Фан Клуб: Интер

Перишиќ бил дрво дрвосано :eek:
Рафиња со 8 месеци пауза , најдобар на терен . (y)

Se nadevam deka ova hrvatskoto gubre perisic brozovic ke skrsat noga i poveke nema da gi gledam vo igra.
Spaleti pokaza deka e ubedlivo najsoab trener vo serija A vreme e da ja dofati izleznata vrata.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Awe aj da im ebam plemeto smrdlivo 2 meseci se bez pobeda i eve tretiot mesec pak go zapocna bea pobeda. Pa da my ebam majkata ako eden spal i crotone nemoze da gi pobedat vo nikoj slucaj ne zasluzuvat da igrqt LS. Da im ebam sve zensko u familija .

Никаква самодоверба немаат бе тоа е проблемот, нека ги пратат на бајачка.

Кога влезе Карамо, кој нема што да изгуби, се виде како се игра без притисок. Другиве сите како фатени у тоа нозете.

Абе живот ми должите мамето да ви ебам , Кротоне ви зема бод бе све да ви ебам по список . За овчари не ве бива 100 овци да ви даде човек со 2 ке се вратите. Да бев на Меаца на терен ке ви влезев копиљаци низаедни !!!!

Не заслужуваме 4то место, помизерни не сме биле од сега.

Уште кога победивме со Киево 5-0 нешто ми кажуваше дека вакво нешто можи да се случи..не дека претходно резултатите беа нереални туку самата игра ни беше прочитана и се дејствуваше премногу предвидливо..прашање на време беше дека ќе стигнат киксојте ама ваква неагилност,демотивираност и преданост неможев ни во најболните кошмари да насетам..срамота е она што го играат играчите,да се бореа,да гинеа на теренот немаше да ми биди криво бидејќи ќе знаев дека тој е капацитетот ама да се понашаат како суперзвезди (демек рутински ќе победвале тие) и да не сакаат да го испотат газот е тоа неможам да го разберам...милиони земаат бе пичка му матер нивна,срамота е онака да се понашаат...ако не сакаат да останат оние ѓубрињата Перишич и Брозович нека се гонат во Вараждин или Ујпешт жените нивни смрдени.

Vreme e Spaleti da se izgubi od timot zaedno so ljubovnikot Dambrosio. Za kopileto Brozovic ne znam koj zbor da go upotrebam, samo ne mi e jasno zosto e tolku toleriran a ne mu e prv pat vaka da reagira. Treba Curva Nord da im vlezat so lopati, da tepaat od igraci i trener, do Zaneti so mi sedi tamu so zutite.

Со ова темпо до крај на сезона нема да победат :LOL:.
Ваков nosedive на еден тим на сред сезона немало одамна. Имало резултатски кризи, ама ова е веќе посерување на сезона, рамно на уметност. Имаат неверојатна среќа што и Милан и Рома се релативно срање за сега, па уште се во игра за ЛШ.
Никаква самодоверба немаат бе тоа е проблемот, нека ги пратат на бајачка.

Кога влезе Карамо, кој нема што да изгуби, се виде како се игра без притисок. Другиве сите како фатени у тоа нозете.
Нозе им се тресат. Еден во друг се удираат, во основни елементи на играта грешат, пасови, контрола на топка, позиционирање. Комично е дури да се гледа. Весино ми е најсмешен, кога ќе го дадат во фаца изгледа како дете од 18 години што го праќаат во Сталинград. Тотално посран.

Не разбирам зошто се изгубија толку, што им се смени толку од претходно. Јас уште мислам дека проблемот е ментален, тимот не е толку лош колку што изгледа во моментов. Мора да дојдат до една победа, на било кој начин. Чисто за да застанат на земја и да се смират малку, зошто вака делуваат смешно.

Лелеееееееееееееееееееее ајде сите мрш од клубов ццццццццц дното пробиено....

Мора да дојдат до една победа, на било кој начин. Чисто за да застанат на земја и да се смират малку, зошто вака делуваат смешно.
Да закажеме пријателска со Турново сеа во среда hhh

За ѓубраџииве само еден фудбалски Душко Вујошевиќ да им закаже тренинг во 6 па макар и да е минус 30 надвор, а ако и тоа не роди со плод да им одземаат процент од платите, бидејќи не го заслужуваат. И летово после Светско Брозгара и Перишиќ да се продадат макар во Рубин за вреќа компири се им ебам усташко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom