Фан Клуб: Интер

Не знам зошто Спалети не го вади Брозович?..што чека?, да умри на теренот?[DOUBLEPOST=1512854991][/DOUBLEPOST]
допира.[DOUBLEPOST=1512853443][/DOUBLEPOST]Мајката да ви ја изнаебам лоповска у пичка, за кој кур го ставија тоа смрливото ВАР, па како може да не е пенал она од Бенатија гробот да ви го ебам ментален.

Не е пенал

Двојбена ситуација,според мене не е, иако и да свирнеше немаше да биди грешка.
Абе чекај малце бе човек, ТИ МЕ ЈЕБЕШ ЛИ МЕНЕ БЕ? Брат дај не се прави со сила ментален више, двојбена ситуација вика а Бенатија (мислам он беше) со рака ја смири топката... Прекини веќе да се бламираш низ интернетов.

Абе чекај малце бе човек, ТИ МЕ ЈЕБЕШ ЛИ МЕНЕ БЕ? Брат дај не се прави со сила ментален више, двојбена ситуација вика а Бенатија (мислам он беше) со рака ја смири топката... Прекини веќе да се бламираш низ интернетов.

Премногу блиску беше ситуацијата,пенал од едно метро никој не ти свири...

:pos::pos::pos::pos::pos::pos: Џони чао не ме цитирај веќе у ниту една тема.

Барем тоа ми е професија,ти кажвам бидејќи имам исудено повеќе од 300 утакмици и знам добро што е пенал а што не е ..ама ајде јас сум се бламирал после..НИКОЈ ОД ЕДНО МЕТРО РАСТОЈАНИЕ НЕ ТИ СВИРИ ПЕНАЛ

Мораше да го извади порано Брозович,немаше душа веќе и играше како преебан во последните 30 минути..јас разбирам зошто го стави ,бидејќи е најдобар пасер во екипата и е корисен да пушти некоја топка за контра..но веќе кога го извади Кандрева и овој клапса мораше да го замени со Марио да донеси свежина малце....разбирливо одеше на бод со оглед на состојбата на табелата и мислам дека се оствари зацртаната цел..сепак оваа полусезона гостувавме кај Рома,Наполи и Јувентус ..и зачудувачки за прв пат по не знам колку сезони не сме поразени на ниту едно.

Бодот е ок исход, пишав уште во неделата дека и со бод ќе бидам задоволен, ама никако не можам да бидам задоволен со пичарскиот пристап на Спалети денес. Јуве со онаа тага позади што им играше, без Дибала напред, значи мораше ќелавото повеќе муда да покаже и да притисне повеќе, нарочито во второто полувреме кога пола екипа на Јуве умре од смрт.

Ме бендисува то шо сме организирсни и со фаци како сантон и дамбо играме солидно во одбрана и ретко се грешава, средината солидно затвора и не остава дупки јуве си голем респект влегоја и мн резервирано. Матуиди не искина, икарди отсечен, перишич многу слабо. Шкринијар и ханда бог и батина.
Јас најобективно со 15 годишно искуство во гледање фудбал на тв би го свирнал пенал.
Ама јас.

Бодот е ок исход, пишав уште во неделата дека и со бод ќе бидам задоволен, ама никако не можам да бидам задоволен со пичарскиот пристап на Спалети денес. Јуве со онаа тага позади што им играше, без Дибала напред, значи мораше ќелавото повеќе муда да покаже и да притисне повеќе, нарочито во второто полувреме кога пола екипа на Јуве умре од смрт.
Со кој ќе притисне бе Стек? Со импресионираниот Иван -1 Перишиќ? Со Тоњо Кандрева што умре од смрт? Со Брозовиќ тотално индиспониран? Со Дамброзио што не постои у напад?

Тоа е, не дека беше пичкарски пристап, повеќе беа импресионирани од противникот, се кочеа, у грч играа цела утакмица.

Ок е бодов, тоа е, да не претеруваме Јуве на домашен терен е коска екипа.

Не заслуживме повеќе од нерешено тоа е несомнено. Сега пенал или не помина тоа, сеуште сме непоразени и тоа е добро. Ако не се лажам Спалети имал интересна изјава после натпреваров.

"За да не победат треба да плукнат крв..." - Спалети.

Со кој ќе притисне бе Стек? Со импресионираниот Иван -1 Перишиќ? Со Тоњо Кандрева што умре од смрт? Со Брозовиќ тотално индиспониран? Со Дамброзио што не постои у напад?

Тоа е, не дека беше пичкарски пристап, повеќе беа импресионирани од противникот, се кочеа, у грч играа цела утакмица.

Ок е бодов, тоа е, да не претеруваме Јуве на домашен терен е коска екипа.
Не не, реков дека ми е ок бод од мечов, ама кога ќе ги ставиш сите работи на кантар испаѓа дека можеше и повеќе да притиснеме и да се обидеме да ги победиме. Го има Жоао Марио на клупа, можеше место Брозовиќ да влезе кој беше најслабиот играч на теренот од сите 22ца, да ми се качи урко на јајца, али тоа е, ја одбра посигурната варијанта Спалети.

Identicna igra kako protiv Napoli, mozebi ne e dobro za oko ama od rezultatot treba da sme zadovolni... kako sto kaza nekoj pogore, nieden od nas ne ocekuvase deka ke ostanime neporazeni na trite teski gostuvanja, edinstven neporazen tim sme vo Italija seuste, uste da kiksni Napoli utre i top sme :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom