Фан Клуб: Интер

За Кеита сме го давале Едер али тој не сакал да си оди, сега и Јуве се вклучиле и го бараат за 20че. Уште малце 1ви август, еден трансфер не направивме.

Не биди наивен, демек он не го пушта Видал. Баерн е фирма, ако им одговара трансферот ќе го остбарат газдите, тренерот нема тука што да каже. Сепак нема шанси да дојде со таа плата на позиција каде сме фул во моментот.

Незнам дали и што е Баерн, имаш негова изјава, дека он не сака да го пушти Видал, смета многу на него за следната сезона.
Зарем мислиш дека Анчелоти е само кукла во Баерн?

пс. Имаш изјава од Сабатини дека заинтересирани сме многу за видал, но шансите да го пушти Баерн се многу мали, инаку сите релевантни медиуми пишуваа овие денови дека со Видал се било завршено и дека главниот проблем е Анчелоти, кој не сака да го пушти навака, не сум наивен тоа е очигледна работа.

Последно уредено:
За Кеита сме го давале Едер али тој не сакал да си оди, сега и Јуве се вклучиле и го бараат за 20че. Уште малце 1ви август, еден трансфер не направивме.

Што ќе ти се трансфери кога го газиме Баерн .
Шала на страна ама како се одвиваат работиве не очекувам ниту еден трансфер .
Ќе го продужат договорот на перишич и толку ќе биде

Најнова информација е дека Далберт заедно со Сабатини се на пат кон Милано, за 20М + бонуси.

Инаку за натпреварот со Баерн, би рекол лагано против децава од Баерн, ништо посебно. Овој Скринар ми изгледа како паметен дечко, знае позиционирање и одигра многу паметно.

пс. Спалети да ти ебам се живо и диво штом го форсираш сеуште Нагатомо.

Најнова информација е дека Далберт заедно со Сабатини се на пат кон Милано, за 20М + бонуси.
Инаку за натпреварот со Баерн, би рекол лагано против децава од Баерн, ништо посебно. Овој Скринар ми изгледа како паметен дечко, знае позиционирање и одигра многу паметно.

mozno e ...ne bese vcera vo sostavo

Не беше баш против децата, пошо коа паднаа головите, играа доста од првотимците. Факинг Хумелс дозволи Едер да го праи мајмун. :icon_lol:

Баерн некако ми делуваа како да не им се игра...
Фала богу за пријателски натпревар се работеше, да беше двомеч во ЛШ ќе не претепаа, Робен ќе го вратеше Нагатомо кај на мајкаму пичката негова самурајска. Да умрат заедно со Д'амброзио дај боже

Фала богу за пријателски натпревар се работеше, да беше двомеч во ЛШ ќе не претепаа, Робен ќе го вратеше Нагатомо кај на мајкаму пичката негова самурајска. Да умрат заедно со Д'амброзио дај боже
Хаххаахахахаха каква отраканица си ти еј.
Знаете дека Нагатомо мора да игра таму кај косооките,да беше до Спалети ќе го пратеше да лови пеперуги на некоја планина[emoji38]

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

20429635_979632152176844_7624452108003847206_n.jpg

Едер е многу корисен играч, а не му пречи што е резерва. Нема потреба да се продава таков играч.

Денес видов многу позитивни работи против баерн. Новите засилувања одлично се покажаа а позитивно ме изненади и Кондогбиа.
Бековите се сеуште главниот проблем, иако денес не беа толку лоши.

И пред да почне летото реков дека средниот ред ни е најсилна страна и нема потреба да се менува, освен со некое супер засилување.

Да се задржи Перишич, да се купат 2 бека (Далберт и Кансело) + Ди Мариа и да се надеваме дека Скриниар ке игра на ова ниво цела сезона...
Барем за толку може да се покажат кинезите.

Кондогбија топ си игра, али е непредвидлив, единствен што сигурно треба да лета е Брозовиќ, и со доаѓањето на Вечино сме океј, покритично е да се ангажира класа крило место Кандрева, да се задржи Перишиќ и два бека.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom