помислил на преселба во Интер.

Има реални шанси да дојде Модриќ во Интер,изјавите на Перез се само мачкање очи.Има кажувано и ветувано брда и планини,па не испаднало како што сакал и изјавувал.
Тоа е само медиумска фама за да покаже сила пред шпанскиот печат.
Модриќ ако му каже “Јас сакам да заминам во Интер и тоа е мојата последна желба“ Флорентино ќе прифати и оро ќе игра.
Интер ќе стори се што е нивна моќ за да ги задоволат барањата на Модриќ,дали тоа ќе биде преку спонзори и други разни придобивки.

Дресовите ќе се штампаат и ќе се продаваат како алва,рекламите исто така привлекуваат многу пари.
Сунинг не е заебанција,сигурно свесно и математички прецизно целат кон Модриќ,не удираат во празно,недозволиво би било тоа за нив.
Ако сака да дојде Модрич кај вас не верувам дека туку така како шо викаш ти ќе му опни на Перез. Памтиш како евреинот од Тотенхем го исфрли од тим, тренираше сам околу 6 месеци и беше прогласен во Шпанија за најлошото засилување таа сезона. Така да не верувам дека би опинал толку после тоа. Чоекот има години, нема време да го казнуваат и да флопни сезона ради тоа. Ако веќе се нафатат да го продадат во Интер верувај дека за 1-2години Икарди ќе го дадете(немора да значи), дека прво на Реал ќе биде понуден. Ако веќе тој сака да си замине од Интер.

Ако сака да дојде Модрич кај вас не верувам дека туку така како шо викаш ти ќе му опни на Перез. Памтиш како евреинот од Тотенхем го исфрли од тим, тренираше сам околу 6 месеци и беше прогласен во Шпанија за најлошото засилување таа сезона. Така да не верувам дека би опинал толку после тоа. Чоекот има години, нема време да го казнуваат и да флопни сезона ради тоа. Ако веќе се нафатат да го продадат во Интер верувај дека за 1-2години Икарди ќе го дадете(немора да значи), дека прво на Реал ќе биде понуден. Ако веќе тој сака да си замине од Интер.

Не вервам дека Интер ќе го дај Икарди во блиска иднина освен како што напиша тој самиот да сака да си замини(што не ми се верва сега засега)...ниту едни пари на светот нема да ја надоместат загубата на Икарди каде е прво лице на клубот од фудбалски и комерцијален аспект и самиот играч носи голем број на приходи годишно за клубот.

Е сега никогаш чоек неможи да гарантира,ништо чудно утре ПСЖ откако ќе се ослободи од Кавани(31 година) да му стегни 150 милиони на Интер и 15 милиони плата на Икарди па сите среќни задоволни да бидат.

Читам, читам и мислувам како е можно луге на годи да мислувате, дека Перес ке пушти Лука без пари само зашто сакал да си оди !? Флорентино пази интересите на Реал и ке го пушти само, ако тоа е во тех. Во таков момент моге и Икарди да патува за Мадрид.

Читам, читам и мислувам како е можно луге на годи да мислувате, дека Перес ке пушти Лука без пари само зашто сакал да си оди !? Флорентино пази интересите на Реал и ке го пушти само, ако тоа е во тех. Во таков момент моге и Икарди да патува за Мадрид.
Кој рече без пари?

Кој рече без пари?
Сите под 100 - 150 млн. или Икарди во овоj момент е подарок. Мислим, дека единствениот пат по кои Перес моге да пушти Модрич е да реши, дека за во иднина тоа ке биде поубаво за Реал Мадрид, а не зашто Лука посакувал. Реал Мадрид не е фондациа "Добро срце".

Никој не очекува подарок од Реал. Се очекуваат две работи:

1. Перез да реши дали ќе го ослободи Лука или не.
2. Перез да каже под кои услови би го пуштил.

Потоа ќе видиме каде сме.

Никој не очекува подарок од Реал. Се очекуваат две работи:

1. Перез да реши дали ќе го ослободи Лука или не.
2. Перез да каже под кои услови би го пуштил.

Потоа ќе видиме каде сме.
Не зборувам дека некои чекал подарок, а дека има луге кои пишуват, Флорентино "требвало" да го пушти за 60 млн. и немало да моге да одкажува, ако Лука Модрич сакал трансфер. Во Марка пишуваше, дека Перес кажувал, под 750 млн. нема да го пушти.

Последно уредено:
Исклучи Интернет Експлорер, знаеме што кажал :) Нема потреба на фанклуб да ни пренесуваш 2 дена стари информации, во тек сме. За Роналдо милијарда евра бараше, па го пушти за 100.

Јас лично не очекувам да го пушти, но ако реши да го пушти, се очекува да биде околу 50-70 милиони.

Исклучи Интернет Експлорер, знаеме што кажал :) Нема потреба на фанклуб да ни пренесуваш 2 дена стари информации, во тек сме. За Роналдо милијарда евра бараше, па го пушти за 100.

Јас лично не очекувам да го пушти, но ако реши да го пушти, се очекува да биде околу 50-70 милиони.
Роналдо е друг. Секоja года сакаше пари кои Реал не могеше да му даде бидеики требват и нови класни фудбалери во екипа. Плус не могеа да се понасат.
Тоа за 750 млн. го кажува Перес пред 2 дена. Нема логика да си
менува мисленето за 2 дена.

нека се договараат за барела и крај.
и кој дебилен потег од Аусилио, откажавме оти ист тип играч ко наинголан бил. бобобо можи не знаеше ебате па ко појде да видиш лично ти кликна во то црпката

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom