Фан Клуб: Интер

Дамброзио мора да остане за ротација.

Се сомневам дека МанУ е пак заинтересиран за Перо, ова се новинарски патки да се пишува нешто. Континуитет се бара, а Перо го нема. Јас немам ништо против ако некој искешира 40м и поважно, ако може да се најде квалитетен играч на таа позиција.

Малком не го играат зошто сакаат да го продадат, ама не гледам некој особен интерес од нас така да може да го изгубиме.

Пред два дена читав дека сме се уште во игра за Рафиња затоа што тој ги одбива сите други понуди. Имам надеж дека на крај Барселона ќе спушти цена.

Zosto bi go dale za 40m, koga lani davaa 50m i ne go dadovme i baravme nesto nakaj 60 ili 65m?

Uste povazno kade ke najdes za 40m podobar od perisic?

Баравме 50 ама не дадоа. Годинава Перо е една година постар и идна година помалку има од договорот, а со тоа и цената паѓа.

Бене, Малком е ризик како и секој друг играч. Не е ризик како Далберт или Габигол пошто за нив и не постои видео доказ дека некогаш одиграле нешто што личи на фудбал.

Нашите не ни седнеа да преговараат под 50М фунти.

Малком од тоа што видов на јутубе, никад не е подобар од Перо. Ако отвориш да видиш за Перо на јутубе, мислиш се Работи за бледа верзија на Роналдо, овој Малком ми изгледа на превара играч, но да не судиме предвреме може ќе го биде човекот ако воопшто доаѓа кај нас, но се си мислам дека Политано повеќе ќе се покаже.

Нашите не ни седнеа да преговараат под 50М фунти.

Малком од тоа што видов на јутубе, никад не е подобар од Перо. Ако отвориш да видиш за Перо на јутубе, мислиш се Работи за бледа верзија на Роналдо, овој Малком ми изгледа на превара играч, но да не судиме предвреме може ќе го биде човекот ако воопшто доаѓа кај нас, но се си мислам дека Политано повеќе ќе се покаже.
Грешка си, околу 50-55 милиони евра, не фунти, бараа нашите, а Манчестер даваше под 50. Нека ме исправи некој ако грешам.

За Малком мислам дека е класа за Политано. За Политано мислам дека е нов Кандрева. Се надевам дека грешам.

Перо не е константен и тоа премногу долго за да се надеваме дека тоа ќе се промени некогаш. Но се согласувам дека ако нема некоја добра алтернатива, подобро да не чепкаме таму. Да ја закрпиме десната страна и тоа е тоа.

Грешка си, околу 50-55 милиони евра, не фунти, бараа нашите, а Манчестер даваше под 50. Нека ме исправи некој ако грешам.

За Малком мислам дека е класа за Политано. За Политано мислам дека е нов Кандрева. Се надевам дека грешам.

Перо не е константен и тоа премногу долго за да се надеваме дека тоа ќе се промени некогаш. Но се согласувам дека ако нема некоја добра алтернатива, подобро да не чепкаме таму. Да ја закрпиме десната страна и тоа е тоа.

Со што толку ве убеди бе Малком? Па ја сум убеден дека бар првава сезона Политано би имал поголем импакт на играта отколку Малком, пошо на овој сигурно бар 1-2 сезони ќе му требаат да се привикне на лигата.

Ни треба резервен напаѓач со заминувањето на Едер останавме само со Икарди и Мартинез. Немора да биде некое скапо решение, задоволен ќе бидам и со играч кој не би имал проблем да влегува од клупа, нешто како Круз на времето.

Долга е сезоната а ќе се натпреваруваме на 3 фронта. Повреда, пад на формата или суспензија поради картони и можеме да се најдеме во незгодна ситуација. Се надевам ќе додадат уште некој во средината, десно крило и бек и уште еден резервен играч од одбраната. Лисандро Лопез го вративме мислам назад во Бенфика со тоа остануваме само со Ранокија.

Во моментов, приоритет би требало да им биде десен бек што не е Дармијан и Запакоста. Ниедна од опциите со кој се поврзуваат не е посебен квалитет, ама кога веќе работата со Кансело била усрана уште од минатото лето, од тоа што сега се нуди сега, за мене најдобар избор би бил Врсаљко.

Следен приоритет треба да им биде играч како Дембеле, по можност самиот Дембеле. Ме изненади што воопшто е на пазар, ама баш таков профил на играч му фали на средниот ред на Интер во моментов.
После доаѓа на ред десно крило позицијата. Да не го земеа Политано, таа позиција ќе беше апосолутен приоритет, ама штом веќе еден играч е купен, каков и да е, треба да се фокусираат на пополнување на позициите кои може да им ја загрозат сезоната.
Мислам дека нема да биде лош Политано, најмногу затоа што е далеку покомпатибилен со тоа што му треба на тимот за начинот на игра што лани го практикуваа. Брз е без и со топка, има добра техника со двете нозе и ги игра сите напаѓачки позиции. Некој апгрејд на позицијата на Кандрева, не е. Ако го планираат како апгрејд, без да купат друг играч на таа позиција, тогаш направиле лоша проценка. Ама како алтернатива, мислам дека ќе биде солиден. Кандрева и не е толку лош играч, барем не колку што изгледаше лани, едноставно ги нема квалитетите што таа позиција во системот на Спалети, ги бара. Мислам дека треба да се проба во Англија, таа лига може да му одговара.
Малком ја ни една минута го немам гледано, се што знам за него е дека зимото го бараа неколку премиерлигаши. Како и да е, изгледа дека е ценет како сериозен талент.

Малком е звер играч,за ова со 2 раце потпишувам.Го пратам француско првенство и го имам баајги гледано.Он и оној таувин(тофан што го викаат шупелкине од мртв) најмногу ми паднаа во око прошлава сезона.
А тоа што интер е гробница за таленти и што може земјата да го голтне кај нас,е башка муабет [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Сеуште не официјално Биабини во Парма иако имаше контакти во напредна фаза.

Можеби било евра, незнам точно, но како да е, не верувам дека цената му падна на Перо, туку напротив со финалето во светско ако ништо друго, цената му останала иста, иако јас мислам дека нашите ќе го ценат таму некаде накај 60-70М, моментално ако некој сака да го купи.

Инаку немаме зошто да го пуштиме Перо за 40М, прво немаме потреба од пари, второ мислам дека нема да најдеме подобар, за Малком знаеме сите дека е ризичен трансфер и може скапо да не чини ако не се покаже.

Инаку политано :icon_lol:

Овој и на јутуб не го бива :facepalm:

Баравме 50 ама не дадоа. Годинава Перо е една година постар и идна година помалку има од договорот, а со тоа и цената паѓа.

Бене, Малком е ризик како и секој друг играч. Не е ризик како Далберт или Габигол пошто за нив и не постои видео доказ дека некогаш одиграле нешто што личи на фудбал.
Еве си најдов цитат, од тогаш со Стефан сме искоментирале дека ни на јутуб не го бива, не знам кој ги излажал нашиве, а Син ги коментира со Кандрева ко играчи за висок дострел :D Какви процени правиме сите :pos:

Па вие сто години се базирате на јутјуб фудбалери, тоа не е ништо чудно...
Видеава можат многу да мачкаат очи. Дури и да не е така, треба да почекаме да видиме каква ќе им биде имплементацијата кај нас, а праксата знаете што ни вели...

Јбг, јас не би се впуштил во никаква прогноза или критика кон нити еден потенцијален трансфер.
Планирам оваа сезона поинтензивно да ја гледам, така да што и да донесат ќе критикуваме о том потом.

Дај Боже отсега се' што ќе земеме да испадне ака Шкринијар, пошо стварно е ѕвер! Еве оти со никој не се фаќам во клинџ за него, зошо го бива дечкото. А Броз-Моз, Марио овај-онај - НЕ, да не праиме муабет, се знае кој се труди за континуитет и кој се бори за позицијата во тимот.

Последно уредено:
@_BerzerkeR_ а ти ко демек секој играч го пратиш па немаш потреба од јутуб, нормално дека од таму ќе оценуваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom