Фан Клуб: Интер

Добар натпревар против реално слаб противник.
Значително послаб состав од што имаа лани се согласувам, но слаб противник никако. Имаат талентиран состав со млади играчи кои прашање на време е кога ќе фатат ритам. Не им играше еден од најдобрите играчи Киеса (или како и да се вика) ради суспензија. Скоро сигурно ќе повторат топ 10 финиш и оваа сезона.

Фиорентина во никој случај неможе да се смета за слаб противник како што се екипи од рангот на Кротоне, Каљари, Беневенто и сл. Не е фер да им се одземе од заслугите за победата вчера. Ги надиграа, тоа е тоа.

Следното коло против Рома на гости ќе се види реалниот квалитет и сила на овој тим на Интер,ако одат во Рим со спуштени гаќи како вообичаено и да изгубат без борба тогаш повторно не му сме дораснати иако сезоната е долга..сеуште не знаеме колку е способен овој играчки кадат да издејствува топ 4..ако се ангажира Кансело оваа недела мислам дека мора да игра на сметка на Ди Амбросио или Кандрева било како, бидејќи е поквалитетен играч од двајцата за таа позиција.

Вчера не ја гледам утакмицата и искрено се зачудив зошто Гаљардини не играше,и ме интересира како изигра Вечино?

Прочитсв дека трансферите на Кнсело и Кондомија се позајмици со откуп.
Се спомнаа суми 40мил за Кансело 25 за циганот.

Тачно е овс и дали опциите се со право на откуп или облигативни?

30M за Кансело, 25М за Кондогбиа, со бонуси 35М со 30М. Обична позајмица со право на откуп за сумите што ти ги кажав.

@Марли дали има нешто вистина дека Милан е можно да го пушти Сусо во Интер за 25-30М, читам денеска такви шпекулации?

Последно уредено:

30 или 35 Кансело. Облигативни мислам.

Следното коло против Рома на гости ќе се види реалниот квалитет и сила на овој тим на Интер,ако одат во Рим со спуштени гаќи како вообичаено и да изгубат без борба тогаш повторно не му сме дораснати иако сезоната е долга..сеуште не знаеме колку е способен овој играчки кадат да издејствува топ 4..ако се ангажира Кансело оваа недела мислам дека мора да игра на сметка на Ди Амбросио или Кандрева било како, бидејќи е поквалитетен играч од двајцата за таа позиција.

Вчера не ја гледам утакмицата и искрено се зачудив зошто Гаљардини не играше,и ме интересира како изигра Вечино?

Дефанзивно искина. Офанзивно, ни он ни Гаљардини не можат многу да придонесат. Иако според муабетиве по форуми, би требало да има Весино добар шут од далечина.

Како сакате вртете ја работава,без класа играч у средина ништо не праиме.
Валеро е добар ама чоекот се гледа дека го јадат годините.Немоеше да оди после 60та минута.
Брозович не е материјал за интер,галјардини е уште млад,а весино ми е енигма.Незнам што да очекувам од него...
Инаку го гледав интервјуто со аусилио,вика ффп ги јебело за шик (нешто у тој стил,не буквално се разбира),а до пред 2 недели не мафтаа како мончи не го пуштил најголан,анчелоти не го пуштал видал...
А сумите за нив 2ца беа х2 од цената на Шик.
Некој безобразно лаже [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Тоа изјавата за Шик е еден контра блеф од Аусулио кон Фереро гомнарот, кој пред некој ден изјави дека Рома сега е пред Интер за Шик. Инаку ако Кандрева си оди од Интер повеќе од сигурно е дека Шик или некое квалитетно крило ќе заврши кај нас, денеска излегоа шпекулаци и за Сусо од Милан.

Но сепак Спалети изјави дека никој од медиумите нема информации од Интер, за кој играч се заинтересирани, Видал, Санчез и такви имиња се измислени од новинарите. Аусулио исто изјави дека он работи со листа составена од Спалети, и дека сите играчи кои ги барал ги донесол.

На последна изјава спалети кажа дека бара централен дефанзивец, и дека Ранко сигурно си оди од Интер, така да до крајот очекувајте замена за Скринар и Миранда.

Можна е трампа на крајот од преодниот рок со Јувентус, Брозовиќ = Квадрадо

30M за Кансело, 25М за Кондогбиа, со бонуси 35М со 30М. Обична позајмица со право на откуп за сумите што ти ги кажав.

@Марли дали има нешто вистина дека Милан е можно да го пушти Сусо во Интер за 25-30М, читам денеска такви шпекулации?

Постоеа шанси до пред некое време дур се мислеше Монтела да игра 3-5-2 сезонава, ама сеа очигледно е дека ќе играат 4-3-3 и ќе пазарат уште едно крило, и со Сусо е скоро готов новиот договор.
Така да не верувам дека има нешто од тоа, посебно не за 25 мил пошто за Нијанг бараат 20 :)

А Ранокија смее да игра со раце у 16ник?
И мињоле има право да ја фаќа во 16ник ама кога ќе излезиш од петерец и ќе ти влези во дуел некој како кулибали џабе ти се и раце и се.
Муабетот е дека тоа што е линијаш е најмал проблем. Куртоа е двометраш и пак лета во празно. Не е толку едноставно.

И мињоле има право да ја фаќа во 16ник ама кога ќе излезиш од петерец и ќе ти влези во дуел некој како кулибали џабе ти се и раце и се.
Муабетот е дека тоа што е линијаш е најмал проблем. Куртоа е двометраш и пак лета во празно. Не е толку едноставно.

Да да, пошто нели ако некој му влезе на голман нема да биде фаул за голманот, никад се нема десено тоа. Ако го споредуваш со Мињоле, тогаш знаеме кои му се квалитетите на Ханда.

Не дај Боже да ми ја донесат онаа кокошкана Квадрадо.

Ич нека не го даваат Броц ако планираат да се отарасат од него во таков дил. Нека остане, барем ќе глеаме сторис на инстаграм како тепа муви со пешкир да му ебам сестрата.

Не дај Боже да ми ја донесат онаа кокошкана Квадрадо.

Ич нека не го даваат Броц ако планираат да се отарасат од него во таков дил. Нека остане, барем ќе глеаме сторис на инстаграм како тепа муви со пешкир да му ебам сестрата.

Која е логиката после трансферот на Кансело да купуваш идентичен играч?..според мене се идиотски шпекулации и ништо повеќе..ниту Брозович му треба на Јувентус,ниту нам Квадрадо

Која е логиката после трансферот на Кансело да купуваш идентичен играч?..според мене се идиотски шпекулации и ништо повеќе..ниту Брозович му треба на Јувентус,ниту нам Квадрадо
Па Кансело ќе игра десен бек прва постава на сите утакмици со оглед на тоа што Дамброзио му е конкуренција.
Кељавиот дрка на брзи крила па оттаму ми има логика шпекулацијава.

Квадрадо освен што е брз друго ништо нема, глупава и себична кокошка. Нека не си играат, нека го спакуваат Шик, нека остане Барбоса плус Јоветиќ и Едер, добар е нападот, на тоа додај дека и Кансело може да игра крило, чао, за кур ми е Квадрадо.

Па Кансело ќе игра десен бек прва постава на сите утакмици со оглед на тоа што Дамброзио му е конкуренција.
Кељавиот дрка на брзи крила па оттаму ми има логика шпекулацијава.

Квадрадо освен што е брз друго ништо нема, глупава и себична кокошка. Нека не си играат, нека го спакуваат Шик, нека остане Барбоса плус Јоветиќ и Едер, добар е нападот, на тоа додај дека и Кансело може да игра крило, чао, за кур ми е Квадрадо.

Кансело би играл бек само евентуално во 3-5-2 формација ама немаме играчи за вакво нешто бидејќи фалат дефанзивци што знаат да играат фудбал и Перишич неможи да игра напаѓач..па Кансело најверојатно ќе игра на местото на Кандрева, а овај би требало да оди во Челзи ..преофанзивен играч е Кансело и нема предиспозиции за бек...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom