Фан Клуб: Интер

Sram, peza , patetika , glupaci , smrdlaci , pinci nevideni nzn kako da gi opisam momentalno smrdlacite koi igrat za dresot na inter

koa ke viis i prvata so benevento istoto bese, samo razlicni poluvreminja, togas prvo dadoa 2 gola so ne do tolku ubedliva igra ali deluvase sve toa rutinski, brozovic na kraj kraeva dvata gi dae, vtoro opipuenje sram, gol primija, stativa imaa benevento posle toa, sea prvo bevme istiot rezil i jad i beda i sve sto e najlosoto vo ovoj sport, vtoro so ne do tolku ubedliva igra uspeaa da dadat 2 gola.
Na kraj moze i ubedlivo da tepaat, sto ke ostavi pogresen vpecatok, onie saat vreme na uzas protiv najslabiot tim u istorijata na kalcoto ne smeat da se zaboravat. I juve gubea 0-1 so ovie doma pa ja svrtea, ali 400 pati bolji izigraa u tie prvi 45 min, ako nisto drugo imaa sansi za gol i barem ednas sutnaa direktno u gol.

Сите до еден на бајачка нека идат. Нападот не ни постои овие 2 и кусур месеци.

Карамо МОТМ.

Брат не ми е јасно стварно кој кур праат секоја сезона купување продавање, најавуење ѕвезди, некои фаци од други лиги, па и ГОЛЕМ К*Р бе ако заиграле за посилни екипи некад. Кој к*р се они да изиграваат фаци и фраери у екипа. Кој е тој рафиња бе? Што ако заиграл 30 пати за барса и дал Х голови покрај меси суарез и нејмар, имал 99,9% точни пасови у лига и тн и тн. Или Жоао Марио (или ако идеме подалеку у минатото Шачири)? Какви сте вие бе да се манекенисувате и со самото тоа што сте се прошлепале и сте постигнале нешто на грб на други да се понашате као бог и батине. Сеа да, некои стварно не им лежи лигата ко на пример Банега. Некои фатија апла очаен период у екипата, неможе скроз и они да се обвинуваат.
Ама веќе слободата што ја имаат фудбалерите у фудбалот ги надминува сите граници еј. Циганиве упропастија красна игра, најсериозно.
Или играчи као Нагатомо, Ранокија и компанија кои што апла е очигледно дека се печени за у Џенова и Болоња, а се шлепаат на нивното демек искуство и јаки агенти што се укопани до грло у криминал и изнудување и врски фаќање кои е евидентно дека постојат у италијанското.
Џабе све тоа, Карамох ви е најдобар играч и пример за другите и може да им држи лекции на останатата умислена багра за залагање и игра. КАРАМОХ еј.
Исто и со нас, испичкавме еден тон пари за умислени ѕвезди од Португалија и обични просеци по желба на моронот кој ни беше тренер, за да на крај ДЕТЕ(факинг кутроне) им држи лекции у пожртвуваност и желба за гол!?
Очигледно не бива со еден тон пари флрање враќање на миланските екипи. Мора да се учат принципи од други клубови и лиги бе брат. У децата е иднината, а не у фрлените пари у самопрогласени јутјуб и квази-играчи кои играат у скроз различна средина и екстремно појаки екипи и си бустаат банална статистика, као еј види ме имам највеќе interceptions и успешни клизачи напраено у оваа полусезона ОП 30 милиончиња ќе бараме за дечково... јер демек сеа нема играчи што постигнале таква статистика, жими к00ров.

И мислам дека у иднина многу пажливо и РЕТКО треба да се кешира повеќе од 25 (ај нека се и 30) милиони за играчи од странски лиги, ма колку год сакале да бидат млади и со реноме и набустан талент. Ако веќе се купуваат играчи, нека се праи од серие а, каде што нема да има простор за "адаптација" и глупи изговори од типот на К-дог (кој и е у право до негде, посебно у делот што се мењаа тренери као чорапи, но многу пати и оправдано).
Генерално, у тешка ситуација е Интер, посебно пошто и понатака се без визија и јасен план во фудбалска смисла. Ќе стигнат ЛШ, и што потоа ? Ќе имаат поише кеш? И ќе ги фрлат на Жоао Марио , Кансело тип на играчи ? Нема далеку да догураат со таа логика.
Да не речете сеа фан на Милан кои се у исти говна го збори ова... и за двата клуба истото важи.

Откако дадовме гол малку се ослободивме и имаше подобрување.

Најголем дел од играчите се плашат да примат топка, само неколку играчи се желни за докажување.

Кандреава е добар зад Икарди, Рафиња и Броз/Валеро позади и ке има ефект.

Зашто бе брат толку сме за нигде бе? :D

Кој е овој Рафиња бе, класа играч бил, одма да се откупи. :pos: Врска нема овој бе нека иде нека игра циркуз у Џирона таму по Шпанија негде, не е овој за озбилен фудбал. Не е ни циркузант, далеку од тоа, само толку му е капацитетот, Барбоса за овој е Мане Гаринча.

Јер летото беше топ.Ете затоа сме јаки сезонава.
@Syn Само да те поздравам другар.И не , не ми е кеф што незнаеме кај тераме!
Сеа како испадна летово,успешно било или не ?
Ќе се задоволам со ДА/НЕ одговор,не сакам реферати !

Јер летото беше топ.Ете затоа сме јаки сезонава.
@Syn Само да те поздравам другар.И не , не ми е кеф што незнаеме кај тераме!
Сеа како испадна летово,успешно било или не ?
Ќе се задоволам со ДА/НЕ одговор,не сакам реферати !

Дали си го видел со пост пократок од 345 збора? :cool:

Кансело вчера имаше едно 10 изгубени топки ама компензираше со 2 асистенции, дечкото треба да го откупат само ради центаршутот. Кандрева може да учи од него како се нафрла топка.

Друго , сме биле заинтересирани за Асамоа , дали конечко не имаме асален лев питање е у љато.

Каква срамота од клубот направија кинезите во рок од само 2 години мајкооо...
Треба да не има во книги како НЕ треба да работи еден фудбалски менаџмент.

А вие дечки што ги возвишувавте кинезите на форумов (поради што и сме главен предмет за потсмев на истиот) треба ако ништо друго да си преќутувате и да не влагате у дискусии во кои испаѓате уште посмешни.Вардар не го пере овој срам што го јадеме како навивачи на некогашниот фудбалски гигант.МИЗЕРИЈА!
А уште помизерни ќе бидеме ако мувлите од комшики завршат пред нас во мај,а како играме и како тргнаа годинава не би ме чудело.

пс.На што личеше оној почетен удар бе?
Кои се тие играчи весино/валеро бе?
хехеххехехех
мизерија...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom