Фан Клуб: Интер

Do vcera bese najgolemiot kriti4ar za inter deka nemal top igra4i za da mu parira na juve i sli4ni raboti se raspravase ao lugeto sega inter ke pobedil 0-10 . Koj ke te razbere i tebe alal da mu e;):D

Каква поврзаност има еден натпревар со целата сезона?..Интер нема играчи да му парира на Наполи и Јувентус на подолг рок и 100% ќе завршиме зад нив но на еден натпревар се можи да се случи.

Јас не очекувам којзнае каква утакмица,100% Спалети ќе влези на натпреварот со дефанзивен пристап и ќе проба да направи нешто во второто полувреме ако резултатот дотогаш биди нерешено нормално..а можи да не запукаат уште првото како што сме малери па после да ни се случи распад систем[/QUOT

ццц погана уста ти ејјј!! пањ еден!

toa e problemot, defanzivniot pristap, spaleti ne e mnogu poznat po odlicnite izdanija vo derbi presmetkite, ne e tipicen italijanski takticar kolku i da se trudi nekad toa da bide, ko alegri sto postavi dosta inteligentna taktika protiv napoli gosti. Zatoa i vo Evropa nema napraveno poznacitelen uspeh, zasto premnogu se adaptira na protivnikot i glumi kalco strateg, forsira fudbal netipicen za nego, defanziven.
Zatoa i so Roma imal odlicni izdanija protiv pomalite ekipi kade ne cepidlaci tolku i si go forsira svojot fudbal, a u derbi sredbite potfrlal, zasto drasticno menjal i se gubel.
Lani na juve u gosti im izleze so 3ca u odbrana a podocna i go prifati toj takticki pristap za da na kraj na sezona pak smeni. Sezonava na primer juve se dosta ranlivi nazad, vecer ke bidat bez 3ca standardni igraci od odbranata od lani, a toa se bonuci, bufon i dani alves, isto i lihstajner od taa stara garda mislam deka nema da im igra, taka da nema sto da se povlekuva mnogu, baska sto takvata taktika voopsto ne mu odgovara na ikardi, totalno otseceno deluva, i edvaj se sostavuva so topkata.

kako i da zavrsi ova utakmica ne resava nisto....bitno e posle da prodolzime so pobedi

Ме плаши да не изиграат пичккарски и да имаат преголем респект кон противникот.Јас ако се прашувам нека изиграат без страв и како да играме против послаб противник па ако сака и 3-0 нека изгубеме.

No player has created more chances than Antonio Candreva in the top 5 leagues:

[47] Candreva
[47] De Bruyne
[46] Neymar
[45] Fabregas

Dr.Dre-va hehehehehehehehehehehehehhehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:cool::cool::cool::cool::cool:;);););)

Не е клучот ни во тактика ни во квалитетот на играчи, туку колку ќе бидат ментално спремни да изиграат ваков вид на утакмица вечер. Јувентус генерално ја има таа предност во сите дерби натпревари против други екипи во Сериа А последните години зошто редовно играат такви утакмици, особено во ЛШ. Посебно оваа група на играчи во Јувентус има многу искуство, стигаа до две финалиња на ЛШ, така да знаат како да насочат тежок натпревар во нивна полза. Добар пример е натпреварот со Наполи минатата недела.

Ја мислам дека тоа е најбитната подготовка што требаа да ја имаат неделава, да останат прибрани и да го гледаат натпреваров како уште едно обично коло. Ради тоа и мислам дека е интересен тест за тимот. Дерби натпреварите, а особено ова дерби, можат да бидат пресвртница за тимовите во овој дел од сезоната, зошто играчите ментално се трошат од интензитетот не само на играта туку и на се што се случува околу натпреварот. А со оглед на тоа што почнаа изјави за Скудето од сите страни, изјави од бивши играчи, новинари за како Интер е еден од фаворитите да циркулираат во медиумите, ова е особено ризичен период, особено ако изгубат на некој несреќен начин. Целта годинава им е ЛШ, и на тоа треба да се фокусираат, па на пролет можеби ќе се прават планови за повеќе. Така да улогата на фаворит и притисокот треба да го препуштат на Јувентус. Ако Интер изгуби сеуште се во рамките на целта што ја имаат за годинава, што не е случај за Јуве ако они изгубат. Мене тоа ме интересира да го видам вечер, како ќе се однесуваат на терен како тим. Мислам дека ќе бидат спремни и ќе изиграат добар натпревар, али сепак, оценки после 10:30 вечер.

No player has created more chances than Antonio Candreva in the top 5 leagues:

[47] Candreva
[47] De Bruyne
[46] Neymar
[45] Fabregas

Dr.Dre-va hehehehehehehehehehehehehhehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:cool::cool::cool::cool::cool:;);););)
Само што Де брујне од 50 обиди, а Кандрева му требаа 5329284 милиони потрошени топки.

Ајде бе извади го Брозовиќ веќе аман преку куров... Ем е ризичен за црвен картон, ем дно допира.[DOUBLEPOST=1512853443][/DOUBLEPOST]Мајката да ви ја изнаебам лоповска у пичка, за кој кур го ставија тоа смрливото ВАР, па како може да не е пенал она од Бенатија гробот да ви го ебам ментален.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom