|И.И|
говно интерашко
- Член од
- 24 јуни 2008
- Мислења
- 5.608
- Поени од реакции
- 6.817
Dambo ne zasluzuva hejt poaho ovaa sezona gi igra najdobrite partii za inter od ko e dojden vo klubot.
Се извади у второ, прво беше бетер од џулиел менпјетро - џули
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dambo ne zasluzuva hejt poaho ovaa sezona gi igra najdobrite partii za inter od ko e dojden vo klubot.
A plus mu e i toa so ima srekja i ne se povreduva... od kako e dojden u Inter ne pamtam da otsustvuva nekoe vreme poradi povreda, srekno e kopiletoDambo ne zasluzuva hejt poaho ovaa sezona gi igra najdobrite partii za inter od ko e dojden vo klubot.

Второ, беше сосема друг натпревар. Незнам што смени Спалети, ама што и да беше, даде резултат. Истово ми го спомна прееска Џонтра на ФБ, така да има логика во муабетов што го спомна. Само се надевам дека нема да бидат избацени од тимов и Далберт и Кансело без воопшто да заиграат и да добијат шанса.Истото го правеше во Рома со оној Емерсон ако добро памтам, нека ме поправи некој фан на Рома ако сум грешка.

Не би требало, напиша некој на претходната страна, и двајцата изгледаат како тип на бекови во кои Спалети е генерално заљубен. Офанзивни со добри физички карактеристики. Мислам дека има врска и со тактика, комплициран е италијанскиот фудбал, посебно за дефанзвци кои не се многу тактички писмени. Сите тимови внимаваат на такви детали и знаат да искористуваат ситни грешки, што ако играчот нема среќа и биде фрлен во оган од почеток, може да му ја завршат кариерата во Италија уште пред да почне. Интер генерално никогаш не внимавал на такви работи, затоа и има изгорено еден куп на играчи.Истово ми го спомна прееска Џонтра на ФБ, така да има логика во муабетов што го спомна. Само се надевам дека нема да бидат избацени од тимов и Далберт и Кансело без воопшто да заиграат и да добијат шанса.
Мора следната Марио да почне од првата минута, едноставно не може 40+ милионско засилување да ти влага во 85 минута на решени натпревари.

А може и лево да го игра место Перишиќ, а место Кандрева Перо да иде десно пошо може он и таму да игра, а башка и под итно треба да биде седнат Кандрева пошо допира дно.Марио ми е мистерија, не знам што се случува со него, ја мислев дека ќе биде најдобриот мидфилер годинава во Интер и ќе има breakout year. Дефинитивно не се снаоѓа во улогите што Спалети му ги дава, може треба да го проба и поназад во двојка со Весино или Гаљардини, штознам.
Па баш Валеро е измислен за споро градење на акции.За споро градење акции ни фали еден креативец налик Дибала, Ковачиќ, Инсиње, Банега, Љајиќ. Валеро ми се допаѓа како игра ама мислам дека е далеку поопасен како задни везни, не се снаоѓа баш како АМФ.