Фан Клуб: Интер

@Stefan-kobe, низ сите лајненици низ кои помина клубов последниве години Икарди и Ханданович беа светли точки и причина да не бидиме заборавени дека постоиме во светов на фудбалов, ме сфаќаш?
Ханда комотно можеше да речи "шо вебам, кој веба" че бранам во друг клуб, и ако посакаше ќе заминеше сигурен сум.

Точно, можда прави киксови, па дури и Цезар правеше иако пред него имаше одбрана 10 пати поквалитетна од оваа Ханда што ја има. Прави киксови, но во споредба со тоа што го брани соодносот е 1 према 10.

Ханда и Икарди не ги ругај(те) слаба точка ми се, осетлив сум и морам да реагирам :P пошо тие двајца се големи интеристи и двајцата достојни за капитени!

Чоекот години си брани во интер и не си заминал досега, секоја сезона бил на ниво и е со буфон најдобар голман во италија и еден од најдобрите во европа. За киксови правел човекот ама немал никогаш очајна сезона, до лани заедно до икарди беа најквалитетните играчи во интер, две класи погоре од сите останати и никогаш не јадел гомна дека ќе си оди и не напнувал за трансфер до таков степен да шири дисхармонија во екипата, со икарди и миранда се алфа и омега во екипата па после него перишиќ. Ако тебе не успеал да те демантира досега и 10 пенали да фати годинава и 20 клин шитс џабе е
Дај бе прекинете да се срамите со изјавиве дека бил на ниво на Буфон, аман веќе. Да не те потсеќам на киксовите на Хандановиќ, ако го пратиш Интер знаеш за што ти зборам. Со Фиорентина аматерски кикс кој не чинеше пенал и гол, со Болоња исто реакција на ниво на аматер и да не набројувам натака ги има многу. Хандановиќ милион пати сме го збореле со дечките од Армата, не знае да излегува на нафрлени топки, примети само колку пати плива во празно на прекини. Нема везе пак ќе кажам не бил он некој проблем во тимов, да е најслаба алка и слично, башка што нема друг добар достапен голман што ќе брани моментално во Интер, беше оној од Џенова ама седумсто пати искина лигаменти и си еба мајката. Претерувате со ова дека бил на ниво на Буфон, у реду е стварно, ни до колена не му е на Џиџи.

Дај бе прекинете да се срамите со изјавиве дека бил на ниво на Буфон, аман веќе. Да не те потсеќам на киксовите на Хандановиќ, ако го пратиш Интер знаеш за што ти зборам. Со Фиорентина аматерски кикс кој не чинеше пенал и гол, со Болоња исто реакција на ниво на аматер и да не набројувам натака ги има многу. Хандановиќ милион пати сме го збореле со дечките од Армата, не знае да излегува на нафрлени топки, примети само колку пати плива во празно на прекини. Нема везе пак ќе кажам не бил он некој проблем во тимов, да е најслаба алка и слично, башка што нема друг добар достапен голман што ќе брани моментално во Интер, беше оној од Џенова ама седумсто пати искина лигаменти и си еба мајката. Претерувате со ова дека бил на ниво на Буфон, у реду е стварно, ни до колена не му е на Џиџи.

Брат, ако веќе гледаме така и на Меси можиме да му најдиме забелешки за едно 5-6 утакмици во цела сезона, ама искрено!
И дај биди малку реален и признај дека и ти повраќаше за Хесус како божем бил или ќе биди светска класа дефанзивец баран од секаде, а се докажа дека е ТРУПЕЦ, неписмен, малоумен фудбалер кој не знае топката кај се наоќа во дадена ситуација, едино што беше цврст другото сето му беше предиспозиции на фудбалер од општинска.
За брзината што ја имаше да не зборувам, 100 пати имам кажано и испадна дека јас бев единствен СПОСОБЕН да го проценам до каде ќе догура, извини!
И батали ми ги тоа Армата, правел муабет со дечките, па дечките не знаат да пишуваат па камоли да резонираат правилно, ги следам често што пишуваат, стално влегуваат во конфликт со членови на фб што им ги корегираат постовите од причина што пишуваат и објавуваат а не се информирани.

@Stefan-kobe после џиџи кој е следен најдобар голман во Италија ??
Алисон?
Реина?
Нето?
бруто?
не пишав дека е на рамниште со буфон, а за киксови сите имале киксови, да не ти барам од џиџи кога бранел криминално и тоа на битни утакмици,Касиљас псоледните години во реал и во Порто правеше Киксови, памтам и на светско првенство со холандија резил беше ама не е тоа поентата, ај да речам сеа Касиљас е тама играч пошо правел киксови. Тоа што е Линијаш не и голем проблем, не е физички супериорен во воздух па да истрчува на секоја нафрлена топка. во последните неколку години ако има 5-6 киксови направено ама со онаа одбрана и без веза среден ред тие киксови се минимални.
Закон голман си е чоекот, колку пати газ му има спасено на интер и го вадел од гомна треба нозете да му ги мијат.

Брат, ако веќе гледаме така и на Меси можиме да му најдиме забелешки за едно 5-6 утакмици во цела сезона, ама искрено!
И дај биди малку реален и признај дека и ти повраќаше за Хесус како божем бил или ќе биди светска класа дефанзивец баран од секаде, а се докажа дека е ТРУПЕЦ, неписмен, малоумен фудбалер кој не знае топката кај се наоќа во дадена ситуација, едино што беше цврст другото сето му беше предиспозиции на фудбалер од општинска.
За брзината што ја имаше да не зборувам, 100 пати имам кажано и испадна дека јас бев единствен СПОСОБЕН да го проценам до каде ќе догура, извини!
И батали ми ги тоа Армата, правел муабет со дечките, па дечките не знаат да пишуваат па камоли да резонираат правилно, ги следам често што пишуваат, стално влегуваат во конфликт со членови на фб што им ги корегираат постовите од причина што пишуваат и објавуваат а не се информирани.
Јас за Хесус сеуште жалам, односно ми е криво што го дадовме туку така во Рома а во тимот ни останаа дегени како Ранокија, Ансалди и компанија. Значи пак ќе кажам, веќе цела сезона не го ни спомнувам Ханда, не го ни кривам за нешто, ама немојте со Буфон да го споредувате, срамота е. Толку околу него, не мислам понатака да се објаснувам.[DOUBLEPOST=1503305649][/DOUBLEPOST]
Тоа што е Линијаш не и голем проблем, не е физички супериорен во воздух па да истрчува на секоја нафрлена топка.
Што тропаш бе Ангеле, 2 метра човек не е физички супериорен :pos::pos:

Јас за Хесус сеуште жалам, односно ми е криво што го дадовме туку така во Рома а во тимот ни останаа дегени како Ранокија, Ансалди и компанија. Значи пак ќе кажам, веќе цела сезона не го ни спомнувам Ханда, не го ни кривам за нешто, ама немојте со Буфон да го споредувате, срамота е. Толку околу него, не мислам понатака да се објаснувам.[DOUBLEPOST=1503305649][/DOUBLEPOST]
193cm e coekot, eden kup stoperi ima povisoki odnego, ranokija e povisok od nego.

Ок, Буфон е легенда, тоа не остава да биди спореден со никој друг помлад фудбалер.
Али квалитетот на бранење можам да им го споредам. Не сум сигурен али мислам дека Ханда имаше најмногу одбранети пенали, 10 од 10 ли беа или слично нешто, небитно, немој да го поистоветуваш со просечни голмани те молам! Премногу има направено не биди неблагодарен.
А и јас сум благодарен што и Хесус направи премногу, па ми го снема од пред очи.

193cm e coekot, eden kup stoperi ima povisoki odnego, ranokija e povisok od nego.
Човекот едноставно не знае да истрчува, не знае моментот да го избере, нема осет за тоа, не е до висината, не е до супериорноста. Инаку 193цм се идеална висина за голман.

Човекот едноставно не знае да истрчува, не знае моментот да го избере, нема осет за тоа, не е до висината, не е до супериорноста. Инаку 193цм се идеална висина за голман.

Заклучок врз основа на неколку утакмици во пар сезони... :kafence:

Шчесни лани имаше подобра сезона од Ханданович, буквално направи само два кикса во 50 натпревари и во двата случаи головите беа поништени бидејќи беа нерегуларни.. отиде во Јувентус, ама јбг, неможам сега од инат да зборам дека бил лош..

Гледам го спомнувате Хесус, човекот вчера ја имаше најдобрата партија откако е во Рома, ама вчерашната игра не верувам дека ќе се повтори во блиска иднина :D

Заклучокот за ова е откако он брани во Интер, а и сам знаеш од кога брани така да...

Ок, хејтот те тера само негативните работи да му ги издвојуваш за сметка на сите други позитивни работи за кои СИГУРЕН сум дека допринесоа да сеуште играме во Серија А ! Да брат, доколку Хандра не успееше да го одржува нивото кое е два пати повисоко од сите други гарантирам дека ќе бевме на дното од табелата последниве 4-5 години ако не се десеше и да испадниме.[DOUBLEPOST=1503307147][/DOUBLEPOST]
Гледам го спомнувате Хесус, човекот вчера ја имаше најдобрата партија откако е во Рома, ама вчерашната игра не верувам дека ќе се повтори во блиска иднина :D

И подалечна другар, и подалечна!

Последно уредено:
Ок, хејтот те тера само негативните работи да му ги издвојуваш за сметка на сите други позитивни работи за кои СИГУРЕН сум дека допринесоа да сеуште играме во Серија А ! Да брат, доколку Хандра не успееше да го одржува нивото кое е два пати повисоко од сите други гарантирам дека ќе бевме на дното од табелата последниве 4-5 години ако не се десеше и да испадниме.
:pos::pos::pos:
Чао другар, не ме цитирај веќе во врска со Хандановиќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom