Фан Клуб: Интер

Добро бе, само јас ги оправдувам за потегов иако не го донесат ни Модриќ?

Ај вие да сте на место на Аусилио, и да имате можност да го донесете Модриќ али мора да се откажете од Видал што би направиле?

Кај е бе тој што бараше Снајдер тип на играч?

Ај вие да сте на место на Аусилио, и да имате можност да го донесете Модриќ али мора да се откажете од Видал што би направиле?

Само ти, и тоа не само на форумов туку и пошироко :)

Кај е бе тој што бараше Снајдер тип на играч?
da ke go opravdav, ako se nategase za ebaniot dembele, ili nekoj takov, vidal e veke drug muabet, nemas tuka aj ke rizikuem za modric makar i go izgubil vidal, ne ide. Tuka ostanues so kur u usta, a ako primer go izgubis dembele ili rabiot ili nekoj takov vtororazreden, mozes da pokries na kraj makar i panic buy si naprail, ama za vidal da najdes zamena soodvetna tesko, nema sansa.

Ако е ова точно, одма на клоци да се брка Аусилио!

Од Видал и Модрич останавме со к.. во рака...

ЕКСЛУЗИВНО И ШОКАНТНО: Причина за недоаѓањето на Видал во Интер е наводно тетоважата на Артуро Видал со титулите на Јувентус.

Инаку, не знам колку читавте за „планот“. Пошо секогаш е добро да имаш план, и нашиве стокмиле еден. Вака оди:

1. Ко прво, луѓето на Лука ќе се растрчаат да му најдат потенцијална замена, за да можат воопшто да му се појават пред очи на Перез и да предложат нешто.
2. Перез. ако некако се реши да не ги шамара, откако ќе испие чаша вода со шеќер треба да даде амин и да ја симне клаузулата на Лука, па да го откупиме за 50-на милиони.
3. Откако би се решил на тој чекор, во присуство на медицински лица треба да му се соопшти дека единствен начин да го откупиме е позајмица со право на откуп :pos: :pos: :pos:
4. Во случај да не умре на лице место (а можеби целта е да го умрат), кога ќе го сретне Аусилио, овој ќе почне да се натега за 5 милиони, по што ќе рикне интернетот и 3 дена нема да дознаеме дали иде Лука и кој преживеал во приказнава...

Или што вика човеков:

Потегот се оправдува само ако во Интер имаат некаква гаранција дека би дошол Модриќ, инаку ќе биде фејл од светски размери.

Ја искрено не верувам дека би се откажале од договорен Видал само затоа што се отворила некаква несигурна шанса за носење на Модриќ.

Не верувам дека Аусилио е толку глуп да се откаже од договорен играч без да има гаранција за носење на друг играч кој најмалку ќе биде во ранг на Модриќ. Ама ќе мора да почекаме, можно е и Лука да сака да си оди од Реал и да дојде кај Хрвативе. Се друго ми нема логика.

Лука може да сака што сака, практично тој нема механизми да се ослободи од договорот на Реал и се зависи од волјата на Перез.

Брозо е крив за Се со сликата на Инстаграм што ја објави и после некое време ја избриша.

Најмногу веројатно е дека Модриќ сака да ја промени средината и бара нов предизвик,со Реал има освоено се што може да се освои,па Перез би му излегол во пресрет ако посака да ја промени средината,нешто што беше со Роналдо.
Може да утре да зборува дека кој даде 750 милиони за Модриќ,може да го носи.
Реалноста е сосема друга,а тука голема улога би играла и желбата на играчот дали е сигурен дека сака да остане во Реал или е во потрага по нови предизвици во кариерата.

Сигурно Аусилио и луѓето блиски до него имаат повеќе информации за желбата и можноста да се доведе Лука Модриќ и свесно го откажале трансферот на Видал за да се посветат на трансферот на Модриќ.
Секој би го сторил тоа,секој фудбалски експерт би го сторил тоа ако во тим имаш играч сличен на Видал.А Интер го зема Наинголан.
Не верувам дека не размислиле од сите можни аспекти околу придобивките и загубите ако се откажат од Видал.

Ние можеме само да нагаѓаме овде и да се натегаме до утре дали Интер ќе добие или ќе изгуби од оваа работа.

И после откако беше брутално демантиран од реалноста веќе следниот ден, се уште вика „можеби има нешто ама не знаеме“ :pos:

Убеден сум за ова,нема чоек што ќе ме предомисли..и какво демантирање од реалноста не те разбирам искрено?..зарем ти навистина мислиш дека Аулисио не сака да го земи Видал и самиот се има откажано од него за да се насочи кон Модрич?..сериозен си за ова?..зарем толку сериозно голташ се што е напишано по медиумите?...Аулисио и цел преговарачки тим на Интер не вервам дека дотолку се ненормално доколку имаат можност да го ангажираат Видал и туку така да се откажат од него..зарем веруваш во такво нешто?[DOUBLEPOST=1533237111][/DOUBLEPOST]
Za modric i vo inter se svesni deka nema sansi da dojde , dodeka za vidal ima nesto sto nie seuste ne go znaeme ili ke go doznaeme vo idnina, nemoze tuku taka da se odkazas od igrac koj si go dogovoaral 2-3 nedeli. Nekoj ima zameseno raci vo ovaa zdelka toest barselona, mozebi agentot na vidal odkoga se vmesala barselona baral poveke od inter mozebi pogolema plata pogolemi baranja na baern m i red raboti sto nie seuste ne sme zapoznaeni. Zosto koga ke se vmesat klubovi kako real m , barselona, mancester Jun. odma apetitite na igraacite rastat a znaeme deka inter ne e na toa ramniste.

Пробвам ова истото на Иосоно да му го објаснам и упорен е чоек дека имало договор и нашите преку ноќ се откажале дека така му текнало од памет..господ да чува

226.gif

зарем толку сериозно голташ?

[DOUBLEPOST=1533238998][/DOUBLEPOST]Пази на изговоров... Се откажале од видал затоа што е сличен профил на играч како и Наинолан!
Па видете го апсурдот во сето ова!

А зошто ли тогаш започнаа преговори кога знаеја каков профил на играч е Видал, и покрај тоа што Баерн ги избришаа сите можни минимални граници околу вредноста на трансферот, и како што кажа некој член - се' им беше ставено на тацна на нашиве?

Последно уредено:
Пројде Mister X, сеа идеме со Mister Y. Mateo fucking Kovacic. Не, сериозно не се при свест. Боље Оби од Торино нека го вратат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom