Фан Клуб: Интер

Да бев на местото на Спалети ќе закажев тренинг сабајле у 6 и 20 и сите копилиња што играа вчера ќе ги оставам на терен позиционо да дремат 2 саати на ладново. Као Феликс Магат што праел у Фулам.

Па све ли да ти ебам тебе Брозовиќ, мрш од клубов.
Перишиќ ти уште еднаш ако се искурчиш на инстаграм и ми глумиш лудило на терен и немоеш да поминеш 3то лигашки играч има да ти ебам тоа фацата коцкаста.
Едер со тоа тетратката на глава мрш да не те глеам.
Карамон ти со тоа чунга лунга фудбалот што го играш повели на друго место не у Интер.
Кансело назад од кај што си дошол.
Далберт честито клупа до мај месец.
Гаљардини ти на индивидуални тренинзи, прими додај лопта, евентуално цел тренинг сам у бандера да шутираш со топката. Колку пати ја промашиш бандерата толку бокса у фаца да изедеш од Јуто Нагатомо синот ;)

Дното го пробивме вчера, реално чист резил допревме, ете зашто некои играчи дремат на клупа. Мамето да ви го ебам најмило.

И Едер го избрукале... жонглира и пее Интер белс. Дај побрзо нека помине Божиќ, срам ми е од дома да излезам :D

ееее Гаљардини мајмун еден Јувенташки..како почна да играш минатата сезона,а како играш сега..дури го сметавме за лидер,интелегентен играч,одличен трансфер,млад Италјанец што можи да биди еден од предводниците на новиот Интер за по неколку месеци да игра на ниво на Здравко Кузманович да ти ебам просекот селски...затоа не се трескам од земја и да фалам кога ќе дојди некој нов играч и ќе почни да прикажува одлични игри...да не му се случи истото и на Шкринијар па тука да му пцуеме се по список.

И Муриљо така нинџиски почна па ене го со топката неможи да се состави кутриот,кога ќе ми текни колку се радувавме кога го донесоа Шаќири казмата:facepalm:

ееее Гаљардини мајмун еден Јувенташки..како почна да играш минатата сезона,а како играш сега..дури го сметавме за лидер,интелегентен играч,одличен трансфер,млад Италјанец што можи да биди еден од предводниците на новиот Интер за по неколку месеци да игра на ниво на Здравко Кузманович да ти ебам просекот селски...затоа не се трескам од земја и да фалам кога ќе дојди некој нов играч и ќе почни да прикажува одлични игри...да не му се случи истото и на Шкринијар па тука да му пцуеме се по список.

И Муриљо така нинџиски почна па ене го со топката неможи да се состави кутриот,кога ќе ми текни колку се радувавме кога го донесоа Шаќири казмата:facepalm:

Џонка брат да не си вагов негативен зашто те дрма неебица?

Gledam deka J. Mario ne e povikan za utre, se raboti za nekoja povreda ili???

INTER (4-2-3-1): 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 37 Skriniar, 25 Miranda, 21 Santon; 11 Vecino, 20 Borja Valero; 87 Candreva, 77 Brozovic, 44 Perisic; 9 Icardi.

Очекуван состав, не би требало да имаме проблеми со Удинезе.

Марио е ставен на трансфер листа затоа се глумат овие "повреди" во последните натревари. Пасторе би требало да биде негова замена.

АКо сакате и слики ке објавам од средбата со агентот на Пасторе, ама мислам нема потреба ми верувате на збор.. :)

Многу добро играме упм, резултатов не е реален. Мораме уште гол два во второ пред да го смени Кандрева.

glup gol primivme, strasno reagiraa, ali problemot e sto sea i zamorot ke pocne da si igra uloga, so mrtvite pordenone se potrosija cccc, se nadevam nema da gi iskine toa denes ali postoi prostor za takvo nesto zasto ne veruem deka spaleti ke se drzne klucnive igraci da gi menuva, makar i se pred mini infarkt radi umor.

Борха Ваљеро мизерија, ништо не игра денеска. Коа ќе му го додадеш и Сантон на тоа..

Еве и пенал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom