- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.480
- Поени од реакции
- 12.056
Абе гледаш за заебавам,шо се лутиш одмаНе сум ја играл и не се сеќавам да ме тртел некој досега.
А то штом си ја играл знаеш и да се тртиш добро претпоставувам..![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе гледаш за заебавам,шо се лутиш одмаНе сум ја играл и не се сеќавам да ме тртел некој досега.
А то штом си ја играл знаеш и да се тртиш добро претпоставувам..![]()
Ххаххаха а како процени дека се налутив?Абе гледаш за заебавам,шо се лутиш одма![]()
Ааа, епа ја знам оваа, само по друго имеПрчигаз е игра што ја игравме како деца, на ракометен гол се игра. Имаш голман кој е фатен во небрано, сите други се напаѓачи. Не смеат да влезат во 6 метри, мора да подаваат на прва додека еден од нив не шутне. Ако даде гол, голманот мора да се заврти со задникот кон играчите, такозвано да се натрти, по што цела екипа му шутира седмерци ама не со цел да му даде гол туку да го погоди во теме, што посилно. Ако напаѓачот промаши тогаш станува голман.
Тоа се правилата ако се сеќавам добро, одамна беше ама како и секој друг лош голман, се уште памтам...![]()
https://www.inter.it/it/esclusivoНего ќе има ли стрим за пријателскава со Лугано?
Него ќе има ли стрим за пријателскава со Лугано?
Падна стримот?