Фан Клуб: Интер

Да, и Буларуж можеше да игра 100 позиции,нели Мурињо затоа го купи.
Да го земиме него како замена за средниот ред,јер мурињо импровизираше со него.

Да, и Буларуж можеше да игра 100 позиции,нели Мурињо затоа го купи.
Да го земиме него како замена за средниот ред,јер мурињо импровизираше со него.
ja samo pretpostavuvam kaj bi mozel da igra vo timov, a ne dali sakam da dojde ili ne, i improviziral de, ne mu idelo, igracot bese dibek na sekoja pozicija na terenot, eve i so lindelof sezonava ja utna, igrac koj i nie sakavme da go zememe eden izvesen period.
Kakva vrska ima on so ramires, ja zboram AKO dojde, kade bi mozel da se upotrebuva, u celzi ima igrano na 3 pozicii, centralno vo sredina,box to box, desno krilo, i desen bek. tolku.
A kur me boli dali ke doe ili ne, sekako ne e igrac koj nesto znacitelno ke smeni, u momentov mene prioritet najbiten mi e nagatomo i diambrosio vise da ne se del od prvi 11, dekemvri ke dojde uste malce, seuste gi nemame videno najsilnite 11 na teren u timov, bar na hartija najdobrite 11.

Ахахахаха, ништо, го повлекувам зборот :D :D :D

Да не беше ерата на интернетот и гугл можеби ке ти поверувавме дека ќерка му е полнолетна :pos:

Да не беше ерата на интернетот и гугл можеби ке ти поверувавме дека ќерка му е полнолетна :pos:
Немав ни појма дека има ќерка :D откако го напишав постот, отворив гугл, видов и си реков: е сега некое грешно чедо (како тебе :D) да отвори гугл и да ме обелодени на сред форум, ќе биде весело :D

Немав ни појма дека има ќерка :D откако го напишав постот, отворив гугл, видов и си реков: е сега некое грешно чедо (како тебе :D) да отвори гугл и да ме обелодени на сред форум, ќе биде весело :D

Хахаха јас бев љубопитен да видам дали е "подобра" од ќерката на Алегри, кога излезе дека била прваче. Таман за мојот внук за 13-14 години :pos:

celo leto se nategas za lev bek so ebanata nica, i na kraj pred nego gi igras nagatomo i santon. Sum rekol i u minatoto narocito so macari a i sea istoto se desava, inter na teren ne gi vadi najdobrite 11, bar od ona so koe raspolagaat na hartija.
Mario, dalbert i kanselo moraat da dobijat poveke sansi u sitacija kgoa bekovite ni se invalidizirani a i sredinata ne igra konstantno dobro.
Da ne zboram za samodoverbata na dalbert, nagatomo i santon da igraat pred tebe ... pa nema nisto podepresivno od ova be za eden fudbaler.

Ke mu se udri od glava ova na Spaleti... da frlis eden kup pari na bekovi, a stavas igrac na koj na prsti mu se brojat utakmicite poslednite dve sezoni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom