- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Си ме смешал со Џонтра...Ај прво ти почни да ебеш па после ќе пишува на кирилица. Hhhhh
Znaci nikad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си ме смешал со Џонтра...Ај прво ти почни да ебеш па после ќе пишува на кирилица. Hhhhh
Znaci nikad
ееее Гаљардини мајмун еден Јувенташки..како почна да играш минатата сезона,а како играш сега..дури го сметавме за лидер,интелегентен играч,одличен трансфер,млад Италјанец што можи да биди еден од предводниците на новиот Интер за по неколку месеци да игра на ниво на Здравко Кузманович да ти ебам просекот селски...затоа не се трескам од земја и да фалам кога ќе дојди некој нов играч и ќе почни да прикажува одлични игри...да не му се случи истото и на Шкринијар па тука да му пцуеме се по список.
И Муриљо така нинџиски почна па ене го со топката неможи да се состави кутриот,кога ќе ми текни колку се радувавме кога го донесоа Шаќири казмата![]()
Воспаление на крајници имал.Gledam deka J. Mario ne e povikan za utre, se raboti za nekoja povreda ili???