Фан Клуб: Интер

Според смајливо на крај го спакувале Брозовиќ изгледа. :D Или самиот Икарди почнал да се пакува за Мадрид.
Да палиме свеќи за брозовиќ, иако некој од нашиве пред ден-два изјави кратко и јасно дека Броз не си оди, али којзнае.

Икарди иницира нешто, све му ебам. :D

27591078_1793817587295657_4592667_n.png

За Икарди имаат такво нешто изјавено? :D
Не се прашува за него, доаѓаш, даваш 100 милиони и товариш.[DOUBLEPOST=1517262915][/DOUBLEPOST]Ни Стариџ не успеавме да го земеме, али после драмата со Емре Мор, кој очекуваше.

Лукас оди во Тотенхем, па нашиве најверојатно имаат шанси да се договорат за Пасторе, само така ќе го спасат трансфер периодов, а ваљда и сезоната.

Последно уредено:
Оптимист сум за Пасторе, а читам и нови имиња се Лоботка од Селта и Мартинез од Расинг.

За Мартинез сум слушнал и порано, голем талент за кој се заинтересирани скоро сите европски клубови. Со помош на Занети и Милито може ке дојде кај нас.

Од тоа што го читам овој Лоботка не е лош играч, игра на секоја позиција во среден ред. Млад и талентиран играч па може ке ни се посреќи.

Не знам колку е веројатно дека ке дојдат овие 3ца, останува уште 1 ден за да се реализираат трансферите.

Не се прашува за него, доаѓаш, даваш 100 милиони и товариш.
Клаузулата од 100 милиони евра за странски клубови важи од 1-15 јули.

Што е ова Лоботка бе? Имево ко некој среден бек на Татран Прешов. :D

Nagatomo vo galatasaraj, pizajmica so pravo na otkup za 7m.

Нагатомо и Сантон ми се ко државна администрација стационирана у Росоман ,време ВМРО.Значи 6 години клататкур и никако да се осмели некој да ги избрка. Ај сантон беше у њукасл ама изгледа и таму лепел плакати за Интер па го вратија. 3те меча на Роберто Карлос во Интер имаат поголем учинок него ли двацава сите години комбинрано.

Скоро 20 години навивам за Интер и милион работи не им се јасни како што ке биде Броз што ке старта прв тим наредна утакмица.

BREAKING! SAMPAOLI ZA AS DIARIO:

"Razgovarao sam sa Icardijem i rekao sam mu ono što sam rekao svima: ne opustaj se, ako budeš igrao dobro bićeš pozvan naS vjetskom prvenstvu. Inače on je sada VRLO BLIZU REAL MADRIDU!"

Добро мораше некој излезен трансфер на таа позиција лев бек пошто ги имаме Далберт, Сантон и иако неприродно може и Кансело да игра таму.

Мора бар уште еден влезен трансфер, напаѓач или плеј, или некоја универзалка што ќе може да игра на неколку позиции во нападот.

BREAKING! SAMPAOLI ZA AS DIARIO:

"Razgovarao sam sa Icardijem i rekao sam mu ono što sam rekao svima: ne opustaj se, ako budeš igrao dobro bićeš pozvan naS vjetskom prvenstvu. Inače on je sada VRLO BLIZU REAL MADRIDU!"
daj odlajknete gi ovie srpskive stranici i takvi ko ekipa sto si preveduvaat kako sakaat :)
bolje za vas ke e, sampaoli samo go potvrdi interesot od real, a ne rekol nikade deka e blisku do realizacija na negov transfer u real, a za interesot na real site znaeme ne morase ovoj da ni potvrduva.
“It is fortunate to have so many talented forwards. I know that Mauro Icardi is wanted by Real Madrid and he is very tempted by the Spanish club. I told him not to worry because if he continues to do well, he will get an invite to the summer competition.”

Svezo info od pred nekoja minuta, od di marzio, ponudile sevilja za brozo 25m evra ...
nasiot covek montela, im eba mater na milan, sea i za brozo 25ce dava.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom